Kişilik & Karakter Çok sıkıldım ya iyi geceleşelim mi :p? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kelimeyi doğru yazdığımdan emin değilim Iyi geceler :D Güncellemeler+1 yıl Nedir arkadaş doğrusu? İyi "gecelerleselim" mi :D Çok sıkıldım ya iyi geceleşelim mi :p? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
pardoksalkamekaze Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Aslında doğrusu bu geceyi samırsaklasakta mı saklasak samrsaklamasaktamı saklasık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Ne demek istediğin önemli bu kelime çok anlama çıkabilir 😃 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Nudeleselime kadar evrildi yorumlarda 😅 Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Olur tabi neden olmasın 😏 Hah bak ne dedim 😂 yorumları okumamıştım He 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aman aman:) Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Şarkı olan mı 😃 Yorumla Soran +1 yıl Kimin sarkisi, güzelse o olsun :D Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Ece seçkin miydi neydi 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Buldum baktım ehehe o nasil sarki öyle ya hayir Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Bakarak olur mu dinlemeliydin 🤷🏾♂️🤦🏾♂️ Yorumla Soran +1 yıl Aaa ondan olmamis yani Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl E yani ne sandın gizli kız😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha doğru mustafazkn:) Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Yapma öyle şeyler şu sitedeki gizliler kadar hayatımda hiç bir şeyi merak etmemişimdir 😂 Yorumla Soran +1 yıl :D böyle daha iyi hep Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Yok ya 😂 sana göre öyle 😒 Yorumla Soran +1 yıl Uyutsana benii :D Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Gel ninni söyleyip ayağımda sallayayım 😃 Yorumla Soran +1 yıl Oyy olur :D Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Hadi gel pış pış yapıcam 😂 Yorumla Soran +1 yıl Geldiiim sen yoksun Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Balkondayımdır duymamışımdır 😃 Yorumla
Baymini34 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. selam :) ÖNCELİKLE NERDEN DİYE SORMAM SORUN OLMAZ UMARIM 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah Yorumla Baymini34 +1 yıl yanlış birşeymi sordum :( tatlı geceller :) iyi geceller :) ve güzel geceller :) sec birini :) Yorumla Soran +1 yıl güzel geceller olsun Yorumla Baymini34 +1 yıl iyi madem senin olsun :) Yorumla Baymini34 +1 yıl bendende tatlı geceler sana tabi kabul edersen gelsin desem :) Yorumla
Chanceee Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Dertlesme lazım sana sohbet kafanı dağıtacak biri ☺️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fakat derdim de yok ki Yorumla Chanceee +1 yıl Normal sohbet et takıl 😂😂 Yorumla
jasminee669 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl İyi geceler, hayırlı geceler, tatlı rüyalar 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Oy, tatli rüyalar Yorumla
UNNkNOWN35 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. İyi gecelerleştim senle ☺️😂 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet oldu bu:) Yorumla UNNkNOWN35 +1 yıl Oldu ama günAdınlarlaşalımmda oldu 😂💋 Yorumla
oxcakmak Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İyi geceleşelimmm tuttum bunuuu :D 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Dile bir bakayım:p Yorumla oxcakmak +1 yıl Dilemem. : DYaşamak lazım Yorumla Soran +1 yıl ama Yorumla oxcakmak +1 yıl şey Yorumla Soran +1 yıl Iııı, naber:) Yorumla oxcakmak +1 yıl Iyım, tenk yuuu : DSen naber? Yorumla Soran +1 yıl Aman ya, nolsun:) Yorumla oxcakmak +1 yıl Moralsiz gibisin? ; DTakılma fazla hayata. Yorumla Soran +1 yıl Sıkıldım sadece:) iyi ya keyifler Yorumla oxcakmak +1 yıl Sıkıcan iyidir.Lakin pek iyi değilsin..Kandırmaca yapıyosun.. : D Yorumla Soran +1 yıl Aaaaa iyiyim yahu :D Yorumla
açımya Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl iyi geceler 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Iyi geceler:) Yorumla
ᗷordoᗷedelli Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 45% +1 yıl Iyi geceler: ) 1 13 Yorumla Soran +1 yıl daha yakın gülümse:( Yorumla ᗷordoᗷedelli +1 yıl Bana gülücük atar mısın Yorumla Soran +1 yıl Sana gülücük tabii atarım:) Yorumla ᗷordoᗷedelli +1 yıl Yorumla ᗷordoᗷedelli +1 yıl Anlik KS abazalari.. Yorumla Soran +1 yıl Ahahah, neyseki güldürdü Yorumla ᗷordoᗷedelli +1 yıl Ben gülemyorum ama Yorumla Soran +1 yıl Neden minnoş:( Yorumla ᗷordoᗷedelli +1 yıl Radar yedim 270 tl Yoksa sizin gibi hoş naif bayana karşı neden gülmeyeyim ama olmuyor elimde değil Yorumla Soran +1 yıl Aaa ama dikkatten mi kactii Yorumla ᗷordoᗷedelli +1 yıl Evet maselef Yorumla ᗷordoᗷedelli +1 yıl 1 hafta sonra gelip. gülerim sana olur mu sinirim geçince Yorumla Soran +1 yıl Bir hafta sinirli kalmazsin ya :D Yorumla
QuadrifoglioVerde Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl İyi geceler. :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler:p Yorumla
EstelEreinon Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl iyi geceler bebeğim 1 18 Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler bebek:) Yorumla EstelEreinon +1 yıl oo bebeğim Yorumla Soran +1 yıl uu beybim Yorumla EstelEreinon +1 yıl en sevdiğim şey uu beybi diyen hatunlar demiş miydim Yorumla Soran +1 yıl sen yalnızca en fazla beni sevebilirsin Yorumla EstelEreinon +1 yıl bebeğim ben kimsei sevemiyorum Yorumla Soran +1 yıl beybim bunlar cok klasik Yorumla EstelEreinon +1 yıl bebeğim klasik takılıyorum ben hep zaten Yorumla Soran +1 yıl oy❤ Yorumla EstelEreinon +1 yıl bebeğim sen de iyisin ha var sende de biraz :D Yorumla Soran +1 yıl Beybim dönmüyorsak ben öldürüyorum? Yorumla EstelEreinon +1 yıl dönmüyoruz bebeğim Yorumla Soran +1 yıl Ehehe Yorumla EstelEreinon +1 yıl :D Yorumla Soran +1 yıl Bu arada profildeki oyundan mi? Yorumla EstelEreinon +1 yıl ilüstrasyon Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla EstelEreinon +1 yıl peküü Yorumla
SER34KAN34 Takip Et Yoda Yaş: 50 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 528 cevap paylaştı. sıra bendecilik oynamaya gelmişsin :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sabahlayalımmı fdshkjlj 0 2 Yorumla Soran +1 yıl +45 olgunluğuna random olur mu hic:/ Cevap sahibi +1 yıl 27 yaşım yanlış çıktıyahjkjlk
MrParaLegaLLL92 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Geceleselim 😀 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Iyi geceler madem :p Yorumla
Kotusi Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok iyi olur 🙂😃 1 0 Yorumla
Baran0607 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl 😅😅😅😅 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu:) Yorumla Baran0607 +1 yıl Güldüm öyle ya soruya Yorumla Soran +1 yıl Olur:) Yorumla Baran0607 +1 yıl Ne olur 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Olur yani gül tabii :D Yorumla Baran0607 +1 yıl tamam 😅😅😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Tamam :) Yorumla Baran0607 +1 yıl tamam Yorumla Baran0607 +1 yıl Eee😅😅😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar mutlu bir üye:p Yorumla Baran0607 +1 yıl teşekkür ederim 😅😅sende mutlu ol Yorumla Soran +1 yıl İnsaallah :) Yorumla Baran0607 +1 yıl Neden üzülesin ki Yorumla Soran +1 yıl Hayata o da dahil çünkü Yorumla Baran0607 +1 yıl Sen dahil etme hayatına Yorumla Soran +1 yıl Genellikle öyle yapıyorum:) Yorumla Baran0607 +1 yıl Bencede öyle yap çok güzel bişey Yorumla
Mertoplazmik Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Olamaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olsun 🥺 Yorumla Mertoplazmik +1 yıl Olsun mu olmasın mı deli aşk 👻 Yorumla
kenankahraman Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl merhabalaşsak 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Merhaba:) Yorumla kenankahraman +1 yıl konuşa da biliriz Yorumla Soran +1 yıl sabahlamam ki:) Yorumla kenankahraman +1 yıl olsun takıl bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Aslında doğrusu bu geceyi samırsaklasakta mı saklasak samrsaklamasaktamı saklasık
Ahahah
Ne demek istediğin önemli bu kelime çok anlama çıkabilir 😃
Nudeleselime kadar evrildi yorumlarda 😅
Olur tabi neden olmasın 😏 Hah bak ne dedim 😂 yorumları okumamıştım He 😂
Aman aman:)
Şarkı olan mı 😃
Kimin sarkisi, güzelse o olsun :D
Ece seçkin miydi neydi 🤔
Buldum baktım ehehe o nasil sarki öyle ya hayir
Bakarak olur mu dinlemeliydin 🤷🏾♂️🤦🏾♂️
Aaa ondan olmamis yani
E yani ne sandın gizli kız😂
Ahaha doğru mustafazkn:)
Yapma öyle şeyler şu sitedeki gizliler kadar hayatımda hiç bir şeyi merak etmemişimdir 😂
:D böyle daha iyi hep
Yok ya 😂 sana göre öyle 😒
Uyutsana benii :D
Gel ninni söyleyip ayağımda sallayayım 😃
Oyy olur :D
Hadi gel pış pış yapıcam 😂
Geldiiim sen yoksun
Balkondayımdır duymamışımdır 😃
selam :) ÖNCELİKLE NERDEN DİYE SORMAM SORUN OLMAZ UMARIM
Ahahahah
yanlış birşeymi sordum :( tatlı geceller :) iyi geceller :) ve güzel geceller :) sec birini :)
güzel geceller olsun
iyi madem senin olsun :)
bendende tatlı geceler sana tabi kabul edersen gelsin desem :)
Dertlesme lazım sana sohbet kafanı dağıtacak biri ☺️
Fakat derdim de yok ki
Normal sohbet et takıl 😂😂
İyi geceler, hayırlı geceler, tatlı rüyalar
Oy, tatli rüyalar
İyi gecelerleştim senle ☺️😂
Evet oldu bu:)
Oldu ama günAdınlarlaşalımmda oldu 😂💋
:D :D :D
İyi geceleşelimmm tuttum bunuuu :D
Dile bir bakayım:p
Dilemem. : D
Yaşamak lazım
ama
şey
Iııı, naber:)
Iyım, tenk yuuu : D
Sen naber?
Aman ya, nolsun:)
Moralsiz gibisin? ; D
Takılma fazla hayata.
Sıkıldım sadece:) iyi ya keyifler
Sıkıcan iyidir.
Lakin pek iyi değilsin..
Kandırmaca yapıyosun.. : D
Aaaaa iyiyim yahu :D
iyi geceler
Iyi geceler:)
Iyi geceler: )
daha yakın gülümse:(
Bana gülücük atar mısın
Sana gülücük tabii atarım:)
Anlik KS abazalari..
Ahahah, neyseki güldürdü
Ben gülemyorum ama
Neden minnoş:(
Radar yedim 270 tl
Yoksa sizin gibi hoş naif bayana karşı neden gülmeyeyim ama olmuyor elimde değil
Aaa ama dikkatten mi kactii
Evet maselef
1 hafta sonra gelip. gülerim sana olur mu sinirim geçince
Bir hafta sinirli kalmazsin ya :D
geceni güzelleştirebiliriz 😃
İyi geceler
İyi geceler
iyi geceler :D
:*
İyi geceler. :D
İyi geceler:p
Geceye veda edellim mi 😃
iyi geceler bebeğim
İyi geceler bebek:)
oo bebeğim
uu beybim
en sevdiğim şey uu beybi diyen hatunlar demiş miydim
sen yalnızca en fazla beni sevebilirsin
bebeğim ben kimsei sevemiyorum
beybim bunlar cok klasik
bebeğim klasik takılıyorum ben hep zaten
oy❤
bebeğim sen de iyisin ha var sende de biraz :D
Beybim dönmüyorsak ben öldürüyorum?
dönmüyoruz bebeğim
Ehehe
:D
Bu arada profildeki oyundan mi?
ilüstrasyon
Peki
peküü
İti geceleşelim gel:)
Yahu iyi geceler işte 😅
Hayır çünkü sabah oldu.
Haydi başlayalım. Diyeceğim de gece bitti.
İyi ceceler
sıra bendecilik oynamaya gelmişsin :)
En iyisi senin olsun 😄✋
geceleşelim gel :D
Sabahlayalımmı fdshkjlj
+45 olgunluğuna random olur mu hic:/
27 yaşım yanlış çıktıyahjkjlk
İyi geceler 🥰🥰🥰
Geceleselim 😀
Iyi geceler madem :p
İyiselim
Ahahah