Çogumuz sıkıntılarımızı içine atmak, yaralarımızı kimseler bilmesin, duymasın isteriz. Ancak içimize attıklarımız çığ gibi büyüyüp bizi bir gün altında ezip çigneyebilir. Daha fazla katlanamayız. Peki siz dertlerinizi, tasanızı içinizemi atarsınız yoksa birileriyle paylaşır mısınız?
Derdinizi, tasanızı içine atanlardan mısınız yoksa paylaşanlar dan mı?
bir problem varsa hayatımda bunu kendi içimde çözmeyi tercih ediyorum, dert edinip büyümesine izin vermeden kendimle muhasebeye oturup neyi, nerde yanlış yaptığımı ya da bunu hangi tercihler sonucunda yaşadığımı sorguluyorum.. ise yarıyor bir başkasıyla kendime ait olan derdi, tasayı paylaşmanın bir faydası olacağını düşünmüyorum "paylaştıkça çoğalan şey sevgidir" derdi tasayı insanın kendisiyle çözümlemesi gerekir.
Genelde sevdigim. İnsanlarla paylaşılması gereken kısımları paylaşırım... Ama en güvenilir kaynağım annem. Olduğu için onunla genel olarak paylaşmak tercihimdir..
Valla zamanında saf gibi paylaşanlardandım ki fayda beklemediğim gibi daha çok yük edinince herşeyi içimde yaşamaya başladım, insanın kendi gibisi yokmuş.
En İyi Cevaplar