Hiçbirini "hayvanlarla kıyaslayamayacak derecede çöp çıktılar." Hayvanların gözünü seveyim ben gerçek dostlarım benim. İnsanlar kedilere nankör der ama en büyük nankör kendileridir. Çıkarına ters düşün hele ki görün bakalım kediden beter oluyorlar. Köpek deriz değil mi bazen kızdıklarımıza, oysa ne yanlış kelimedir o! Köpekler sadık canlılardır asla sizden menfaat beklemezler. İnsan öyle mi? Gözünüzü oyarlar zeytinyağı gibi üste çıkarlar... Doğadaki her hayvan rahatsız edip zarar vermediğiniz sürece sizi tehdit olarak algılamaz. İnsan denen "düşünen primat" en yüksek değeri de verseniz gün gelir kuyunuzu kazar. Dost gibi görünüp bir anda düşman olur. Keşke diyorum sonumuz gelse bir an önce.
Benim insan sandıklarım insan çıktı valla😅. Eğer kazık yerseniz önce dönün bir kendinize bakın o kazığı neden yediniz diye kim dedi o kadar salak ol diye sana 😅 belki ağır bu kelimeler ama gerçek olan bu. Eğer yılanlarla arkadaş sevgili artık her neyse oluyorsan kendinde de sorun var demektir 🤷 herşeyi kendimiz kazanıyor ya da kaybediyoruz başkalarına mana bulmak anlamsız. Ben kime insan dediysem insan çıktı çok şükür 😂👍
Herkes kötü şeyler yazmış, insan sandıklarımız değildir o "hayatınıza aldığınız insanlar ne çıktı"? Çünkü bir insanın hayatınıza girebilmesi için sizin izin vermeniz gerekir. Kimse zorla giremez, sizin seçiminiz, sizin insan alımınız.. Ben hayatıma çok insan almadığım için aldığım insanlar da melek gibi çıktı. Sanal üzerinden sohbeti hoşuma giden oldu buluştum daha samimi olur hale geldik. (:
Bir bakıyorsun çok iyi birisi. Elinde kitaplar filmleri romanları hatta bilimi araştırıyor. Diyorum ki belli kültürlü akıllı birisi bundan zarar gelmez. 2 hafta sonra kuytu köşede beni taciz etmeye çalışıyor. Sonra buna karaktersizlik demeyelim de ne diyelim?
Keşke hayvan çıksalardı :). Dünyada en güzel varlıklar hayvanlardır. İnsanlar kendilerini sanıyor ama hayvanlar insanlardan okadar daha güzelki. Bir insana küfür ederken hayvan derler. Keşke insanlar hayvanlar kadar olabilse. Tüm hayvanlara buradan sevgiler :).
İnsan sandıklarım sadece sıfat dahi koymaya tenezzül etmediğim sıfatsız bişey çıktı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
insan sandiklarim cin çıktı.. kadın cin bana aşık olmuş.. beni kendine mühürlemiş.. yanıma yaklaşan hayatima girmek isteyen kadınlarin kısa zamanda başlarına ya bir trafik kazasi geliyor ya ciddi bir hastaliga yakalaniyor ya da delirip kafayi yiyor.. bu sebeple yıllardır yalniz yaşamak zorunda kaliyorum.. bye
Insan zannettiklerim insan cikti. Halbuki ben, bir aslan kadar cesur, bir kopek kadar sadik, bir denizati kadar fedakar bir kisi ariyormusum, yanilmisim;)
İnsan çıkmadı gerisinin ne önemi var ki, nasıl bir dünya ise her yer yılan 🐍 dolu her yer düşman dolu normal arkadaşlar bile bir zaman sonra düşman kesiliyor.
İnsan yerine koyduğum birçok kişiyi daha sonra koyduğum yerde bulamadım. Demek ki neymiş? Herkesi insan yerine koymayacakmışsın. Yerini yadırgayanlar çok fazla.
Hayatım boyunca kime iyilik yaptımsa hepten kötülük buldum o yüzden insanlardan buz gibi de soğudum insan sandıklarım nankör çıktı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Burdan lanet kadına sesleniyorum beni dolandırdın 25 bin TL paramı çaldın herşeyi geçtim cep telefonumu geri getir adiii serrefsiiizz içinde özel resimlerim var donlu atletli !! Bir İnternete göreyim onları ağzına zictimmmm senin
En İyi Cevaplar