Yalaka insanlarla karşılaşmayan yoktur herhalde, peki ama bu doğuştan mı gelir yoksa insan sonradan mı yalaka olur? Karakterde ne eksiktir ki insan yalaka olmayı tercih eder?Nasıl bu kadar itici olabilir ki insanlar?
Yalakalık bence özel bir karakter gerektirir. Her karakterin kaldırabileceği bir olay değildir Yalakalık. O sebeble Olunur efendim ve hatta belirttiğim üzere karakteristik özelliklerden vaz geçilmesi gerekilebilir.
Yalaka olan kişilerle çok karşılaştım. Bu karaktere bağlayıcı kendi nefis istemiyle yapar. Doğuştan olmaz. gereksiz birşey aklına ne geliyorsa gelsin ikiyüzlü ile anlamdaştır. Kendi şahsi fikrim!
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Yalakalık, özgüven eksikliği olarak ortaya çıkar. Kendine güvenini kaybeden kişi, başkalarına yaranarak ayakta durmaya çalışır. Bu da toplumda yalakalık denen duygunun tezahürü olur.
Sanırım doğuştan oluyor içinden gelen birşey istediğin kadar o kişiyi uyar sen yok iken gizli saklı yinede yalayacak ne yazıkki ülkemizde bunlardan çok sinir oldum küfür edesim geldi ha 🤣
Bu hayatta sadece biyolojik şeyler doğulur Bunun dışında tüm karakteristik özellikler doğulur Irkçılık maddiyatçılık cimrilik kıskançlık bir çok şey çevresel faktörler vasıtasıyla sonradan öğrenilir
Her şey yerinde yerince güzel dogulmaz olunur ama ciddiyetsiz ve samimiyetsiz olmak toplumda hoş karsilanan bir sey değil ama abartı olmadığı sürece bagzi ınsanlara karakteristik bir yapi haline bile gelebiliyor
En İyi Cevaplar