Ben gram yetenek olmadan doğmuşum.Peki sizin bir yeteneğiniz var mı? var ise ne zaman ve nasıl keşfettiğiniz söyler misiniz? Parapiskolojik yeteneklere inanır mısınız? Böyle yeteneğim var diyen var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılÇizim yeteneğim var küççücük bebeyken şöyle bir 7 8 yaşlarında kitabımdaki bir ağacın altında duran çocukla koyunu çizdiğimi hatırlıyorum annem inanamamıştı resimleri birbiri üzerine koyup cama yerleştirdi baktı benim resim daha büyük kadın bir şok geçirdi yeteneğim karşısında sonra ben bu yeteneği geliştirdim moralim bozukken çizerim kafam dağılsın diye ama uzun süredir çizmiyorum. Uzun süredir mutluyum galiba :)
016 Yorumla- +1 yıl
Yeteneğin körelmeden geliştirmelisin.Benim yeteneğim olsa çizgi roman yapıcam. :) Mutlu halinle resmet bir de. :)
- +1 yıl
Mutlu halimle de yaptığım resimler var ama şöyle düşün bir şeyi sürekli ilerletmek istersin yani küçükken bir 12 li boya al tamam ama şu an öyle olmuyor daha prof çizmek istiyorum uğraşmak gerek okul falan zor iş :)
- +1 yıl
Haftasonları, yaz tatilinde filan çalışabilirsin.Kara kalem çalışması yapabilirsin.Çok zevkli bende arada becerebildiğim kadar yapmaya çalışıyorum. :) Bende okuldan hiçbirşeye vakit ayıramıyorum. :)
- +1 yıl
Aynen okul elimizi kolumuzu bağlıyor bitince de iş hayatı olacak yazın uğraşırım belki
- +1 yıl
Aynen biri bitiyor biri başlıyor. :D
- +1 yıl
Okul hiiç bitmicek gibi de neysee :D
- +1 yıl
Benim 2 yıllık üni 3-4 hafta sonra son buluyor. :D
- +1 yıl
Hadi ya benim 5 :D 1. senemm bitti daha :D
- +1 yıl
Üni'ye benden sonraki yıl başlamışın o zaman. :D 4 yıl daha öğrencisin. :D Benim durum nolcak bakalım. :D
- +1 yıl
Sen kurtulmuşsun yahu :D benim durum kötü :D
- +1 yıl
Ama dgs ye giricem müh için ve istanbuldan müh düşünüyorum itü, ytü gibi ünileri tabi başarabilirsem bir 3 yıl kadar daha okumam gerekicek. :D
- +1 yıl
hangi mühendisliği istiyorsun :D bende mühendislik okuyorum
- +1 yıl
Hadi canım sende mi? :D Ben uzay mühendisliği ile mekatronik mühendisliği düşünüyorum hangisi olursa. :D Sen ne mühendisliği okuyorsun?
- +1 yıl
Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum :D
- +1 yıl
He güzel yazılım filan öğreniyorsun. :D ben yatıyorum iyi geceler. :D
- +1 yıl
Aynen :D İyi geceler :D
En İyi Cevaplar
+1 yılParapiskolojik? Hic duymadm.. benmde hic yetenegim yok.. ama sunu soleyebilirm herkes bunu basaramaz.. bn kendi kendimi teselli edebiliorm.. kimseye ihtiyac duymam bubkonuda ve her zaman gulerm sinirlensem aglasam bile gulerm etrafimdaki insanlar genelde bnmle iyi vakit gecirir ve ortama ayak uydurabiliorm.. eger bu yetenekse galiba var ama degil bu yuzdn YOK.. :((
05 Yorumla- +1 yıl
Keşfetmen gerekiyordur.Farkında değilsindir. :) Parapiskoloji googledan bir bak istersen. :)
- +1 yıl
cepten girince zor geldi. :D hayirlisi bakalim belki kesfederim bir gun :P
- +1 yıl
Haklısın cepten zor geliyor. :D Pc ye geçince bakarsın belki ilgini çeker. :)
- +1 yıl
Evt ole yapmayi dusunuorm zaten.. ;)) ;))
- +1 yıl
:))))
+1 yılVar iliskide bir kamyon inciri yeni degil baya oldu fark edeli :) cok yetenekliyim ama hep 3 carpı aliyorum hep nedense...:) :)
18 Yorumla- +1 yıl
Bir kamyon inciri berbat ediyorsun yani. :)3 çarpı alıyorsan daha fazla inciri berbat et. :) Daha güzel bir yeteneğin yok mu? :)
- +1 yıl
Var bide iyi yüzerimde pek faydasini gormedim ne zaman fark ettin derden denizdw acildik aniden hava bozdu dalga filsn yukseldi o zaman nasil karaya ciktimi bir allah birde ben biliyorum. Cikamasam simdi 7 yillik rahmetli idim
- +1 yıl
Geçmiş olsun bende 4 yaşlarımda bir boğulma tehlikesi geçirmiştim. Yüzme konusunda profesyoneleşebilirsin.Ayrıca güzel diyafram yapmanı sağlar.Rammstein grubunun solisti profesyonel yüzücüydü. :) Yüzücülüğe ağırlık verebilirsin. :)
- +1 yıl
Profesyonel yuzuculuk ciddi bir is artik bizden gecti yas 25 ancak 10 12 yaslarda baslamak lazimdi hem isim iyi simdi orda profesyonellesmeye calidiyorum
- +1 yıl
Sorması ayıp olmazsa işiniz nedir? 25 biraz geçmiş.Bendende geçemeden bir sporda profesyonelleşeyim diyorum küçükken bırakmıştım pişman oluyorum şuan. :D
- +1 yıl
Yok ayip degilde sanki hava atiyor gibi geldiginden biraz cekinerek yazdim aslinda meslegim muhendislikte daha cok yoneticilik kisminda profesyonellesmeye calisyorum. Buyuk sayilacak bir firmada doz sahibi 4 sirada yoneticiyim yanlis anlama yasin genc nasil filan diyenler icin 17 18 yaslardan beri isin icindeyim aile sirketi tarzinda
- +1 yıl
Ne havası olucak sen mesleğinide söyliyemiceksen ne anlamı kalır ki. Güzelmiş bende Dgs giricem bu sene olursa mühendisliğe geçiş yapmayı planlıyorum.Evet sen artık işinde iyimiş bu işte ilerlemen çok daha iyi olucaktır. Yolun açık olsun. :)
- +1 yıl
Yani el mahkum artik hayatta is var kismetsede iyi bir yuva bu arafa nacizane kucuk bir deneyim paylasmak isterim dgs için tavsiyem bilgisayar metalorji fizik jeofizik maden cevre disinda herhangi bir bolumu secmen ancak idealin varsa tercihlerine kimseyi karistirma ayrica okul secimi onemli ama diploma sana ilk yillarda isine yarar sonrasi sorundaki gibi yetenegin ve becerilerin
Kişilik & Karakter konusunda 458 cevap paylaştı. Lucid dream, astral projection, telekinezi gibi ugraslarim deneyimlerim oldu. Olumlu sonuclar aldim. Vakit bulsam devam ederim.
19 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel. Ne kadar olumluydu sonuçlar?
- +1 yıl
Nasıl yapabilirim bende denemek istiyorum. :)
- +1 yıl
Nasıl yapıcağımı bilmiyorum ama bir site vs. varsa link atar mısın? Nasıl başlamalıyım neler yapmalıyım.Neyden başlamalıyım? mesela.
- +1 yıl
https://www.gnoxis.com buradan bakabilirsin.
- +1 yıl
Teşekkür ederim, çok sağol. :)
- +1 yıl
Sağol.^_^
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnce motor becerilerim gelişmiştir, resim çzizmekte muhtelif meziyetlerim mevcut.
Sesim ve tınısı dehşet derecede iyidir.
Gitar çalarım, teknik bilgi bağımsız bazı ensrumanları çalabiliyorum.
Etkikeyici bir üslupla şiir okuyup, aynı şkilde yazabilirim.
Yabancı dil öğrenmeye yatkınlığım var.
10 dilde şarkı söyleyebiliyorum.
Futbol, basketbol ve atletizmde yetenekliyim.
Psikoloji ve felsefeye yatkınlığım var.
pasta börek hadiselerinde maharetliyim.
Şimdilik aklıma bunlar geliyo:D216 Yorumla- +1 yıl
İnce motor dediğin nedir? :D Herkesin yabancı dil öğrenme, piskoloji ve felsefeye yatkınlık pek yetenek sayılmazonlar bende de var.Futbol, basketbol ve tüm sporlarda iyiyimdir sanırım beni gözle görülür tek yeneteğim sportif yeteneklerim.Ama işte profesyonelliğe giden adımlardan geri döndüm hep. Gerçekten 10 dilde şarkı söylüyebiliyorsan gerçekten çok iyi ve yetenke derim ona. :D
Cevap sahibi+1 yılDüşünebilen her kişi bunlara mahzar olabilir doğrudur ama bende çok daha fazlası var.Ulusal çapta yarışmalarda derecelerim var ve alışılmışın dışında, eşik değerin üstünde bir yeteneğim var.
İnce motor;el kıvraklığı ince manevralar gerektiren eylemlerde başarılıyım.Misal resim çizmek, heykeltraşlık gibi.
Yetenek abidesi bir insanım ve aynı derecede de küstahım:D- +1 yıl
Yetenekli olduğunuz kadar küstahsınızda ıh. :D Hangi yarışmalar bunlar? Benim yeteneğim var ise bile liseye başladıktan sonra köreltmişimimdir lisede bitti.Çünkü liseden sonra tamamiyle asosyla oldum hiç bir aktivitem olmadı.Herkes resim çiziyor ben niye çizemiyorum. :)
Cevap sahibi+1 yılAh şu lise, karakterimizin sağlam bir temele oturmaya ihtiyaç duyduğu kırılma noktalarımızı teşkil eden, bazılarımızin da bahtsiz bedeviden hallice, payina sagliksiz olumsuz temel inanclar dusen o kısa vade..
Seni anlayabilen sayili insanlardanım muhtemelen..- +1 yıl
Evet beni anlayan sayılı kişiler arasına hoşgeldin. :D Keşke lise yıllarımı daha güzel geçirebilseydim.Zararın neresinden dönersek kar artık.
Cevap sahibi+1 yılPeki üniversite seçimlerinde ket vurdu mu bu durum başarı sıralamana?
- +1 yıl
Vurdu sanırım hiç çalışmadan girdim.Meslek lisesiydim yatay geçişle puansız bir bölüme girdim. İstediğim bölüme girdim.
Cevap sahibi+1 yılİstediğin bir bölüm olmuşsa nihai varıs noktan başarılısın muhtemelen.Gerçi ben de çok yüksek puanlı bir bölümde okuyorum ama görece başarılı değilim ama belki de benim mukemmelliyetciligim bas gosterdi yine:D
- +1 yıl
Sen ne bölüm okuyorsun? :D Benimde hedeflerim yüksekti ama hiç hedefler için çalışasım gelmedi. :D bana 2 yıllık bu bölümde yetiyordu bu 2 yıllık bölümde biticek 3-4 hafta sonra. :D Dgs filan giricez artık.Sende ki ego bende ki lego kadar maşallah. :D
Cevap sahibi+1 yılŞimdiden başarilar dileyeyim o halde:)
Ben hiç sevemedim biliyo musun legolarla oynamayı ya da zeka geliştirici modaliteler oluşturmayı falan:D
Okuduğum bölümü yazarsam tam manasıyla ifşa etmiş olurum kendimi, o zaman şu şekilde ifade ediyorum;kutsal bir vazifeyi icra edicem, sanırım anlaşılabildim:)- +1 yıl
Teşekkür ettim. :) Ben zeka mı zorlayan şeyleri severim. :) Yazsan ben senin kim olduğunu mu bilicem. :D Din insanı filan mı olucan, din öğretmeni mi, kutsal vazife nedir ki? Polis, doktor, hukukçu vs. hangisi? :D
Cevap sahibi+1 yılSen bilmiyecen de başkaları anlamlandırabilir yazdıklarımı, muhtemel şahıslar:D
Doktor olucam bu arada:))- +1 yıl
Ohh harbi zekimiyişsin. :D Kaçıncı yılın? :) Ne doktoru olucan? :)
Cevap sahibi+1 yılŞu anda temel tıp eğitimi alıyorum, haliyle spesifik bir bölüm okumuyorum.Okulu bitirince girecegim bir sinav neticesinde swcicek bolumu.Plastik cerrahi veyahut psikiyartri agir basiyo gibi.5.siniftayim.
- +1 yıl
Anladım en iyisini sen bilirsin ikiside güzel bölümü başarılar sana şimdiden. Ben yatıyorum iyi geceler. :D
Cevap sahibi+1 yılEyvallah, iyi geceler sana da:)
+1 yılHiç birşey yapmadan da telefonumun şarjını bitirebiliyorum. Bu yetenek bana fazla.
Allah yetenek vermiş yapacak birşey yok :D13 Yorumla- +1 yıl
Biraz Zararlı bir yetenek gibi geldi bana. :D
- +1 yıl
Tabiiki öyle dostum :D
- +1 yıl
Buna karşı bir antiyetenek bulmalısın. :D
+1 yılresim çizme yeteneğim var benim... çocukluğumdan beri güzel resimler çizdiğim için hep bilinen bişeymiş sonradan keşfedilmedi yani
13 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar iyisin? Link atabilsem bir link atardım 11 yaşındaki resim dehasının çizdiği resimleri.Ne güzel bir yeteneğin var. :) Allah sahibine bağışlasın. :D
- +1 yıl
deha demek ne haddimize estafurullah :)) çok çok iyiyim diyemem ama yani normal bir insanla ayrılıcak kadar var bişeyder işte :))
- +1 yıl
Zaten çalışılmazsa yetenek hiç bir işe yaramaz.Resim yeteneğini çalışarak geliştir.O çoçuk 2 yaşından beri çiziyormuş 11 yaşında sergisi açılmış. :) Benim bakarak 2-3 çizebilcek kadar bir kabiliyetim var. :)
+1 yılKarsimdaki insanin karakterine gore enerji cektigim gercegi...
122 Yorumla- +1 yıl
Bunu dedinde aklıma geldi bazen bende ruh halime bağlı olarak iyi ve kötüye yöneltebiliyormuşum gibi hissediyorum.Mesela ruh halim kötüyse etrafımdakileride etkiliyorum sonucunda kavga, küslükler, kopmalar oluyor.İyi ruh halimdeysede herkes neşeli oluyor çevremde. Yetenek denir mi buna bilmem pek bir işime yaramıyor. :) Senin yetenekte garipmiş ruh emici gibi bir şeysin o zaman.Karşındakinin enerjisi gidiyor mu? :D
- +1 yıl
Bence o da bir yetenek..
Bir nevi.
Karsilastigim her insan hele birde sohbet ediyorsam negatif enerjiyi sokup aliyormusum. Bunu genellikle "icimi isittin " seklinde ifade ediliyor.
Eger o kisiye karsi bir geri adimim varsa o da hala direniyorsa buna ragmen hayat isigini bir anligina sonduruyorum. Umutlarini kemiriyorum. :) - +1 yıl
Bu yeteneğimle herkesin ruh halini kontrol edebilirim.Çok korkunç bir yeteneğim var o halde. :D Bu negatif ve pozitif enerjilerle alakalı heralde. Ben senden korkmaya başladım sanaldan böyle bir şey mümkün mü? Ona göre önlem alayım. :D
- +1 yıl
Boyle kisilerden hayat kocu cikiyor zaten. Psikolojik ustunluk dedigimiz sey.
Sanalda mumkun mu hic bilmiyorum.
Lakin cevremdeki insanlarin ruh halini kolay kapan biriyim. :) - +1 yıl
İyi para varsa o işi yaparım ben o zaman. :) Sen kolay kapıyorsun bende değiştiriyorum acaba ikimiz bir araya gelsek ne olur? :)
- +1 yıl
Cok iyi maaslari var ozellikle buyuksehirlerde.:)
Dunya uzerindeki terazi bizim olur :) - +1 yıl
Sen düşünüyor musun? Yaşam koçluğunu. :) Değerlendirmek gerek o zaman terazi bizim olması için. Para kazanabiliriz. :P :D
- +1 yıl
Belki.
Kitap yaziyorum su anlik. İlerde belki olabilirim. - +1 yıl
Aşk, romantizm kitabı mı yazıyorsun? Bende bir ara yazmaya çalıştım 5.bölümden sonra istop ettim. Kolay gelsin. :)
- +1 yıl
Bir bakalim ofsayt degilse gol olur zaten :) O zaman ehli keyif para bol.m
- +1 yıl
İki kitap yaziyorum biri psikolojik biride sarki sozlerinden cikma .. Coksagol :)
- +1 yıl
Tecrübeli misin? Piskolojik zor olmaz mı? Ne demek. :) Nasıl ofsayt değilse gol olur? :D
- +1 yıl
Yasim cogu kitap yazarlarina gore kucuk. Yasadigim cevre dolu dolu olunca kitap yazmak biraz daha kolaylasiyor.Psikolojik roman benimkisi. :)
Yani gol olsun diye yanlis hareket edersem hem firsati kaciririm hemde de bos bir sevinc yasamis olurum :) - +1 yıl
Roman ve piskolojik zor olur işte. :D Büyükten başlarsan sonrasında hayalkırıklığı yaşıyıp pes edebilirsin küçükten başlayıp kitap yazmayla ilgili tecrübe edinmelisin bence. :)
- +1 yıl
Bana gore kolay oldu. Kafamdaki cumleler animda ellerime akiyor. Buyukten baslamadim zaten 11 yasimdan beri kucuk eserlerim var ozlu sozler , anilar , hikayeler... Simdide roman kapisini aralayacagim ins.:)
- +1 yıl
İnşallah. :) Güzel fantastik, piskolojik romanlar yazarsan okurum ilerde. :D
- +1 yıl
Kitap iki ile basliyor bir ile bitiyor :) İnsallah
- +1 yıl
İsmi mi? Nasıl bir isim öyle. :D
- +1 yıl
Hayir ismi o degil
iceriginin akisi oyle. İnsan bir diye okuyor sonunda o birin iki oldugu ortaya cikiyor. :) - +1 yıl
He anladım. :D sağ gösterip sol vuruyorsun gibisinden. :D
- +1 yıl
Aynen 'D
- +1 yıl
:D :D
Zamanda seyahat edebiliyorum gözlerimi kapatınca kapalı tuttuğum süre kadar geleceğe gidebiliyorum :D
23 Yorumla- +1 yıl
Sadece kendi geleceğine mi gidiyorsun.Benim geleceği görme ihtimalin nedir bir benim geleceği kontrol etsen çok güzel olur. :D
- +1 yıl
Oldu o zaman gelirim. :D
+1 yılEl parmaklarımı çıtlatabiliyorum,
acayip yetenek :)
Zararlı aslında25 Yorumla- +1 yıl
Kulaklardaki kıkırdaklarıda çıtlatabilir misin? :) Evet ilerde zararı oluyor ama yapmayıncada rahatsız hissediyorsun kaşınıyorlar resmen çıtlat beni diye. :D
- +1 yıl
Onu yapamıyorum. :)
Oluyor öyle arada çıtlat beni diyorlar :) - +1 yıl
Denedin mi hiç? Denemeyi dene. :D
- +1 yıl
Tabi denedim, olmuyor , el çıtlatmasına bile yetenek denmez' de neyse :)
- +1 yıl
:D :D :D
Benim yeteneğim sezgilerim diyebilirm.Sezgi gücüm kuvvetli
13 Yorumla- +1 yıl
Benimde sezgilerim iyidir.Çok işe yarıyor. :)
- +1 yıl
Benzer şeyler evet. :)
inanamasın. ama aynı anda 5 kişiyle çıkabiliyormuşum ( :
21 Yorumla- +1 yıl
Sendeki yetenekin 5 te 1 i yok bende 1 kişi ile bile çıkamıyorum. O kadar yeteneksizim. :)
istedigim zaman hüngür hüngür aglaya bilirim :D (yetenege gelll)
11 Yorumla- +1 yıl
Eğer gözyaşların ile bir su bardağını doldurabilirsen o da bir yetenektir.Çünkü herkes o kadar ağlıyamaz bir dene bakalım ne olucak. :D
Indigo cocuk oldugum icin evet hangisinde ugrassam rahatlikla yapabiliyorum
05 Yorumla- +1 yıl
İndigo ne duydum ama. :) Bu arada sende anime izliyorsun heralde ve Hikari nickin Hikaru no go aanimesini aklıma getirdi.
- +1 yıl
He doğru hatta bir filmde duymuştum hatırladım. O zaman bende indigo çoçuğum. :D
- +1 yıl
İndigoyu hatırladım daha önce araştırmıştım tutuyor özelliklerim. :D
En büyük yeteneğim yeteneksiz oluşum 19 yılda bunu başarmak zor yani :D
02 Yorumla- +1 yıl
Kendimize çok haksızlık yapıyoz galiba biz. :D
Ben doğuştan artist doğmuşum:)
111 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi bir artis aktörlük, oyunculuk gibi anlamlarda mı artist yoksa çevresindeki şekil yapan türden mi? :) Yetenek denebilir mi ki ona?
- +1 yıl
Sende de mi yetenek yok ah ah... belkide vardır keşfedilmeyi bekliyordur :)
- +1 yıl
Resim çizerim, ev dizayn ve dekarasyonun yaparım, renglerim, moda ve tasarımdan anlarım, dikerim. Kuaförlüğü beceriyorum, Satış rekalm işini yaparım. Şiirler ve hikayeler yazarım. Şarkı okurum ve bestelerim, piano çalarım. İyi dans ederim. Edebiyatı severim. Her türlü dine varım ve din başçısı da olurum. Fala inanmasam da anlarım ve öyle bir fala bakarım, şaşırırsın. Natüralistim. Basın yayımını ve hemşireliyi bitirdim, Yazın aşçılık okuluna gitmeyi düşünüyorum. Öbürler aklıma gelmiyor şu an:)
- +1 yıl
Ezdin çiğnedin sakız gibi beni resmen. :) Renglerim ne oluyor? Benim beleş kuaförüm olur musun? :) Ne tür danslar bir ara dans edelim. :) Her dine mi inanıyon? Ne kadar iyisin falımı bak o zaman bir ara bak söz ver. :D Bende çok doğalım. Hem yetenek hemde para var sanırım. :) Bunların dışında böyle sıradışı bir yeteneğin yok mu? Var ise saklama. :)
- +1 yıl
Ne bileyim boş zamanlarımda cadılık yapıyorum de kaşık büküyorum de ateş x-ray ışınları yayan gözüm var de bunlarla gel bana. :D O kadar yazdım sonuna takılmışın sihirbazlıkta iyimiş. :)
- +1 yıl
Güzel yeteneklerin var. Ben fesat değilimdir yanlış anlamam. :D
- +1 yıl
:D :D
Gecen gun demon cagirdim iliskiye girdik yolladim :-D yok be olum ne arar bende oyle yetenekler :-D
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahahaha. :D vardır bişeyler ya. :D
+1 yılçok iyi oyuncuyumdur kimse anlamaz.
13 Yorumla- +1 yıl
Bazen anlıyacak usta oyuncular çıkar ama.
- +1 yıl
yok oda bana oynar.
- +1 yıl
Sende Yönetmen olursun. ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz hep aynı düşünmek zorundamıyız :-) var ve yok.
15 Yorumla- +1 yıl
Demek tanışıyoruz neden gizli kullanıcısın? :) Belkide aynı düşünmek zorundayızdır. :) Varla yok arasında mı gidip geliyor? O var olan ne?
Cevap sahibi+1 yılsöylersem yeteneğimi bilirsiniz ve onun üzerinde çalışırsınız :-) diyer yeteneğim ise oturarak başarıya ulaşmamdır. (:
- +1 yıl
Başkasının yeteneğinde gözüm olmaz hadi söyle ya lütfen merak ettim. :) Oturarak nasıl başarıya ulaşıyorsun banada ondan lazım. :)
Cevap sahibi+1 yılmasa, sandalye kağıt ve kalem hazırdaysa neden olmasın ;-) Tmm, açık veriyorum, multiasking (çoklu görev) benim için bebek işi, çoçuk oyuncağı ;p
- +1 yıl
Hepsi hazır emrine amade bekliyor. :D Ne gibi çoklu görevler? :) Benimde çoçuk oyuncağı olan şeyim hayal kurmak ve düşünmek. :P
Sadece doğmuşum
21 Yorumla- +1 yıl
Doğarken net gitmiş güncellememiz yarıda kalmış sanırım.O yüzden yeteneğimiz yok heralde. :(
+1 yılburnuma çay kaşığı yapıştırabiliyorum <3
06 Yorumla- +1 yıl
Yemek kaşığınıda yapıştırmayı dene bakalım bende üst dudağımda kalem tutabilyorum. :D
- +1 yıl
ohaaaa ciddi misin !! Sen daha yeteneklisin bence !
- +1 yıl
Yok canım sen daha yeteneklisin yerçekimine meydan okuyorsun newton görse kahrından ölürdü.
- +1 yıl
Ahahah kahkaha attım ).
- +1 yıl
Profil fotonu görünce bende kahkaha atmıştım. :D
- +1 yıl
^,^
Var olmazmı karakalem, cam boyama...
013 Yorumla- +1 yıl
Karakalem çizim bende güzel yapabilmeyi istiyorum. :)
- +1 yıl
Link atsana çizimin merak ettim. :D Karakalem ile ilgili tüm temel bilgileri biliyorum kursun ne faydası olur ki?
- +1 yıl
Yok bulunmaz neyse sağlık olsun. :D
- +1 yıl
Ha buldum tamam. :D Güzel çizmişsin karikaterist olabilirsin. :D
- +1 yıl
Mesleğin ne? Niye olmayasın hobi olarak yine yap. :D
- +1 yıl
Sağlık karikatürleri yaparsın. :D
- +1 yıl
Aynen yoruluyor haklısın. Neyse ben yatıcam iyi geceler.Çizimine hobi olarak arada devam et boş bırakma. :)
ben hala keşfedemedim sanırım
01 Yorumla- +1 yıl
Benimde keşfettiğim tek yetenek spora olan yatkınlığım.Değişik şeyler yaparak denemediğin şeyleri deniyerek yeteneğini keşfedebilirsin.
Sesim iyidir.
13 Yorumla- +1 yıl
Aman nazar değmesin o zaman ne diyelim. :)
- +1 yıl
Ne demek canım. :) Bir şarkı söylersin artık bize. :D
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026