Ne yazık ki 3 kuruş için padişahlarına köle olmuş insanlar bu ülkenin kaderini belirlemeye çalışıyor. Kaybettiklerinde uzuuun bir süre deliklerine çekilecekler. Ne zaman ki tekrar bir hain gelir bu ülkeye işte o zaman yeniden ortaya çıkacaklar.
Burada bile hepsi gizli üye mesela. Çünkü onlar bile utanıyorlar. Düşünebiliyor musunuz?
Bunu söyleyenlerin Atatürk ün resminin önünde secde ettirilme merasimine normal, olabilir ya da ne varmış bunda bu olay saygı manasında diyenlerin çelişkisi yok mu?
Öncelikle yobaz nedir ona biraz değinelim. yobaz kelimesi sadece bir kesime hitap etmemektedir çünkü bu ülkede sallasan yobaza değer, entellektüelim diye geçinen yobazlar, marjinaller, ateistler, solcular, çağdaş yobazlar vb. ile doludur etraf... beyinde çözülmesi gereken bir hadisedir, kendine göre etrafındaki insanlarla, konuşmadan, dinlemeden, anlayacak kapasitesi olmamasına rağmen anlamaya bile çalışmadan "yobaz" yaftası yapıştıran insanlar da asıl yobazlar. Bu bağlamda ele alırsan Atatürk çü takılan yobazlardan da çok zarar geldi. Al birine vur ötekine her ideolojinin yobazı ayrıştırmaya çalışanı zararlıdır
Neyse soruna verdiğim cevap seni rencide etmek ya da seninle polemiğe girmek için değil. Ben sadece bir tarf diğerine book atarken birazda kendi yanlışlarını görsün yerdiği şeyleri kendileri de yapmasın diye olur ya belki kendilerini muasebe ederler diye. Soruna gelince bende hiç bir ideoloji hiç bir körü körüne inanışa hiç bir ideoloji Allah ın önüne geçemez.
Dini kullanarak siyaset yapanları kastediyoruz. Siyaset için dinini unutup faizi caiz kılan diyaneti kastediyoruz. Çocukları din kisvesi adı altında istismar edenleri kastediyoruz. Bunlar mı memlekete faydası olanlar? Sen kimleri kastediyorsun?
Ben şu ya da bu ayrımı yapmam. Sağcısı solcusu entellektüeli sosyalisti kapitalisti komunisti hiç ayrım yapmam kimin yanlışı varsa söylerim çekinmem. A kişisi ya da B kişisi hiç farketmiyor benim için
Siz kimsiniz? Sizden kastettiklerin kim? Tanımı verdim. Güya Atatürkçü geçinenlerin bir çoğu kul hakkı yemeyen tek derdi evine helalinden ekmek götürmeye çalışan kişileri sırf 5 vakit namaz kılıyor camiye gidiyor diye yobaz diyenlerde var. Sende onlardan birisiysen sende üstüne alın değilse alınma. 😏
Affola lâkin kimse kimseye hâin diyemez, Mustafâ Kemal'ı sevmiyor diye lâkin bir Andülhamid, bir Fâtih kadar değildir, ben bunları atam olarak görürüm, efendim! 🌹 😊 🌹. Yaptığı hatalar da var idi mutlak, doğrular da var idi, efendim! 🌹 😊 🌹. Kalbinizi kırmış isem affola lâkin ağır bir şekilde eleştirmez iseniz müteşekkir olacağım, efendim! 🌹 😊 🌹. Esen kalınız! 🌹 😊 🌹.