• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Astroloji & Burçlar

Koç burcu erkeği nasıldır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(45 üstü)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Zor bir insan mıdır?Aşkta konusunda nasıldırlar,sevgilerini belli etmedikleri doğru mu?koç erkekleri sorum size?
Koç burcu erkeği nasıldır?
Sevgi Soruları Erkek Soruları Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Disco
    Disco Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    Koç
    +1 yıl

Ben...

1- Bu adamlar, ''sinsilik'' içeren herhangi bir davranışınızı gördüklerinde, sizi prenses ilan edip oturttukları başlarının üstünden bir anda indirip, rahatlık ve zevk ile kıçınıza tekmeyi basarlar.

2- Bu adamları asla ama asla, seks ve ayrılık ile hizaya getirmeye çalışmayın. Çok fena ters teper. Kaybedersiniz..

3- Bu adamlar, aşk ile davranış bozukluklarını asla birbirine karıştırmazlar. Yeri geldiğinde veya gerektiğinde, rahatlıkla arkalarını dönüp gidebilirler..

4- Bu adamlarda tutku, sevgiden daha önce gelir..

5- ''Bir değeri öldürmenin en kolay yolu, onu mutlaklaştırmaktır'' gerçeğini benimsediklerinden, sadakat konusunda bu adamları asla sıkboğaz etmeyin.

6- Sayenizde acı çekseler, yerlere yatıp geberseler dahi, bunu hür iradeleri ve kendi istekleri ile yaparlar. Çünkü, böyle özel bir kadına bunun bile değeceğini düşünürler.. Yani, bu adamlar boş yere, yıllarca falan acı çekip, mecnun gibi çöllere düşmezler. İsteseler bile!

7- Bu adamlar, bu çelik gibi sinirleri, yaratıcılığı ve güçlerini, içlerinde taşıdıkları duygusallıktan alırlar. Bu yüzden, hiç bir plan, hiç bir dolambaçlı yol ve hiç bir tezgah bu adamların gücüne ve yıkıcılığına dayanamaz..

8- Bu adamlarda ima'dan anlamaz.. Bir şey siyah ise, siyah; beyaz ise beyazdır. Anlaşabilmeniz için ima etmek yerine, direkt söyleyin.. Yıldırım hızı ile cevap verir ve fiiliyata dökerler.. Bu yüzden, her zaman kafanız rahat ve berrak olursunuz bu adamların yanında.

9- Bu adamlar, aşırı gelişmiş bir ilkel erkek benliğine sahiptir. Bu yüzden, ''modernlik ve çağdaşlık'' anlamında salak-sapık şeyler yapmayın. Mesela ''Ayy yaa Koçhan, ben bizim Semih ile sinemeya gidicem'' veya ''Ay ne var, çok samimi arkadaşım benim Dümbükcan'' gibi laflar kullanmayın.. Çünkü bu adamlar, sizi yanınızda-yörenizde dolaşan erkek sineklerden bile kıskanırlar. Çünkü, size değer verirler..

10- Eğer bu adamlar, haklı olarak size sinirlendiğinde, tokat manasında hafifçe yanağınıza dokunuyorlar ise, gerçekten sevildiğinizden emin olun. Çünkü sizi ''dövebilecek'' kadar sevip değer vermiştir.. Çünkü sevmeyen bir erkek, bu gibi durumlarda ''modernlik'' lafı altında sizi sallamamaz, kalkıp bir adet tokat patlatmaz... Umursamaz çünkü..

10
    7 Yorumla
    • susam
      susam
      Boğa
      +1 yıl

artıladım.okumadım. :D

Yorumla
    • kadehteki_yakamoz
      kadehteki_yakamoz
      Koç
      +1 yıl

okudum ve bu kadar olur diyorum

disco koç musun bilmem ama koçumsun be ;)

Yorumla
    • Disco
      Disco
      Koç
      +1 yıl

Yükseleni de dahil Koç'um abi ben.. :)

Yorumla
    • acebaa
      acebaa
      Oğlak
      +1 yıl

sen çok iyisin yaa :)

Yorumla
    • Disco
      Disco
      Koç
      +1 yıl

Teşekkür ederim..

Yorumla
    • melodi5901
      melodi5901
      Balık
      +1 yıl

Peki ne beklerler ilişkiden sevgilisinden nasıl davranmalı nasıl bağlanır karşı tarafa?

Yorumla
    • Zahter1289
      Zahter1289
      Balık
      +1 yıl

Ben de size bu burçla ilgili özelde sorabilir miyim yorumlamaniz harika 😀

Yorumla

En İyi Cevaplar

• xxUyumsuzGençxx
    xxUyumsuzGençxx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 69%
    Koç
    +1 yıl

Koç burcu erkeği olarak açıkçası;

1-) Çabuk sinir olur, onun kızdığını anladığınız zaman lütfen üstüne gitmeyi bırakın çok fazla tepki verebilir. Ağzından beklemediğiniz kelimeler çıkabilir.

2-) Ona net ve açık olarak kendinizi belirtin. Karmaşık şeyler söylerseniz aklına takar ve bütün gününü mahvedersiniz.

3-) Onun ruh haline göre konu açın veya bir sey itiraf edecekseniz iyi yönünü yakalayın. Çünkü onu yorgun veya agresif bulursanız dediğiniz şeyi kendisine hakaret olarak algılayabilir.

4-) Romantik değilse değildir, utangaçsa utangaçtır, inatçıysa inatçıdır yani kısaca onu olduğu kişiden farklı birine çevirmeye çalışmayın. Kesinlikle bu duruma katlanamaz.

5-) Size hevesli bir şekilde bir şeyler anlatıyorsa dinleyin, onu umursayın çünkü kendisini arkaplanda hissederse bir daha kendinizi ona karşı affettiremezsiniz.

6-) Cesur ve kurnaz olabilir. Onu asla küçümsemeyin.

7-) Sevdiyse her şeyinden vazgeçer. Fedakârdır ve sizden de aynısını bekler.

8-) O birinden nefret ediyorsa, ondan tavsiye alın çünkü kolay kolay herkese nefret gibi bir güçlü duyguyla yaklaşmaz.

9-) Kıskançtır ve bazı zamanlar bunun yüzünden yapmayacağı şeyler yapabilir.

10-) Hayatında sorunlar yaşamışsa onun yanında olun, onu ihtiyacı olduğu zamanlar yalnız bırakmayın.

3
    0 Yorumla
  • araknafobia
    araknafobia Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 72%
    İkizler
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Buda çok uzun zaman burada olamıyacağım için nete bağlanamıyacağım için son yorumum olsun :).Benim aslında garibime giden şeylerden biri işte koç erkeği nasıldır işte boğa nasıldır işte akrep kadınları nasıldır işte yengeç kızları nasıldır soruları.Neden garibime gidiyor? Sanki ben tüm 12 burçtan erkeklerle bereber olmuşumda işte o burç böyle işte şu burç böyle diye bilgilere sahibim.Değilim ben hayatımda 12 erkekle bereber olmadım ve olmayıda planlamıyorum ve özelliklede bir burça karşı hiç bir ön yargım yok.Sizler birisi severseniz işte o kişi bu burçtansa onlari sevmeyimi bırakacaksınız?Bu nasıl bir düşünce tarzıdırkı? Ben burçlar hakkında az öz bilgilerim var ve burçlar hakkında bana yaş günümde verilmiş tam 300 sayfalık bir kitaba bazen bakar zevk için burçlar hakkında okurum.Kendi burcum hakkında işte sevdiğim insanlar hakkında acaba karekter özelikleri burçlara uyuyormu diye bazen keyif için bakarım ama gel gelelim fasulyenin nimetlerine :).Bende Koç burcundanım ve bizim KOÇ burcuna olan ve akrep burcuna yapılan ön yargıları kınıyorum.Yok sadık değiller işte söyleler böyleler.Biz tapı gibi insanlarız.Sevdikmi mezara kadardır.

Onun haricinde kendime bulunan özellikler cok aceleciyim, patavatsızım, duygularımı gizleyemem, sevdimi gerçekten ölümüne severim, ayrilmakta sorunların var , insanları cok severim, acelesi olduğum için sakarım, kırarım dökerim, kızarım kırarım dökerim ama sonra pişman olurum ve karşımdakini ellerimde çiçelerle karşılarım.Birde bizde olan bir özellik insanlari çok kızdırır oda biz kavga ederiz tartışırız sonra hiç bir şey olmamış gibi ...hu huuuuuuuuuuuuuuuuu diye ortaya atlarız ve bu insanlari çok kızdırır.Kinci değiliz ne yapalım !

Onun haricinde bu burç isleri keyif işleri çok ciddiye almayın.

Hepinize bolca paylaşımlar dilerim... burda olmak yorum yazmak güzeldi

1
    0 Yorumla
  • vanillalatte
    vanillalatte Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 36%
    Akrep
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 788 cevap paylaştı.

aşk konusunda süper sevgisini de gayet belli edebilen bir burç en çok aldatan burçlar arasında 1. sırada yer almasına rağmen koçların 2 ye ayrıldıklarına inanrım.

1 grup tam sevgili olunacak aşk yaşanacak yuvva kurulacak bir koç erkeği . her anlamda güvenilir anlayışlı. ideal eş.

2. grup koçlar ise tam maço güvenilmez ve umursamazlar.

şanslıysan 1. gruba denk gelir hayatına renk katarsın. hayata hiç bakmadığın bir pencereden bakmaya başlarsın.

4
    3 Yorumla
    • Disco
      Disco
      Koç
      +1 yıl

Nasıl bu, iyi mi? link

Yorumla
    • vanillalatte
      vanillalatte
      Akrep
      +1 yıl

offfffff :)

Yorumla
    • kadehteki_yakamoz
      kadehteki_yakamoz
      Koç
      +1 yıl

çok doğru :)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

16

Cevap

18

Cevap

• Dmrbs61
    Dmrbs61 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 68%
    Koç
    +1 yıl

Arkadaşlar öncelikle koç burcu erkeği hakkındaki bir yanlışı düzeltmem gerek bazıları diyor iste aldatır sadık değil filan falan şuna emin olabilirsiniz koç erkeği sizi aldattıysa size aşık olmadığındandır o sizden hoslanıp çıkmıştır hoşlanmakla aşkı karıştırmayın. Birde çıktı kızın karakterini sezgileriyle öğrenme huyu vardır. Sezgileri çok güçlüdür.(Ateş ve su burçlarının sezgileri çok güçlüdür inanmazsanız araştırın) Yani bu adama yalan sökmez anlar size bir soru sorup başka sorunun cevapını alır. Yani ilişki sırasında sizin bir huyunu öğrenirse sizden soğur. Ama bu hoşlandığı kız için geçerlidir. Sevdiği aşık olduğu için değil. Bu adamlar hem son derece mantıklı ve hem son derece duygusaldır bu iki duyguyu dengede tutmak herkesin harcı değildir. Sinsi filan değildir. yani bir insana ne yalan söyler ne de arkasından iş çevirir çünkü çok merttir kartlarını acık oynar. Ama oldu da çok kalbi kırıldı dünyanın en kurnaz en uç Kâğıtçı insanına döner artı çok enerjik ve hem mental hem de duygusal hem de fiziksel anlamda çok güçlüdür. Yani örneğin aileden akrabadan biri ölsün çok üzülsün ama isterse bunu arkadaş çevresine yansıtmaz. Ha sinirlidir evet sabırsızdır egoist olabilir ama egoistliğide şöyledir ilk önce kendi istekleri karşılandımı dünyanın en yardımsever insanı olur. Birde bu insanlara ukala herşeyi ben bilirim havasından şikayet edilir. Evet öyle bir huyları vardır ama emin olun boş değildir hemen hemen her alanda bilgisi vardır bu adamların o yüzden öyledir. Bu adamların gözleri çok güzeldir öyle hafif çekik keskin delici derin bakışlar karşısındaki çıplak hissedersiniz. Bu adamın dostu ve sevgilisi iseniz sırtınız asla yere gelmez bir sorunuz mu çıktı hemen bir batman ve Superman olup sizin sorununu çözmeye gelir zaten birilerine yardim etmeye bayılır. Çok sert güçlü karizmatik dediğ dedik yapısının altında aslında çok fedakar yardımsever bir insan vardır bunu balik kadınları sezgileriyle koç erkeğini tanıyor yani anlabilene verecek çok şeyi vardır.

6
    0 Yorumla
  • kadehteki_yakamoz
    kadehteki_yakamoz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 60%
    Koç
    +1 yıl

Koç dedin mi ortaya çıkarız, çünkü benlik kavramının başladığı noktada biz varız. Bizi çekemeyenler, bencil der :)

Koç zor değildir, anlamak çok basittir. Bir bebek gibidir koçlar, zaten zodyağın da bebeğidir.

Aşkını gösterir, aklına düşen herşeyi de yapar. Sevince kaçmaz, üstüne gider. Sevgiyi deli yaşar. Kimisi çok sadıktır, kimisi hiç sadık değildir, ortası pek bulunmaz.

Zor değillerdir, sadece çabuk sinirlenip de sonra hiçbirşey olmamış gibi olmaları; bazı masum bencillikleri ve enerjilerine yetişememek zorlayabiliry erine göre.

2
    0 Yorumla
  • HayatınBenim
    HayatınBenim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 58%
    İkizler
    +1 yıl

Geçenlerde bir kız gördüm çok Alaycı, isyankar. Sabırsız. Saldırgan vs.

Kızla kısa bir sohbetten sonra senin burcun ne diye sordum , oda yengeç dedi.

Alla Alla . Halbuki Koç burcundakiler böyle alaycı,isyankar,sabırsız,saldırganlardır dedim.

O bana ne derse iyi ?

Ne alakası var burçla?

Not: Ne alakası var burçla insanın kişiliği ? :) bir insanı tanıdıktan sonra direk burcunu sormadığını farzet,iyice tanıdın tanıdın tanıdın.Sonar burcunu sordun,baktın araştırdın ki.Burcuna uymayan huyları var bunu kafana mı takacaksın? Burç murç fazla önemli değil.Önemli olan insanın karakteri.Burç karakter belirlemez.İnsanın kendisi karakterini belirler.

0
    0 Yorumla
  • irresistible
    irresistible Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33 , eic 35%
    Koç
    +1 yıl

Çevresindeki bayanlar dikkatini çekmesini iyi biliyorlar. Çekici oluyorlar. Şakacı, esprili, zeki. Ama pek güven teşkil etmiyorlar sanki. Çok çapkınlar. Zor seviyorlar, sevince bırakmıyorlar. Hayatı eğlenceli yapmasını iyi biliyorlar, kızdıklarında cehenneme çevirmesini de çok iyi biliyorlar.

8
    1 Yorumla
    • irresistible
      irresistible
      Koç
      +1 yıl

bayanların dikkatini çekmesini biliyorlar olucaktı o

Yorumla
  • Meliza
    Meliza Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    Boğa
    +1 yıl

Bardağı kırar,paramparça eder elinden ne geliyorsa yapar sonra bardağı tekrar yerine getirmeye çalışır.Aslında bardağı kırmak istemediğini,o bardağı geri istediğini söyler ve olay sonunda kendine "bardağı kırmakla haklısın" denilmesini bekler.Uzaklaş,kaç kaç kaaaç.

5
    0 Yorumla
  • usudugumsahra
    usudugumsahra Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 65%
    Akrep
    +1 yıl

Koç gibidir diyeceğim kinayece ;-) yaa bırakın burçlara göre ilişki kurmayı. Televizyonda ramazan ayında caputlarla Türbeler gidenler nasıl hurafeler yapıyorlar bu da. Bir hurafeler. Kusura bakmayın ama pazardan domates seçiyoruz, yok benimki koç Burcu olsun, yok oğlak olsun, yok iyi olgunlaşmak olsun,.. Bu ne yaaa seçmeleri mi bunlar ;-) önemli olan birbirinizi hatalarını ile sevmek. Nedemisler

Ey düşmanı, sen. Benim ifade hizimsin.

Gündüz geceye muhtaç bana da sen lazımsin..

0
    0 Yorumla
  • soulmatesneverdie
    soulmatesneverdie Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    Koç
    +1 yıl

kafa ayarı olursa, zor değildir.

sevgilerini belli ederler, tabii anlayabilmek lazım.

koç erkeği, aşırı da duygusaldır ama çok çaktırmazlar.

bir koç düşünülebilecek en iyi şeyi düşünmüştür, tartış ama dikte etme.

güven herşeydir, saftılar hemen güvenir, anglo-sakson mantıkla hareket ettiklerinden, herhangi bir olumsuzlukta herşey biter.

1
    0 Yorumla
  • inadinaa
    inadinaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 35%
    Kova
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 356 cevap paylaştı.

Sevdimi tam sever. ama şunu bilmelisinki canı yandımı canını yakmadan durmaz. sevgilerinide aksine çok belli ederler. ama kaçtıkça kovalamayı severler. sen ilgini göstermicen hiç.

2
    3 Yorumla
    • sezoox
      sezoox
      Yay
      +1 yıl

dedım kesın sımdı yazar buraya ınadına...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet çok haklısın ilgi bekliyorlar ama sevgini belli edince de uzaklaşıyorlar sanki.üstüne düşmezsen de inadına peşinden koşuyorlar.anlayamadım nasıl sevgi biçimidir bu:(

Yorumla
    • inadinaa
      inadinaa
      Kova
      +1 yıl

:))) valla canım kesinlikle ilgini gösterme yada şöle yapğ yeni tanışmışssanz önce sevgini göster sonra geri çekil o daha etkili :D

Yorumla
  • çekingen
    çekingen Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 32%
    Balık
    +1 yıl

Yerim o boynuzları.. link

1
    8 Yorumla
    • satyrias
      satyrias
      Koç
      +1 yıl

iyi bi yorum mu bu :D

Yorumla
    • çekingen
      çekingen
      Balık
      +1 yıl

Dişil olanlarını bir kenara atalım..

Yorumla
    • satyrias
      satyrias
      Koç
      +1 yıl

atalım o zaman:)

Yorumla
    • IyilikMelegi
      IyilikMelegi
      Aslan
      +1 yıl

Buldun mu kiz o articiyi?

Yorumla
    • -Disco-
      -Disco-
      Koç
      +1 yıl

al, bunu ye sen: link

Yorumla
    • çekingen
      çekingen
      Balık
      +1 yıl

Onu da yeriz, sorun değil..

Al: link

Yorumla
    • -Disco-
      -Disco-
      Koç
      +1 yıl

O değil, kırmızısı..

Yorumla
    • çekingen
      çekingen
      Balık
      +1 yıl

Kırmızısı mı vardı bunun..

Al: link

Yorumla
  • Nar-ı Aşk
    Nar-ı Aşk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41 , eic 44%
    Aslan
    +1 yıl

Zor, inatçı, sinirli, bazen dayanılmaz, bazen çok sert ama merhametli, sevdimi tam sever ve aşırı sadıktır..Evet sevgilerini belli etmezler pek, sert durur ama yoğun duygular hissederler..

1
    0 Yorumla
  • -Disco-
    -Disco- Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    Koç
    +1 yıl

+ Koç burçları, lafa hep ''ben'' diye başlarmış doğru mu?

- Ben bi kere lafa ''ben'' diye başlamam..

+?!

2
    4 Yorumla
    • satyrias
      satyrias
      Koç
      +1 yıl

yanlış..

Yorumla
    • -Disco-
      -Disco-
      Koç
      +1 yıl

Diyalog o, iyi oku..

Ben de Koç ayrıca..

Yorumla
    • evcilkaktüs
      evcilkaktüs
      Başak
      +1 yıl

İyiydi.

Yorumla
    • satyrias
      satyrias
      Koç
      +1 yıl

yine de yanlış :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sorunsuz bir erkek türü. kendiyle alakadar, mutlu eder, konuşurken kendini merkeze alır kendi konuşur kendi dinler hayata renk katan iyi sevişen bi tür erkek işte

5
    0 Yorumla
  • arminass
    arminass Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    Koç
    +1 yıl

inatçısınız yaa ben de koçumm ama sizizn kadarr inatçı değilimm bide sabırlısınızzz arkadaşımdan biliyorummm sevdiği kızı 3 yıl gzünün içine bakarak bekledii bu özelliğiniz iyi

0
    0 Yorumla
  • rsmcan
    rsmcan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    Yengeç
    +1 yıl

Koç erkekleri çapkındır kolay kolay sevmez tek gecelik ilişkilerin adamıdırlar. Kesinlikle 1 kadınla yetinmek gibi bi huyları yoktur. Ne kadar sevseler de mutlaka ikinci birisi olacaktır.

5
    2 Yorumla
    • xxxyyy
      xxxyyy
      Kova
      +1 yıl

Yalaan :)

Yorumla
    • rsmcan
      rsmcan
      Yengeç
      +1 yıl

yalan derken bile yalan diyorsun :))))

Yorumla
  • redkıt77
    redkıt77 Takip Et
    Yoda Yaş: 59 , eic 34%
    Koç
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 452 cevap paylaştı.

Ben koç burcuyum,tüm özelliklerini taşırım,koç erkeğini keşfetmek kadının özel yeteneğine baglıdır,

0
    1 Yorumla
    • melodi5901
      melodi5901
      Balık
      +1 yıl

Peki nasıl davranmalı koç burcu erkeğine nasıl onu kendimize bağlarız?

Yorumla
  • BiLLyy
    BiLLyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    Başak
    +1 yıl

koçu kendıne asık etmeyı basarırsan sana bısey dıyımmı herseyı olursun onun

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

onu nasıl başarıcaz sorun da burda ya zaten:D Zor insan kısacası...

Yorumla
    • BiLLyy
      BiLLyy
      Başak
      +1 yıl

sakinlikle huzurla güçlü durusunla..:)farklılıgınla:)

Yorumla
  • asiadam19
    asiadam19 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    Koç
    +1 yıl

ıssız adamı izleyin (bizlerin karakteri senaryolara konu olmustur)

2
    0 Yorumla
  • maksimusua
    maksimusua Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    Koç
    +1 yıl

Koç erkeğiyim yorumsuzum;) Ama aşağıda birisi yorumuyla iyi analiz etmiş;)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bu burç denen şeyi neden bu kadar ciddiye alıp saçmalıyorsunuz ki? yok öyledir yok böyledir yok şudur yok budur. Bakalım ileride neler cıkacak.

0
    0 Yorumla
  • kaadr
    kaadr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    Koç
    +1 yıl

Valla koç burcuyum ben bile kendimden bi b*k anlamıyom :))

1
    0 Yorumla
  • bilemessin
    bilemessin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42
    Koç
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 434 cevap paylaştı.

rahatsızdır cok severken bi anda yol verebilir kendimden bilorum

1
    1 Yorumla
    • melodi5901
      melodi5901
      Balık
      +1 yıl

Neden peki bu duruma düşmemek için biz ne yapmalı ne yapmamalıyız?

Yorumla
  • yerindolmuyor
    yerindolmuyor Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    Oğlak
    +1 yıl

nefret ederim kendini beğenmiş ukala olurlar kral zannederler kendilerini .

0
    0 Yorumla
  • TheSocial
    TheSocial Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    Balık
    +1 yıl

Bende koçum pek sevemez bayanlar koç erkeğini ön yargıyla yaklaşırlar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Zor da laf mı ? Geneli çok cool olurlar. Sinirli olurlar, vs...

3
    0 Yorumla
  • IyilikMelegi
    IyilikMelegi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    Aslan
    +1 yıl

Tanidikça taniyorsun, nefret ettikçe seviyorsun.

3
    2 Yorumla
    • çekingen
      çekingen
      Balık
      +1 yıl

link

Yorumla
    • çekingen
      çekingen
      Balık
      +1 yıl

He, buldum.

Yorumla
  • kardoli
    kardoli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 34%
    Aslan
    +1 yıl

kesinlikle çok sabırsızlar...

2
    0 Yorumla
  • Till_Lindemann
    Till_Lindemann Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 30%
    Koç
    +1 yıl

benim gibidir yükselen falan filan hepsi koç :D

0
    0 Yorumla
  • evcilkaktüs
    evcilkaktüs Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    Başak
    +1 yıl

Burçlarla ilgiyi alakayı kestim.

2
    0 Yorumla
  • hamamböcegifatma
    hamamböcegifatma Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    Yengeç
    +1 yıl

yapışkan ve yalanı sık kullanan tiplerdir.

0
    0 Yorumla
  • __Sylvana
    __Sylvana Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    İkizler
    +1 yıl

Arkana bile bakmadan kac. Aldatir.

3
    0 Yorumla
  • fall88
    fall88 Takip Et
    Master Yaş: 38
    Yengeç
    +1 yıl

inatçı olurmuş öyle diyorlar

2
    0 Yorumla
  • AdamGibiAdam_
    AdamGibiAdam_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    Balık
    +1 yıl

tosar.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

çok kibar çok olgun beylerdir

3
    1 Yorumla
    • Disco
      Disco
      Koç
      +1 yıl

Tabi, Taksim'e de kravatla çıkıyoz abi biz.. :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

sabırsızlar

2
    0 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Koç burcu erkeği nasıldır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Koç burcu erkeği nasıldır? 15 cevap verildi
Koç burcu erkeği nasıldır? 6 cevap verildi
Koç burcu erkeği nasıldır? 11 cevap verildi
Koç burcu erkeği nasıldır? 5 cevap verildi
Koç burcu erkeği nasıldır? 15 cevap verildi
Koç burcu erkeği nasıldır? 2 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨