Ben de başak burcuyum. Hem nalına hem mıhına vuracağım. En psikopat burçlar arasında ilk 3'te bana göre yengeç, balık ve başak vardır. Çünkü ilk ikisi çok duygusaldır. Başak ise hep düz mantıktır ama içinde tertemiz bir deli vardır. Düzeni bozulmuş, çerçevesinden kurtulmuş bir başak kimsede düzen bırakmaz.
Onun dışında genellemek istemem ama akrep kadını da erkeği de aldatmaya çok meyilli oluyor, Bunu yok libidoymuş yok istekmiş buna bağlamayın.
Yoksa diğer burçlarda vajina, penis ve nefis yok mu? ;)
Ayrıca cinsellikte en mükemmel deneyimi başaklar yaşatır çünkü bencil değildir, ayrıca gabriel marquez'in "benim hüzünlü orospularım" kitabında bahsettiği üzere Başak anlatılmaz yaşanır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSöylememe gerek var mı?🤣
Ben Aslan ım sevimli minik bir kedi.
Ürkerim kolayca,
Arkama bakmam kaçarım...
Su doludur içi...
Delikse ne ise yarar ki...
Bil bakalım nedir?🤣🤣34 Yorumla
Soran+1 yılKovaaa
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
Tesekkürler dostum, yakışıklı kardeşim🙏
Soran+1 yıl🙏❤️
+1 yılİnsanlari burçlarına göre değerlendirmiyorum o zaman 12 çeşit insan karekteri olması gerekir 12 çeşit karekterden çok çok fazla karekterde insan var her aynı burç insanlar aynı özelliklere sahip değil...
194 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Astrolojiyi ben de cok sacma buluyorum fakat o iş 12 burçla bitmiyor maalesef. Dogum haritasi diye bir sey var. Gir gir icin iyi ama. 👍
- +1 yıl
İkizler için anı anını tutmaz derler hep eskiden haklılardı sanki ama ben inat ettim. Ve üzerinde çok durdum bunun aslında bir bakıma burç ile alakalı olmayıpta insanın kendi karakteristiğinde saklı olan zayıf yönleri geliştirmesinde bunun çok faydalı olabileceğini gördüm ve seni yendim ikizler 😀
+1 yılYay ve koç severim 😂 onlarda beni sever ama akrepten ve ikizlerden kaçarım ya 😂😂😂
23 Yorumla
Soran+1 yılKaç kaç
- +1 yıl
Kaçtım 😂
- +1 yıl
Ne varmış akrep de 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden olsa ikizler derdim. Ama şimdi balık görünce ölü taklidi yapaıyorum. Bu kadar ağlak, bu kadar drama quenn bir burç olamaz. Sanarsın acıların kadını olan Bergen'in burç hali :D
16 Yorumla- +1 yıl
@köheylan yay iyidir ama fazla atarlı oalbiliyorlar :D
Soran+1 yılHayricimm hoş geldiniz soruma şeref verdiniz efenimm
- +1 yıl
hoşbulduk, müşerref oldum efem
Soran+1 yıl🙏🙏💜
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılAslan burcuyum diğer burçlardan kaçmam krala yakışmaz 😜😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılBen burçlara göre insan ayrımı yapmıyorum. Karakterinde yozlaşmalar olan, empati yoksunu, dürüstlükten bir haber olan insanlardan sakınıyorum. Burçlarını da hiç sorgulamıyorum. Fakat aslan burcu olduğumdan bana karşı bir ön yargı var. Canavar gibi görüyorlar beni, tanımadan genel kanıyla.
24 Yorumla- +1 yıl
Yoo aslan iyidir aslında
- +1 yıl
@Tturquoise Belki sana göre öyledir, ben gözlemlediğim kadarıyla kimi gördüysem ön yargılı bana karşı.
- +1 yıl
O burcundan ötürü değildir
- +1 yıl
@Tturquoise Burç bahane ediyorlar, yoksa karakterim aşırı sağlamdır.
+1 yılBurçları insan karakterleri ile çok bağdaştırmamalıyız. Burç belli bir kalıp özelliklerinden oluşuyor ama insanlar farklı farklı karakterlere sahip. Her burcun özelliklerinin, o burcun insanında tamamen olması imkansız.
21 Yorumla- +1 yıl
Döktürmüşsün yine bir tanem💕
+1 yılBurçların insanların karakterini tam yansıtmadığını düşünüyorum. Bazı insanlar kendini zorla bir burçla eşleştir bakarsın pek azametli bir şey ama gerçekte öyle değildir.
20 YorumlaTehlikeli burçtan kasıt suç oranı olarak yani suç işleme potansiyeli yüksek burçlar. Yengeç çok duygusal olduğu için kini, siniri de hiç kimseninkine benzemez er ya da geç intikamını alır.
Ben ikizlerden kaçarım anı anını tutmaz çünkü. Oğlak da çok zor.17 Yorumla- +1 yıl
Aynen yahu. Babam yengeç. Hiç geçmez siniri. Bitmez kini.
- +1 yıl
İkizlerden ben de kaçarım.
Senin burcun ne? - +1 yıl
Amann amann ünlüyüz sanırım 😱
- +1 yıl
tamam yaz yaz çeliş sen orda 😂
Akrepleri sevmem çok kindarlarAslanların da grreksiz gurur yapıyor ve de egoBalıklar aşırı duygusal ve psikopattİkisizler devamlı değişkenYaylar patavaysız ve egoluBoğalar koçlar Oğlaklar aşırı inatçıYengeçler hırslı ve hırsları için halan nile söylerler Terazilerin çoğu dengesizKovalar bir leylaunuttuğum bir burç var ama hangisi bilemedim sjshjdZaman zaman Bazı durumlarda bu konularda çatıştığım zamanlardaki burçlarlar zaman zaman anlaşamam.
10 Yorumla
+1 yılVala bende akrep burcuyum zor sever zor güvenir zor aşık olurum genelde. Önemli olan burç değilde kişilik bence insanın kendini ne kadar değiştirdiği veya geliştirdiği
40 YorumlaÖyle bir ayrım yapmıyorum, insanların karakterleri değişken burçların suçu yok.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılDoğrudur Akrep burcu çok kurnaz zeki liderliği seven ve tek kadınla yetinemeyen... (Noktaları kizlar tamamlasin) .😂
12 Yorumla
Soran+1 yılBen azgın olmadım hiç ya nasıl akrepsem lsklg
- +1 yıl
Kendi amcamdan biliyorum.😂
+1 yıl
Burçlara bakış açımı yansıtan bir görsel, küfür için kusura bakmayın şimdiden.
40 Yorumla
+1 yılYa gacılar bu burçları bu kadar takmayın ya bu yükselendir alçalandır bunlar temel özellikler. Insanin karakteri eğitim, kültür, edebiyat "vb" konulardaki seviyesine bağlıdır ki bu da karakterin belirlenmesindeki en temel faktörlerden biridir
10 Yorumlaikizler diyenler inanın böyle olsun istemezdim yani bizden nefret etmenizi istemezdim napalım çoğu zaman umrumuzda olmadığınız için kasvetlenmeniz normal bunu açıklamam bile sizin için bir lütuftur değerimi bilin😙😙
10 Yorumla
+1 yılSinsi ve gizemli görüneyim derken s@laklaşan akrep burcu
11 Yorumla
Soran+1 yılBanamıydı bu 😂
+1 yılOğlak burcuyum burçlara takmam asla ve asla bana denildiği gibi olmaya çalışmadığım için çılgın yenilikçi ve eğlenceli bir ruh taşımaya uğraşırım yane kendiniz olun kalıplara girmeyin sevgiler.
20 Yorumlabro akrep bence en tehlikelisi. libidosu en yüksek, aldatma ihtimali en yüksek, bencil bir karaktere sahip. ben merkezli kişilerden oluşuyor genelde.
ben akrep diyorum şahsen :D20 Yorumla
+1 yılİkizleeeeeeeerrrrrrrrrrrr
İkizleeeerrr
İkizler
Nefret ediyorum
Nefret
Nefret50 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılTeraziler dengesiz, ikizler iki karakter barındırıyor , balıklar sümsük, koç başak boğa aslan akrep kova benim kafadan
#BirBaşak32 Yorumla- +1 yıl
Başak erkeğine selam olsun.. :)
- +1 yıl
@Sakaryalim ve aleykümselam :)
- Kişilik & Karakter konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir burçtan kaçmam. İnsanın aklı var. Her konuda '' esas doğruları '' araştırıp ona göre gereğini yapma veya yapmaya çalışma ya da yapmama adına iradesi ile karar verme ayrıcalığı var.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Burçlara göre insanları yargılamak pek doğru olmasa da bazı insanlar bana burçlar konusunda dikkat etmem gerektiğini öğretti diyebiliriz. 😂 Teraziler az öte kaysın benden. 😄
10 YorumlaSaçma saçma şeylere neden hala inanma gereği duyuyorsunuz yalan işte yalan. Elin gezegeni senşn karakterini mi belirleyecek merak etme tehlikeli değilsin.
10 Yorumla
+1 yılKovadan dilim yandı. Yengeç iyi diyodum tanıdığım bir astrolog sen yengeçle anlaşamazsın, uzak dur dedi. Ikizlerin adı çıkmış. Elimizde kalan 9 burçla aramaya devam 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılTeraziyle balık
Balık çok çocuksu ve duygusal. Tamam duygusal olması güzel ama fazla duygusallar be ! 😊
Terazi dersek onu zaten anlatsam roman olur.10 Yorumla
+1 yılBen normalde 26 ocakta doğdum ama kovayla alakam yok benım burcum Akrep herşeyim akreple uyuşuyor temiz kapli olmam intikamcı seks sevmem arkamdan iş çeviren biri varsa anlarım sinirlenirim ve tuzağa düştüğümü anlıyorum kavgadan bazen zevk alırım bazen korkarım kıskançım takıntılıyım ğnatcıyım zekiyim plan yaparım supheciyim gizemliyim cekiciyim
11 Yorumla- +1 yıl
İnatcıyım ve Batman çok seviyorum oda Akrep burcu Batman gotham dark knıght of gardıon
+1 yılGenel'e sürüklemiyorum ama ikizler burcu ciddi manada sevmediğim bir burç'tur. Çok konuşan insanlara tahammülüm yok. :D
23 Yorumla- +1 yıl
OĞLAK
Materyalist, inatçı, gururlu, ketum, acımasız, duygusuz, bencil, kusurla dolu ama kusursuzu arayan😒21 Yorumla- +1 yıl
Sen kötü oğlaklara denk gelmişsin bitek gururlu ve inatçı var bende valla kusurlu olduğum şeyleri açıkça söylerim veya kusurluysam kabul eder ve düzeltmeye uğraşırım :D bilmem ben kalıplara sığdırmam kendimi kalıplar yaratırım
+1 yılHiç inandığım bir şey değil herkes insan olsun yeter, ki kim inanıyor burçlara? Tam bir saçmalık...🤦
20 YorumlaNormalde burçlara göre insan değerlendirmesi yapmıyorum ama oğlaklarla gerçekten anlaşamıyorum. Benden uzak kime yakın oluyorlarsa olsunlar.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 976 cevap paylaştı. Koç 🐏 kadını!
Eski eşim ve çoğu hayatıma giren koç kadınıy dı, hem tutku hemde fırtınalı bir hayat yaşadım onlar sayesinde..111 Yorumla- +1 yıl
Fırtınalı derken?
- +1 yıl
Koç kadını umursamazdır aslında.
Bu arada bu nası bir nick yaa 😂 - +1 yıl
Sizin burcunhz ne ki öyle herkesle fırtınalı bir ilişki yasamazlar
- +1 yıl
Akrepse firtinalidir
- +1 yıl
Ömürilik oldu olacak böbrek olsun :p
Gezegeni önemli değil. Biri su diğeri ateş.
- +1 yıl
@Eveningstar ben akrep 🦂 onlar koç 🐏 ortaya böyle bir tablo çıkıyor 😊
- +1 yıl
Fırtınalı ama yorucu bir ilişki yatak dışında anlasamiyorlar
+1 yılBurçlara takılmam ama aslan burcu olanlar sinirimi bozabiliyo hepsinde kendini beğenmişlik var
31 Yorumla- +1 yıl
Yav he he
+1 yılYani adamlar haklı bir akrep ve bir balık erkeğinden uzak duruyorum
20 Yorumla
+1 yıl🤔 İkizler.
Balık
Bazı boğalar ve bazı kovalar he bir de bazı yengeçler. Bu bazıların 10 kişiden 1 i iyi çıkabilir 😂10 Yorumla
+1 yılIkizler burcu candır aksini düşünenin ıkizler burcu bir insan canını okumuştur sndnf
21 Yorumlaİkizler ve Kova burcu karekteristik özelliklerini taşıyan burçlar bana uzak Allaha yakın olsunlar.
20 YorumlaHa ha bende akrep ama bende hiç kendi burcumdan insanları sevmiyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
Sebeb
+1 yılBurca göre değil tanıyıp kişiliğine göre karşımdakini değerlendiririm
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılBurcu bilmem canına tak etti mi her burç yapar merak etmeyin siz :)
10 Yorumla
+1 yılValla boğalardan ve Koçlardan uzak durmam gerektiğini öğrendim 😂
10 Yorumla
+1 yılBalık. Konuşmaya bile dayanamıyorum. Bu kadar saçma bir burç olamaz.
10 Yorumla
+1 yılKimseden kaçmam.
Ama karşı cinste balık ve akrepleri sevmiyorum. Ayrıca da başak.10 YorumlaAslan burcunun lider olma yönetme ve hep haklı çıkma çabası hasta ediyor beni
11 Yorumla- +1 yıl
çünkü hep haklı çıkarız
+1 yılintikam konusunda tehlikeli ola bilir yani akreb burcu kinlidir diye biliyorum.
10 Yorumla
+1 yılIkizler burcuyum ben bile kendimden kaçmak istiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Bu iyiydi 😂😂
+1 yılbir daha aslan erkegi ile muhattap bile olmak istemiyorum
10 YorumlaSizin adınız çıkmış oysaki en minnoş burçsunuz severim sizi
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏
Ben boga burcuyum ama o potansiyel (koç) ta vardır altına imzamı atarım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer şeyi burçlara yükleyen diğer burçlar kendilerini melek zannediyorlar çünkü. Her türlü şeytanlığı yapıyorlar ama her şeyin sorumlusu akrep oluyor 😂insanın adı çıkacağına canı çıksın diye boşuna dememişler
10 Yorumla
+1 yılBurç değil de , ahlaksız insan uzaklaştırır ister istemez..
10 YorumlaAkrep balik yengeç dışında geneli özellikle ikizler, kova, terazi.
10 Yorumla
+1 yılİnsanlara burca göre davranmıyorum. Şu genelleme işinden vazgeçilmeli.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları burcuna göre yargılamamak lazım fekat boğalardan da bir kaçasımgeliyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Neden ki
+1 yılAçıkçası burçlara göre hareket etmem.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurclara inanmiyorum. Kac milyar insani belli basli birkac burca gore degerlendiremeyiz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanları burçlara göre yargılamam ama balık burcuyla sıkıntım olduğu doğrudur 😂
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@_Cemile_ üzdüler beni balık burçları 😀😂 sendemi balık burcusun
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılburcumun özelliklerini bilip. sonrasin da yaptiklarima şaşıran insanlardan kaçarım 😅
10 Yorumla Boğa, aslan, balık... Yinede genelleme yapmamak gerek ama genelde bu burçlardan anlaşabildiklerim maalesef denk gelmedi ondan söylemek istedim.
10 YorumlaYengeç diyorum sonra yengeç burcu birini seviyorum. Çok iyi de oldu çokta güzel iyi oldu taam mı ben ne diyorum ya kafayı yedirttiler iyice 😀
10 YorumlaBende akrep Burcuyum huhuuu
16 Yorumla
Soran+1 yılKaçıyorlar bizden
Soran+1 yılBen değilim.
Soran+1 yılOğlak
Birinci sirada ikizler mi vardi😂
19 Yorumla
Soran+1 yılHayır, yengeçler var
Soran+1 yılAkrepler 2. Diyo da yanlış bence ya 😄
Soran+1 yılKalbimi kırıyosun ama 😄
Soran+1 yılPeslök hepsi peslökkk😄
Soran+1 yılBilmiyorum, ikizleri pek bilmem 😄
Kişilik & Karakter konusunda 923 cevap paylaştı. Ikinci mı? Birinci sizi sanıyorduk biz.
11 Yorumla
Soran+1 yılNaptıysam insanlara artık
- Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler