Herkezin bir hayali vardır ..
araba .. ev.. evlenmek .. vs
En büyük hayaliniz nedir?
araba .. ev.. evlenmek .. vs
En büyük hayaliniz nedir?
baba olmak
bunu biraz daha açayım. her açıdan çok iyi çocuk(lar) yetiştirebilmek
şimdi diceksiniz yaş 20 ne alaka. ben de diyorum kendi kendime. Ama inanın ilerde çocugum olursa hangi durumlarda ne yapacağımı kendi kendime not alıyorum. bunun için gözlem yapıyorum
heralde şu hayatta yapacağım en önemli şey bir çocuğu yetiştirmek olacak :D Eşim de işim de teferruat :P
Arzu'yla mutlu bir aile kurmak, açelya ve berk'e sahip olmak (tamam berk'i salla gereksiz)
ama olamayacak öyle birşey tabiki, artık hayal kurmuyorum, kendimi akıntıya bıraktım, hayat bile beni bir kenara attı.
Bundan sonrası için ne istediğimi bilmiyorum.. Sadece hayırlısı olsun diyor geçiştiriyorum
ayrıldık.. 2 yıl önce..
şimdi ufak tefek hayallerle yaşıyorum
okulun uzayıp uzayıp hayallerin ve 4.5 yıllık ilişkinin içine etmesi
bu durumun beni hayattan sogutup depresif etmesi
eskiden kalma bir kızın hiç yoktan çıkıp gelmesi ve sevgilimin buna huylanması
bir de aldatılmış sayıldım ya ne diyeyim :/ iki damla arası bir Arzu'yum dedi
kader ve salaklık ve lanet üniversite :S
yok ya ne haddi, sorun değil yani
inanmazdım umut olacağına da, arzudan önce hoşlandığım krşılıksız bir kız olan damla, 5 yıl aradan sonra adı benle aynı olan dedemin evine, ordan babama, ordan bana ulaştı. Şaştım kaldım. Film gibiydi. Onu gördükten sonra artık imkansız diye birşey olmadığını biliyorum. Kim bilir.. birgün arzu da çıkıp gelirse, bu sefer yaptığım hatalardan ders aldım, aynı hataları yapmam; ona eminim. Kader ne diyeyim.. belki bir gün..
giderken tel iptal, face msn blok. ilk yıl uğraştım sevgilisi var dediler. bizi tanıştıran kız, onunla mutlu seviyorsan rahat bırak dedi bende dinledim. Şimdi gerçi yok diye duydum ama bilmiyorum. Ben bıraktım artık, açık kapı bıraksa tekrar giderim ama hala engelliyim. evinin oradan, bölümün önünden sırf belki görürüm diye geçiyorum ama göremedim bir türlü. Artık başka biriyle olmak daha iyi diye düşünüyorum ama o konuda da çalışmam yok. Ev+pc 7/24
emin değilim ama sevgili durumundan. Annem deshanede onun üst dönemi bir kızla konuşmuş, kızda çaktırmadan arzudan bilgi alıyormuş. Amerikan filmi gibi annem var :p ama arzu öyle biridir ki bitirimişse bitmştir, onun için hisler ve aşk çok önemlidir. Boştaysa nsl tepki verir bilmiyorum. Ortak arkdaşımız da hiç ondan bahsetmiyor bana, bende sormuyorum.
Göz yaşım şarap da olsa gençliğim harap da olsa o bnm için çok özel.
ama şuan yeni bir ilişki denemeye yok demem, arzuya elimden bişey gelmiyor :(
umutsuzluğa düşünce ona sevgi veremiyorsun, bu durumda zamanla kaşıdakini bitiriyor. Bizim bardağınızı bu doldurdu, taşıran son damla, damlanın gelişi oldu. Sevgilisi olmadığını öğrenmem, yoksa karşısına çıkarım valla, ama hala o dürzüyleseyse karışmam onlara. Pff yaz girdi araya nsl bulcam şimdi onu. evine gitsem babası dövermi acaba :D şu bizim ortak arkadaşın ağzını yoklayayım ama o da pek yapıcı davranmıyor yada umursamıyor gibi.. şansıma, atık olmazsa da önüme bakarım ama önce o ^^
tamam :) zaten onunla yeniden birşeyler olsa paylaşırım burada, inşallah bakalım
Önce gelecekte asker ya da polis olmak isterim sonra kendime araba alırım sevdigim kişiyle evlenirim en fazla 2 çocuk yaparımmeslegime devam ederim Çocuklarım büyüyünce kocamla emekli olunca çeşme gibi bir yere taşınırım birde umreye gitmek isterim
aslında uçuk gelebilir ama ben astronot olmayı hayal ederim uzay dan dünya ya bakmaktan daha fazlasını hayal ederim nasıl bir duygudur yaşam olarak bildiğin yerden uzaklaştıkça dünyaya tepeden baktıkça insan ne düşünür acaba?
Bu duyguyu kısmen bir dağa ya da yüksek bir tepeye çıkıp bir şehre yukardan bakarak yaşayabilirsin sanıyorum. Ben yaşadım. Ne kadar küçük ve aciz varlıklar olduğumuzu ve insanlar arasındaki incir çekirdeğini bile doldurmayacak sorunlarla uğraşmanın ne kadar gereksiz olduğunu düşünüyor insan.
yok öyle değil bir dağa çıksan ayağın yine dünya da olacak yani yaşam kaynağın olan yerden uzaklaşmak bağının kesilmesi nasıl dır acaba
başka bir ülkeye gitsen de sonuçta aynı toprağa basıyorsun aynı havayı soluyorsun dünyadan uzaklaşmak daha farklı
Cevap
14Cevap
Hayirli bir insan evladiyla evlenip yuva kurmak cocugumun olmasi onlarla bir butun bir aile olmak bundan daha guzel ne olabilirki :-) ve tabiki Allahtan hakkimizda hayirli seyler diliyorum...
Herkes kişisel hayallerinden bahsetmiş, benimki biraz toplumsal olacak; bütün dünyada tek bir ülke ve tek bir din olması, insanların din ve milliyet konularında birbirini yememesi en büyük hayalim..
seat leon mavisehirde istediğim ev ve sevdiğim kadının yanımda olması
bütün bunların olabilmesi için istediğim iş
öyle ileriye dönük plan yapmayı sevmem, anı yaşamak eğlencelidir.
sadece üniversiteyi yurtdığında okumak istiyorum.
Boşanmak.
Maddi olarakta şöyle race tipi, büyük, siyah renkte, klas bir motosiklet almak.
Oyy dedım bırden.
Ikınız içinde hayırlıs neyse o olsun dedım akabınde.
gelecegi düsünmek istemiyorum herseyin hayirlisini diliyorum..
benim için hayırlı olan
ve bi an sonrasını, yarını, ya da 10 yıl sonrasını bilmediğim bi hayatı isterim
izmirde yaşamayı çok istiyorum hani kimisi istanbula aşıktır ya onun gibi bir şey
Yasım 24 ve istediğim sevdiğim mesleği yapıyorum sağlıgım yerinde ve suanda tek hayalim bir gün firmanın başına geçmek...
uzakdoğuyu çok merak ediyorum çin,japonya,tayland bu ülkeleri gezmek gizemli şeyleri çözmek,bide afrikada vahşi ormanlarda çekim yapmak
Hayal :Zihinde tasarlanan, canlandırılan ve gerçekleşmesi özlenen şey, düş, imge, hülya
... O ' nun mutlu olması.
6.element e sahip olmak.. Porche üretmişti galiba 20adet sadece. 2.4saniye de 0dan 100e çıkan bi makina
İstanbul'dan gitememesi şuan ki en büyüüüüüük hayalim.
Hayırlısı bu ise gitmesin . İnşallah.
anlayisli guzel bir es mutlu bir evlilik 3 cocuk ve sevdiklerimle saglikli bir yasam -
su anki karyerimde ilerleyip asık oldugum adamla evlilik ve 3 cocuk ...
Bır yat ve Göcek de yaşamak
Gidip görmelisin masal diyarı.
İyi bir anne olmak istiyorum.
Sevdigim insanı bekliyorum sonunda onunla evlenmek
Taladro yla bir gün geçirmek...
Sevdiğimle birlikte dünyayı gezmek sanırım
şu an çok mutlu oldugum için bilmiyorum
sevdiğim adamla evlenmekkk:))
ASKER OLUP MİLLET İÇİN SAVAŞMAYI İSTEMİSİNİZ
Uzakdoğuya seyahat
Ölmek
Öcalandan başlamak