Ben de istediğim gibi giyinmek, gezmek istiyorum?

Öncelikle hepinize iyi akşamlar. Başlığı biraz daha açmam gerekirse ben özeniyorum. Evet dürüst olucam çok özeniyorum diğer kızlara. Diğer kızlar dediğim aslında 2-3 kişiye çok özeniyorum. Benden 2 yaş küçükler ama o kadar güzeller ki ve o kadar çevreleri var ki mesela birisinin gözü yeşil saçı sarı (boya ama o bile doğal duruyor) boyu uzun fiziği çok güzel çok çevresi var her akşam gece klupleri mi olsun yatta doğum günleri mi olsun lüks mekanlar lüks kıyafetler mi olsun hepsi var diğerleri de öyle zaten. Ben anlamıyorum ya nasıl gece oyle çıkıyolar istedikleri gibi bir kendime bakıyorum hiç bir öne çıkan özelliğim yok dümdüz kızım aile desen eski kafa giyinişime çok karışıyolar ama öyle böyle değil sırf pantolon giydim diye etmediği hakaret vermediği ceza kalmıyodu annemin. Gezmektozmak desen bir kaç samimi arkadaşım var onlarla çıkıcaktım işte ceza yedim göndermedi. Ya ben hayatı yaşamak istiyorum bilmiyorum çok özeniyorum keşke ben de içimden geldiği gibi gezsem çok güzel olsam çevrem olsa bıktım artık yolda 1 dışarı çıkmaktan hayır çıksam arkadaşımda yok çok sevgili desen zaten olmadı ya ailemin baskısından bıktım o ayrı konu istediğim biri olamamaktan yoruldum istediğim hayatı yaşayamamaktan yoruldum nolurdu bende biraz hızlı yaşasaydım beni yargılamayın lütfen ben zaten yeterinde yargıladım kendimi sadece bıktım artık
Ben de istediğim gibi giyinmek, gezmek istiyorum?