Biri beni sevsin istedim ya? Hayatımda bir kere bile olsa biri seni seviyorum desin istedim ya. Hiç mi olmayacak bu? Ben böle işin ya gidip gene efkarlandım. biri beni sevsin istedim
Biri beni sevsin istedim sadece. Hiç mi olmayacak bu?
Söylemesi ne kadar kolay değil mi? Ama uygulamada çok zor olan bir şey maalesef. Birine kendini sevdirmek..Ben de biri beni sevsin istedim azizim gerçek ve en temiz duyguları ile. Hayatta annemden ve babamdan başka kimse karşılıksız sevmedi beni. Hepimizin hayallerinde koca bir girdap var ise gel seninle atalım iki tek dertleşelim vallahi. Hayat herkesi ayrı yerlere savuruyor ama çoğumuzun duyguları aynı. Sevmek ve sevilmek istiyoruz. Bu en büyük hakkımız..
sen her seni seviyorum diyen içten mi söylüyor sanıyorsun? yıllarca duydum bu iki kelimeyi ama noldu kulağıma yalan seni seviyorumlar kaçtı işte şimdi hiçbir şeyi duymamama sebep olan
Benim senin aslinda bir cocugumuzun tek istedigi sey bu degil mi birazcik guvenebilecegimiz bir insanin bize birazcik gercek sevgi hissetmesi aslinda butun sacmalamalarimiz bu yuzden degil mi aaah ah!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence efkarlanmayı ya da takmayı bıraktığında istediğin şeyi bulacaksın. Öyle umuyorum
En İyi Cevaplar