Çevremizde arkadaşlarımız vardır. Ama içlerinden biri özeldir. En iyi arkadaştır. Çünkü o aklımızdaki o en iyi arkadaş profilinin içini doldurur. Peki bu profil senin için ne?
En iyi arkadaş sadece iyi gününde degil her zaman yanimda olandır. Mesela benim bir arkadaşım var ben kendimi kötü hissettiğimde hep tesadüf beni arar sanki içine doğuyor, ve beni güldürüyor. Arkadaşlık iyi arkadaşlık budur bence ahiretlik diyorum ona beni güldüren gülbadem diye seviyor beni deli kadın ve bu beni çok güldürüyor 😂😂
Benim en iyi arkadaş tanımım iyi bir sırdaş herşeyden önce ben gibi olmalı birşey söylediysem vardır bir bildiği diyebilmeli hatam varsa beni uyarmalı başkalarına anlatmamalı benim sırrımı benim üzüntümü sevincimi kendinin gibi görebilmeli
kardesım bı eksıgın gedıgın ıhtyacın varsa hıc cekınme soyle kotu olursan saat kac olursa ara dıyen arkadaslarım dosta yakın kardeslerım var anası babası ayrı olan.. allah onlardan razı olsun.. meyva suyu ve meyva manyagı oldu evım.. hasta hasta nasıl yıyeceksek:)
Hâl hatır soran, yanımda olmasa bile bana güç veren, üzüntü ve kederli anlarımda yanımda olan, mutluluğumda sevincime ortak olan, neden sessiz kalırım bunu bilen ve beni anlayan, aslında olanlara da pek de mâna yüklemeyen dost, yâren adı bu olan kişi.
En İyi Cevaplar