Hayatımda şükretmem gereken çok şey var bilincindeyim. Somut bir nedenim yok size anlatabileceğim. Lakin çoğunlukla bu dünyaya ait değilmişim gibi hissediyorum. Hiç bilmediğim diyarlara özlem duyuyorum adeta. Bişeyi arıyorum lakin ne olduğunu bilmiyorum. Ruhsal yönü güçlü bir insanım. Bu bana çok büyük huzur verdiği gibi zaman zaman derin kederlere de sürüklüyor. Derin meselelere daldıkça hayatın içindeki bir çok şey anlamsızlaşıyor ve ben kendimi boşa bir çabanın içinde hissediyorum. Benliğim eriyor, fiziksel varlığımı kaybediyorum sanki, bir ruhsal deneyimden ibaret kalıyor yaşadıklarım. Zihnimin içinde koca bir kaos, bazen duyamıyorum en yakınımdakini. Sisli bulutlar sarmış aklımın odalarını ve ben 24 saat ilaçla uyuşturulmuş gibi başka bir boyuta açmışım sanki gözlerimi. Etrafımdaki herşey yavaşlamış, sesim duvarlara çarpıp bana geri dönüyor. Kanımda dolaşan hiçbir kimyasal yok. Bunlar şu anda hissettiklerim. Yarın uyandığımda bundan eser kalmayacak bunu da gayet iyi biliyorum.
Benim gibi garip, tarifi zor duygular içinde hissettiğiniz oluyor mu? Çoğunlukla da tek bir sebep dahi bulamadığınız?
Benim gibi garip, tarifi zor duygular içinde hissettiğiniz oluyor mu? Çoğunlukla da tek bir sebep dahi bulamadığınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Yazmanın insana çok iyi geldiğini defalarca deneyimledim. Ama birileri okurken yazmak çok daha etkili. Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için 🙏😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer