Biraz önce wp den bir arkadaşımla yazışıyorum. İş arkadaşı varmış anlatıyor şöyle böyle falan. Geceleri uyuyamıyorum; neden diyorum bilmiyorum diyor. Her sabah iki kat makyaj yapıyormuş. Bir de diyorki olmayadabilirde kendimi çok kaptırmıyorum... İlahi kuzu ya kaptırmamışsın belli,🤭🤭😅
Açıkcası hani bence aşka kendimizi bu kadar bu denli kaptırmak mantıklı değil. Hani aşk bizi değiştirmemeli. İyi ya da kötü. Körü körüne aşkımızın peşinden gitmemeliyiz bence. Aşka kendini kaptırmaksa arkadaşının durumu aynı. Böyle kelebek hissi, kıpır kıpır olmak falan belli bir şeylern olduğu ama hani ben böyle olamıyorum 🙂
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Başkasından dinlemek çok keyifli yaşamak kimbilir nasıl.
Takıntı olma özelliğine de sahip çalıştığım kurumun başka departmanında çalışan kızdan etkilendim belki de belli etmişimdir. Bazen görmek isterim aklıma gelir ama gelip geçici olduğu biliyorum takıntı bunlara sebep oluyor. He neden ileriyi düşünmüyorsun dersen davul bile dengi dengine o kız ile benim hayali bile kurulamaz :))
Haklı olabilirsin lakin günümüz de her iki cinsiyette dua görünüşe önem veriyor. Fiziksel sıkıntıları olan biri için imkansız en öncelik. Tabi arkadaşınızın durumu çok farklı umarım üzülmez
Bilmem hiç yaşamadım, merak ettiğim de söylenemez. Sonsuza kadar arkadaş kalmayı tercih ederim. Evlilige gelirsek o da en mantikli kisiyle olur herhalde. Yani ne bileyim cocuklarima uyumlu bir sekilde bakabilir miyiz, birlikteligimiz hayati kolaylastirir mi zorlastirir mi gibi. Bunlari dusunmek daha mantikli geliyor
En İyi Cevaplar