insan ilişkileri ve empati üzerine yazılmış iyi kitap tavsiyeleri istiyorum? sade, anlaşılır dilde ve gerçekçi önerileri olan bir kitap?

insan ilişkileri ve empati üzerine yazılmış iyi kitap tavsiyeleri istiyorum. Ama lütfen içinde gerçek hayatta uygulanabilir kolay öneriler olsun. Bazı bu tarz kitaplar işyeri patronlarına ve toplantılardan toplantılara koşturan yöneticilere yönelik oluyor ben daha genel daha sade ve daha basit bir kitap arıyorum. İçindeki devi uyandır adlı kitabı sevemedim mesela hiç işime yaramadı. insan ilişkileri ve insan psikolojisi hakkında ortak genellemeleri olan. atıyorum yabancı bir ortamda sohbet nasıl başlatılır falan filan gibi. ya da bizim hangi hareketimiz karşı taraf tarafından nasıl algılanır yorumlanır gibi şeyler istiyorum. Mesela Dale carnegie nin dost kazanma ve insanları etkileme sanatı adlı kitabı fena değil ama yetersiz.Bazı kitaplar ise bir işadamının yükselişleriyle ilgili uzun ve abartılı öykülerle dolu. Gençlerin anlayabileceği dilde sade ve anlaşılır kitaplar arıyorum. başka önerileri olan var mı?
insan ilişkileri ve empati üzerine yazılmış iyi kitap tavsiyeleri istiyorum? sade, anlaşılır dilde ve gerçekçi önerileri olan bir kitap?