Haksız mıyım ama ne var yani önemli değil falan desin görüldü atana engel atasım var sksjs neyse ki tanımıyom ama o zaman niye özelden yazıyor piss kız😂

Yani elbette ki hoş değil ben de rahatsız oluyorum. Kolay gelsin diyorsun iyi günler diyorsun otobüs şoförüne ya da markette ki kasiyere bazıları bön bön bakıyor ciddi ciddi. Teşekkür ediyorsun rica ederim diyen yok. Açıkcası böyle zamanlar benim teşekkür edesim gitmiyor ya da karşımdaki kişiye iyi dileklerde bulunma isteğim gitmiyor. Ben dilerim iyi dilediğimi teşekkürümü de ederim orada biter. Cevap vermek vermemek de onlara kalmış bir şey.
Zor değil ama herkesin yapabileceği bişey de değil erdemli ve kendisine saygısı olan insanların yapacağı şey özellikle de bu devirde😉☺
Yani benim gibi erdemli insanlar😃
Hı hı😅😊
Valla benim prensiplerime aykırı abi ben soru sorarken bile içim rahat etmiyor sorudan önce hal hatır soruyom kötüyse meşgul etmiyim diye millet egosunu tatmin edermiş gibi ricasız teşekkürsüz geçiyo uyuz oluyorum. Bide tm saol yazanlar var ya
Bazılarına zor geliyor, sen ona yardımcı olmaya çalışırsın o seni ezmeye çalışır :D
Yok kanki o bana yardımcı oldu ama teşekkür ettim insanlık namına ve görüldü atmış😂
Cevap
3Cevap
Etmeyin kopek gibi davranilmaya alismis insanlar. ezenleri ustun görüp kotu diye severler. Dunyanin duzeni boyle malesef
Nasıl yani djsksk detayı okusan iyiydi 😃
Okudum tesekkur etmissinix rica etmemis iste
Aynen insanlık etmemek lazım galiba
İste etmeyin insanlara yukardan baktiginiz zaman sizi ustun gorurler 😊
Belki o anda işi vardı acil bişi oldu ya da ne bilim başkası ilede konuşuyordu yazamadı sonrada zaman geçtikten sonra yazmak ayıp olur diye yazmadı falan diye düşünür önemsemezdim ben olsaydım:)
Normal birsey degil yani nezaketen terbiyeden bile olsa karsilik vermesi gerekirdi
Aaamann takıldığın şeye bak😄 çok incelik bekleme insanlardan hatta hiçbir şey bekleme 😅
Nezaketi ogrenmemis dimekkiiii Saygisizligindandir boşver.
Sana nasıl davranılmasını istiyorsan öyle davranmalısın sen haklısın doğru olanı yapmışsın
Onu diyemeyen insana ne denir 🙄
Küfür etmedim sen düşün, kızlar daha kaba bunu hep görüyorum sjsjs
ne denir
Sen teşekkür etmeyi biliyormuydun? =))
He ne sandın, ben sen miyim😒😂
Ben olsan teşekkür etmesini bilirdin )
Haha ettim işte 😒
Peki teşekkür etmeyenlere ne demeli dklsşs
Ben ettim yardımcı oldu ama o rica etmedi sjsjsk
Adamsın B. k yesin o sjsjjsjs
Yok kolay. Ama kız haklı sana yüz verse kene gibi yapışırsın anlamış zeki kız
Gıcık oluyorum onlara😃