https://music.youtube.com/watch?v=6p__bLfC_uQ
Beğenilmek takip edilmek için orasını burası gösteren fotoları pp yapmak veya paylaşmak ne kadar doğru sizce?
https://music.youtube.com/watch?v=6p__bLfC_uQ

Neden ve sonuç ilişkisi diyorum ben buna. Bu çıplaklık içeren fotoğrafları koymanın nedenini sorgulayalım mı? Asıl neden bütünüyle "beğenilme içgüsüdür." Bunu kimisi sadece gülüşüyle yapar kimisi de aurasını kullanıp bedenine döker. Kim için? Karşı cins için... Bazen de hemcisine ben buradayım, senden daha iyiyim demek için.
Sonuç bizi nereye götürür? İnsanlar beğenilme çabası uğruna, bedenlerinden ve zihinlerinden daimi süreyle vazgeçebilirler. Toplumda yer edindiklerini sandıklarında aslında hep o aynı yerde uygun adım saydıklarını göremezler hiçbir zaman.
Bu tür hareketler ucuz karakterli insanların ucuz yaşam kalitelerini sergilemesidir.
Hayatında seveni olmayan ilgi ve şefkatten yoksun olan insanların bu tür hareketlerle soysal ortamda yer edinmeye çalışıp egosunu kendince okşatmasıdır
Doğruluğu özneldir. Bencesi bana tamamen aykırı..
Herkes açığını bir yerden açarak kapatma çabasında bu devirde.. dekolte açmak, araya kaçmış tayt giyip bak ne kadar yüce bir varlığım totom var pozu vermekle zekam yok kusura bakma demek eş değer benim gözümde 😊
Cevap
26Cevap
Bunu yapanlar daha iyi cevap verir bu bir yandan dısarda acık sacik gezmekle aynı ama ona cevap olarak ben kendim icin giyiniyorum baskalari icin degil cevabini veriyorlar tabi yersen onu da
Hep bu instagram yüzünden milletin ayarı bozuldu beğenilmek için herkes kendinden ödün veriyor :/ ben bu dönemi hiç sevmedim ya :/
Bunu yapan hemcinslerin. Herkes kendine yakışanı yapar. Kendine yakistiriyorsa bize de laf düşmez. Her koyun kendi bacağından asilir.
Kendini pazarlama strajesii bildiğin genelde kızların
beni ilgilendirmez, isteyen istediği yerini açar kapatır.
Cahillik göstergesi.. ''Övünecek tek buyum var'' cılık.
Merhaba,
Doğru ya da yanlış kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterir. Benim umrumda değil! Şahsen öyle kişiler ile uzaktan yakından bir ilgim alakam olamaz! 😅
Gönlünce olsun...
Şuankiler resmen kendilerini pazarlamak adına yapılıyor..
Hedef şaşırtma
Yüzümden bir bok almaz eldeki imkanları kullanak bari diyolar
Doğru değil hiç bir önemi yok sadece takipçi ve mesaj sayın artar ama hepsi vucunun peşinde olur ben hiç bulaşmam öyle birine
gercek hayatında ilgi sevgi göremeyenlerin ego sayfası sadece
Her konuda fikri olan insanın aslında hiçbirşeye fikri yok kendini kandırıyor demektir 😂
Bizim için sakınca yok ama sen bu foto ilede ilgi çekiyorsun
Ben begenmiyorum hic bir sey de yapmiyorum sokakta o dediklerinden cok var
Kim ne yapar beni ilgilendirmez.
insan neyini pazarlıyorsa vitrininde o olur
herkesin fotosuna kimse karışamaz derim
Saçma sorular bunlar :)
Onu bilmemede senin ppde harika heee
Doğru olabilir
Ama sen çok tatlisin
Kesinlikle, sizinle aynı fikirdeyim hanımefendi...
Boş beleş kişilikler
Hiç doğru değil :)
Çok doğru k.. a... l
Cok sacma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?