Herkesin hoşlandığı kız tipi farklı tabi;
Herkes hoşlandığı kız tipini fiziksel ve kişisel olarak anlatabilir mi lütfen?
Herkes hoşlandığı kız tipini fiziksel ve kişisel olarak anlatabilir mi lütfen?
Tipinden ziyade kendini nasıl sunduğu önemli. eğer çok şişman kısa boylu falan değilse. Ben kadının uzun saçlı ve her zaman kuaförden çıkmış gibi dolaşan, bakkala bile full makyajla giden, etek ya da elbise giymey, her zaman pantolon giyemeye tercih eden, külotlu ince çorap giymekten rahatsızlık duymayan, topuklu ayakkabı ile yürümeyi bilen ve çok kaliteli parfüm kullananını severim. Kadın kadın gibi olmalı bence.
mesela sedef avcı masum bi güzelliği var fizikte iyi..
Cevap
24Cevap
esmer yada kumral olacak. çok kilolu olmayacak. çok zayıfta olmayacak. normal olacak.bakımlı olacak. çok güzel olmasına gerek yok.yüzüne bakılacak gibi olsun yeter.yani ne çirkin nede çok güzel. saç tipine gelince çok kısa saçlı bayanlar herzaman çok itici gelmiştir bana.saçları kısa olmayacak. yalan sölemeyecek bana.dürüst olacak.bu kadar yani.böle bir kıza hiçbir erkek hayır diyemez kesinlikle zaten
1.75-1.82 arası esmer 36 beden 52-56 kilo arası, at gibi iri elli ayaklı, suratlı..geniş omuzlu..mümkünse full solarium ve dövmeli 319 french ve parlatıcı süren hatun...ölürüm bu tiplemeye..bugün böbregimi veririm..
uzun boylu ince beyaz tenli siyah uzun ve dağınık saçlı bi de nedendir bilmem ayakları çok önemli benim için kızın bakımlı ve güzel olmalı. iç güzelliği pek takmam çünkü o düzeltilebilir bişey...
170 BOY 55 KİLO SACLARI UZUN OLSUN BİR DE YÜZÜNDE 1 BENİ İKİ YANAGINDA GAMZESİ VARSA VİTRİNE KOYARIM ONU
Yorma beni cevap vereceğim link te saklı :)
olabıldıgınce minyon olsun...yanı ufak tefek,
dik bir duruşu olsun ve her daim tebessüm etsin, yuzu gulsun...bu yuzden de bir kızda, "dişler" en dıkkat ettıgım unsurlardan bırıdır.
Hafif esmer,kahverengi saç kahve göz ve beyaz ten siyah saç siyah göz.
etek ve çorap giymeyi sevsin :D 1.70 boyu olsun 60 kilosu. ne zayıf ne şişman yani.
bide beni sevsin yeter :) :p
göbekli
kalın bacaklı
iri memeli
kocaman popolu...
Arkadaşa katılıyorum kapalı bayanlar daha çekici oluyor giyimleri vs ile :)
uzun bacaklı, zayıf, şirin, koca gözlü, ufak göğüslü, balık dudaklı, kumral ya da sarışın, mazlum, seksi, dinleyici, yorumlayan
zayıf olmama rağmen balık et ve biraz daha üstü çok hoşuma gidiyor nedense , eller ve saçlarda önemlidir
şimdi beni tarif etti diye milletin orası burası oynucak..
uzun bıraz yapılı.gozler kahve ela sıyah saclar uzun duz olmalı...bol gıyınmemeli...
esmer yesil gözlü 1.70 boyunda cok zayıf degıl cokta şişman degil bulayım hemen evlenme teklifi ederim:)
Ben çok kıskanc biriyim Uzun boylu kızları deli gibi kıskanırım .Benim boyum 1 63 sarışınım minyonum çok sempatığım.Güzel derler bana ama ben erkeklerin gerçekten uzun kızlardan hoşlandıgını bılıyorum yazık ki öyle
erkekler karşı taraf ondan çok uzun/kısa olmadıkça boyu fazla kafaya takmaz öpebilsin yeter*
uzun boylu kızlara ölürüm..dünyanın en çirkin suratıda olsa uzun boylu kız hayatdır...malesef bnde kısayım,g*tkdr boyum var..yine 1.63 asırı ötesi kısa bi boy diil..erkekler uzun kız sever yazmışsın..gayet tabi uzun sevicek..kızlar kısa erkekmi sevioki? ama söle bi sansın varsa, maddi durumu kötü olan bi uzun boylu erkek rahat bulabilirsin..biz npalım? trilyoner olsam ferrarim olsa(o kdr diil tabide) ilk parametrede boydan elenioruz..o yüsden kısa kız olmk genede 1 kademe iyi kısa erk olmkdan.
1,70 boy saçlarını daha hiç görmedim yeşil ela kahvrengi karışım gözler kalın kaşlar tabii çok kalın değil güzel :D
şarışın olmasını isterim mavi gözlü normal ölçülerde olanlardan hoşlanırım
çok güzel kızlara sinir olurum:@
kizil ve uzun olsun yeter.bide bahimli
tatlı masum bakışları olan bir kız diyorum hep
kendımde ıstedıgım ozellıklerı onda bulmak ısterım
tanımlarda farkettim de bir tek boyum tutuyo :)
kızları çekici bulmuyorum :/
Gey misin?
tatlı olsun yeter :)
kapalı bayanlar iyi.
uzun hikaye
bilmem-.-
Hoşlanmıyorum :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar