Bazı insanlar için üzülüyorum. Çünkü onlar için yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Tanrı onlara imtihan için kendilerini vermiş, bir ömür boyu kendilerine tahammül etmek zorunda kalacaklar. Onların cezası kendileri olmak..
İçtenlikle soruyorum sizler kızsanız da, uzak durmaya çalışsanız da bazı insanlar için üzülüyor musunuz??#revolution
İnsan olmanın gereğidir etrafında olup bitenlere kayıtsız kalamamak. Tabiki bende hiç kan bağım olmayan ve kötü durumda olan insanlar için üzülüyorum ve Allah'tan onlara yardım etmeleri için dua ediyorum. Herkesin bencilleştiği bu dünyada birişeri için üzülüyor olman çok erdemli bir his.
Teşekkür ederim. Bunu bana seneler önce bir hoca öğretmişti. Şimdiki çakma hocalardan değil, ilim irfan sahibi bir hoca idi kulakları çınlasın. "Birinden nefret bile etsen onun için üzül ve dua et, çok rahatlayacaksın" demişti..
Elbette ki üzülüyorum. Bazı şeyleri aklım almıyor. Bazıları hayata zorlu bir imtihanla başlıyor bazıları bize imtihanı yaşatıyor yaptıklarıyla söyledikleriyle. Bazen oturup düşünüyorum neden diye. Bilmiyorum ya..
oncelikle surekli cinsellik paylasmayan bir fenomen gormek beni mutlu etti. ikinci olarak ben insanlarin yapboz parcasi gibi oldugunu dusunuyorum, kiminin eksigi, kiminin fazlasi var ama birlikte birbirimizin kusurlarini kapatirsak buyuk tabloyu gormemizi saglar.
Nazik cevabın için teşekkür ederim öncelikle. Burada her konu başlığının farklı farklı fenomen üyeleri var ve ben de kişilik karakter etiketinde yazıyorum. Cinsel yaşam etiketindeki sorulara da cevap verdiğim oluyor ve çok değer verdiğim kişiler de mevcut orada. Her konu kendi içinde dinamiktir ve gereklidir :) İnsani duruş konusunda da hemfikirim seninle.
benzer basliklar ve konular gormekten gina geldi, isteyen istediğini paylassin karisamam ama herkesin bildigi seyi bunu biliyor muydunuz diyerek tekrar anlatilmasi kusturacak artik. ben de kendi cozumumle engelliyorum gormemek için.
yanlis anlattim sanirim 😂😂 cinsel iliskinin nasil yapıldığını, nelere dikkat edilmesi gerektigini buradakilerin %90i biliyordur, yeni birsey varmis gibi 2 sayfa yazi yazmalarini sevmiyorum 😂. neyse tesekkurler yine de
Evet üzülüyorum tabiiki bazı şeyler insanların elinde değil ve bir çok zorluğun üstesinden gelmeye çalışıyorlar, büyük bir çoğunluk başaralı olamıyor. Buna da kader diyoruz. Keşke kelimesini kullanmayı sevmiyorum fakat keşke diyorum elimde olsa elimizde olsa en azindan çocukların aç kalmamasına açıkta kalmamasina son verebilsek, en azından çocuklar mutlu olsa diyorum. Allah kimseyi aç açıkta bırakmasın.
"sen kaldırabiliyorsan, onlar da kaldırabilir." Her ne kadar sevdiğim sözlerden olsa da bazen ben bile düşünemeden edemiyorum... ("Onların cezası kendileri olmak"daha detaylıca düşünecek olursak ) her ne kadar üzülsek te bir nebze de hatanın onlarda olduğunu düşünüyorum "başımıza gelen kötü olayları veya da durumları kendimize sorup nerede hata yaptığımızı bulamıyorsak " evet bu bir ömür boyu devam eder... Kısacası "ders sen öğrenene kadar devam eder"
Biz kaldırabiliyorsak karşımızdaki insanların kaldıramayacağını şu zamanlarda öğrenmiş oldum Bu sözü kim söylediyse (unuttum) çok yanlış bir noktaya değinmiş ~ oğrendim
Eveett engelli arkadaşlarıma Allahım büyük sabırlar versin onların yeri hep bir başka bende ama bide karakter eksikliği noksanlar varki başlı başına muamma
En İyi Cevaplar