Sinsi gorumcem, iki yuzlu elti, gorumce sozunden cikmayan kaynana kayinpeder?

Iyi aksamlar. Arkadaslsr 2yil once esimden boynuz yedik eskortlara gidip gelmis. Ortaya cikti esimin ailesine durumu anlattim. Kayinpeder yalvardi yakardi sans flan ver diye. Esim gunlerce yalvardi vs vs. Ama gorumcem hep ayrilin dedi esimi hocaya flan goturmusler ben sonradan eltim , gorumcemle kotu olunca soyledi. O gun bugundur gorumcem evime gelemedi gitmiyoruz da. Gecen eltim gorumcemin insanara o donem " esimin beni sevmedigini, o yuzden esckrtlara gittigini, perisan oldugunu esimin , bizim ayrilmamiz gerektigini, benim onu birakmadigimi soylermis" bende keske o donem deseydin diye biraz sert ciktim, kaynanami arayacaktim utanmadınız mi bu laflar neyin nesi diye. Eltimi arada koymak isfemedim, uzerinden zmaan gecti dedim kapattim, esimde kapandi o konular niye aciyorsunuz diye tepki gosterdi. Magdur olan benim, kurban olan esim olmuş. Halime yasadiklarima üzüldüm valla. Ne yapmaliyim. . Bu arada evliligimizin basindan bu yana yuzumuze gulen gorumcem surekli bizi kaynana kainpedere sikayet etmis kotulemis. Yilarca bu yuzden bize kotu davranmislar... Ben bunlari eltimden kendisi grumcemle kavga edince hep yeni ogrendim ne yapayim akil verin.
Sinsi gorumcem, iki yuzlu elti, gorumce sozunden cikmayan kaynana kayinpeder?