Ben cirkin bir kizim. Bunu kabullendim zor oldugu halde ve alismaya calisiyorum. Ama hayattan zevk alamiyorum hep üzülüyorum. Cirkin oldugum halde nasil mutlu olabilirim?
Cevabın nedir?
Çok basit.. Güzel bulduğun bir kadının yanına git ve ona mutlu musunuz diye sor. Karşılığında alacağın her 2 alternatif cevap karşısında da nedenini sor. Mutluluk nedenlerinin güzel yaratılmak olmadığını anlayana kadar sayısız kişiye aynı soruyu sorabilirsin verecekleri cevap yine ruhlarındaki enerjiyi ve güzelliği yansıtacaktır. Dünya üzerinde hiç kimse mutluluğunu %100 dış görüşüyle bağdaştıramaz çünkü akıllı insan bedenindekilerin kalıcı olmadığı bilir. Eğer bununla övünen birini görürsen hayattaki tek kıvanç kaynağının bu olduğunu düşünerek onun ne kadar aptal biri olduğunu anlayabilirsin. Zeki/vizyon sahibi insan ruhuna, kalbine ve gelişimine yönelir. Kendisini mutlu eden şeyleri bulur ve o şeylerin peşine düşer. Amacı, hedefleri, gayesi, hayalleri, idealleri, özgüveni, duruşu, fikri olur. Her insan güzel ya da çirkin olabilir. Fakat kendisinin ve yapabileceklerinin farkına varamazsa hayat boyu mutlu olamaz.
Mutluluğun cevabı görüşüme başlarken kullandığım ilk cümledir. Çok basittir. Ve mutlu olmak için basit nedenlerinin olması gerekir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin kadın yoktur.
Biliyorum bir klişe ama doğru. Bakımlı olan her kadın çekici olabilir, güzel olabilir.
Fiziksel her şeyin çözümü vardır, hoşnut olmadığınız noktalarda zamanla estetik yaptırabilirsiniz.
Ki şu da bir gerçek eğer spor yaparsanız vücut yapınız daha estetik hale geleceği için kendinizi daha çok beğenmeye başlarsınız ve daha mutlu hissedersiniz.
Kendinizle barışın olayın temelinde bu var. Güzellik görecelidir olayına hiç girmek istemiyorum çünkü önemli olan diğerlerinin gördüğü değil sizin neyi görmeyi beklediğiniz. Bunun için kendinize özen gösterin kendinize acımak yerine.10 Yorumla
+1 yılHer kör kuşun topal bir alıcısı olurmus brom.. Güzellik göreceli bir kavram.. Ben ciddi anlamda eli yüzü düzgün bir adamım ama çok mutsuz olduğum dönemlerim oldu.. İçime kapandığım.. Sevmeye sevmeye istemeye istemeye birçok kadının elini tuttum.. Adam gibi aşık olduğumu hatırlamam.. Allah çirkin şansı versin oğlum sana derlerdi hep :)) yani yakışıklı güzel vs önemli değil kişinin bahtı güzel olsun inan bana.. Bak gelmiş can sıkıntısına KS gibi saçma bir platformda karaliyorum birşeyler :)) sıkma canını hayat devam ediyor.. Herşey çok güzel olucak ;) sadece sabır..
16 Yorumla- +1 yıl
çünkü tip değil paradır insanı mutlu eden
- +1 yıl
@sekerparee95 herşey parada değil inan. . şans bu ya başka birşey. . benim maddi durumumda iyi sporun içinde olan bir dönem bir ajansa bağlı bir adamdim. . Görüpte budur dedigim insanlar ya evli ya nişanlı çıktı allah hepsini mutlu etsin.. Dünyalar güzeli kız tanıdım karakter kişilik zayıf çıktı. . eve barka sokamassin yani.. e dünya iyisidır gözüne hoş gelmez.. Değişik bir sistemi düzeni var bu hayatın ama anlamadım.. benmi çok kasıp ince düşünüyorum yoksa çözemedim :/
- +1 yıl
her şeyi dört dörtlük istersen hiçbi zaman mutlu olamazsın tabi ... daha medeni durumunu öğrenmeden kimseye budur denmez önce beğenirsin tanışırsın sonra ilerler tamam budur dersin
- +1 yıl
@sekerparee95 medeni durum öğrenmeden olayı şu. . kolay kolay bir kadına bakıp şaşırıp kalmam nadir olur bu.. keza evli olup nişanlı olup tanışmak isteyen karakter yoksunu insanlar ile tanıdım. . Konu komşu eş dost arasında kimseye sormadan dikkatimi çekip ince bir araştırma yaptığım kişilerden bahsediyorum.. Allah c. c in sınav dünyası. . Bir iyiye bir kötü denk getirmis.. Ay yüzlü olup hergün gözyaşı döken insanlar var.. Tablo gibidir yüreği ve kendisi bakmaya doyamassin ama yanlış kişiler de yanlış insanlarin yanındalar.. Ben konuyu açan arkadaşa tekrar yazıyorum çirkinim diyip içine kapanip karalar bağlamasın :)) Allah baht ve şans açıklığı versin.. he ayrıca evet bir yerde haklısın. . ben armudun sapı üzümün çöpü diyen adamım. . buda bizi mutsuz ediyor doğrudur..
- +1 yıl
sen de çok dertliymişsin akışına bırak hayatta mutlu olcak çok şey var :)
- +1 yıl
@sekerparee95 birkaç sıkıntı var onları halledip burayı kapaticam.. sırf boşluk dolsun diye girip karaliuorum işte :)) hayatın gerisinden geliyorum geç bile kaldim.. teşekkürler sohbet için herşey gönlünce olsun hoscakal..
+1 yılBak sen kendine çirkin dedin diye üstelemiyorum. Sana şimdi burada "kalbin güzel olsun, ıvır zıvır sıkmayacağım hiç." Çünkü ne dersem diyeyim bir kulağından girip diğerinden çıkacak, bana inanmayacaksın ve dinlemeyeceksin bile.
O yüzden yeteneklerini keşfetmeye bak. Bir hobin olsun, onun üzerine yoğunlaş. Farklı insanlarla tanış. Sahiplenebiliyorsan, bir evcil hayvan sahiplen. Sahiplenemiyorsan baktığın bir kedin-köpeğin mutlaka olsun. Hani diyorsun ya ben çirkinim diye kabul ettim diye, o zaman etrafını güzelleştir ki kendini iyi hissedebilesin.21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
119Cevap
Çirkinim ne demek ya kimse kendine güzel demez zaten. Ayrıca çirkin kız yoktur. Biraz bakım yüzüne makyaj saçlarına bakım yaptır kestir yeni şekil verdir. Kıyafet tarzını değiştir vücuduna Uygun kıyafetler seç boyun kısaysa topuklu ayakkabılara alış hatta uzunsa da alış topuklu ayakkabılar insanları çok seksi gösterir. Kendi rengini bul. Çok alımlı makyaj modellerine bak YouTubeden ki erkek görünce gözleri kamaşsın. Ben burdayım diyecek şekilde. Bu dediklerim dış görünüş için taktiklerdi şimdi. Kendine güvende çok önemli erkekler kendine güvenen akıllı kızları severler. Tam dersi aptal kızlara taparlar okey. Yani evlenecek kız eğlenecek kız hesabı. Ben burdayım tarzı. Ağır başlı ol ama çok değil meşgul kız havası yarat.
30 Yorumla
+1 yılMakyajın gücünü keşfet. Biraz bakımla her şey güzel olur.
Ayrıca mutlu olmak istiyorsan güzelliğini değil aklına kullan. Oku iyi bir yerlere gel başarılı biri ol ki sana saygı duysunlar. Kendine yeni hobiler edin genel kültürünü geliştir. Bir ortamda konuştuğun zaman bilgili ve kültürlü bir şekilde konuş Kİ sana hayran kalsınlar. Güzellik çirkinlik her şey demek değil.
Patatese bile makyaj yapınca güzel oluyor 😀😀😀😀
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin ne çirkini yüzün gözün fiziğin hani şu geçici yaşlılık hastalık olunca kaybedeceğin şey mi
Peki o hanım karakter sahibi olgun dürüst düzgün hayat dolu ve edep ahlaklı oluşun bunlardan haber ver
Bırakın artık insanları görünüş ile yargılamayı sorgulamayı insanlar aşırı ağır psikolojik duruma giriyor32 Yorumla- +1 yıl
Elinize sağlık.
- +1 yıl
Teşekkür ederim saygılar
Ah be arkadaşım çirkin kadın yoktur bunu unutma kendini paralama emin ol yüreğin temizse imanın temizse huyun güzelse sen dünyanın en güzel kadını ve dünyanın en güzel yürekli insanısın demektir güzellik varda nolmus huyu bozuk bana söylesene hem huyu güzel hem kendi güzel bir kadın ikisini bir arada hayatta bulamazsın varsada bize denk gelmez 😊🙏
30 Yorumla
+1 yılHer insanın kendine göre bir güzelliği var. Karşındaki insanların bunu görememeleri senin suçun değil
Sadece henüz doğru insanlarla karşılaşmamışsın o kadar.
Şu anda hayatından geçip gidenleri bir basamak olarak düşün. Onlar asla senin seviyene erişemeyecek ve sen üstlerine basıp geçeceksin, mutluluk güzel şeylerde saklı ama o güzellik böyle bir şey değil zaman tanı hayatına20 YorumlaÇirkinlik kavramı çok yanlış evet öyle birşey var ama asılsız örnek sen benim için güzelsindir ama başkası için çirkin bu yüzden kimse güzel veya çirkin değil her göz farklı görür bunu aptalların gözünden bakarak söyleme sen başka biri için dünya güzelisin bunu unutma ayrıca dış değil iç önemli yüzün değil kalbin güzel olsun boşver her şey olacağına varır
10 Yorumla
+1 yılÇirkinlik ile mutluluğun ne alakası var çirkinsin diye hep mutsuz olacaksın diye bir kural yok kendi kişisel bakımını yap insanlarla iletişim kurmaya bak.
10 Yorumla
+1 yılİster güzel olsun, ister olmasın; kimse kimsenin çok da umurunda değil. Kendi değerini başkasının seni görüşünde arıyosun ya; boşuna. Evet güzel olunca ilgi daha fazla oluyor ama o ilgi de bitiyor; ha bir adım önce ha sonra. Hayatının sonuna kadar seninle olacak, el üstünde tutacak, mutlu olman için çabalayacak birini istiyorsan aynaya bakmalısın. Ama bu kez başkalarının gözleriyle yargılamak için değil, kendi gözlerinle, kendi bütününü görmek için
10 Yorumla
+1 yılKendini sevmekle mutlu olmaya baslaybilirsin kiloluysan zayiflayabilirsin makyaj yaparak kendini daha iyi hissedersin giyim tarzını degistirebilirsin ünlülerin hepsi çok mu güzel güzellik takintini ikinci plana atarsan mutluluk kendini daha iyi hissettirir sağlıklı olduğuna şükret en büyük güzellik bu bence
10 Yorumla
+1 yılYanılıyorsun Sen öyle biri değilsin öyle biri olmazsın Kendine yanlış farklı Gözle bakıyorsunn Kendinde göremediğin bir Sürü güzelliğin Yüreğin kalbin güzel üzme tatlı canını kıymetini bilmelisin Düyalar Güzeli Güzel hanım Efendidin Konuşmak istermisin kendini begenmemekle hata yapma
10 Yorumla
+1 yılKime göre, neye göre çirkinsin? Sen kendini çirkin buluyorsun diye, herkesin seni çirkin bulduğunu mu düşünüyorsun? Kendine illa ki çirkin damgası vuruyorsan, cildinde veya saçlarında birkaç değişiklik yaparak kendini iyi hissedebilirsin. Mesela makyaj stilini değiştirebilir veya saçlarının modelini değiştirebilirsin. Farklılık insana güzellik katar.
10 Yorumla
+1 yılKime ve neye göre çirkinsin. Herkesin ortak paydada buluştuğu bir güzellik ölçütü mü var? Herkesin güzellik anlayışı birbirinden farklıdır. Bunu kendine yapmamalısın. Sana böyle düşündüren kendini kötü hissettiren kişi ve ortamdan uzak dur. Kendi güzelliğinin farkına önce sen var. Kendi değerini bil. Yüz ve vücut güzelliği hepsi gelip geçici şeyler. Aslolan iç güzelliktir ve bu her şeyine yansır.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olmak kendini sevmekle başlar buda güzellige bağlı olmaz senin karakterin iç güzelliğinle olur. Şu zaman da güzelligin bir avantajı yok pek saygı duyulurum oda meslekle alakali ama sonuçta insan insandır yasiyoruz hayat birgundur oda bugündür ona göre hayallerini yasa bence çokta takılma. Güzel olup karakteri konuşması iyi olmayan da var at çöpe gitsin hersey boş kendi gelişimine yatırım yap bence
10 Yorumla Derslere odaklanarak. Iyi mesleği seçip yurt dışına çık olimpiyatlara katıl veya spora başla. Güzel olmak çok geçici bir durum. Güzel kadınları üzülüyorum bir güzellik ve memeler var onlar da zamanla sarkıyor buruşuyor ne aklı kalıyor ne meslek sadece geçmiş
20 Yorumla
+1 yılİnan bende kendimi begenmiyorum bende çirkin biriyim benide kimse beğenmiyor hayatıma girmek istemiyorum ciddi bir ilişki yaşamak evlenip yuva kurabilecek bir kızla tanışmak konuşmak istiyorum ama olmuyor uzun zamandır da yalnızım başta çok kafaya takiyodum niye diyodum neden olmuyor diyodum sürekli bir eksiklik aradım baktım kendi kendimi yemisim eskitmisim sonra bıraktım ipin ucunu herşey olacağına varır sende takma bence illaki seni olduğun gibi sen diye beğenen çıkar
00 Yorumla
+1 yılbir kere mutlu olmanın veya etmenin tiple alakası yok. benim tanıdığım belki senden daha tipi iyi olmayan ama enerjik kendine güvenli kızlar var. İnsanın dışardan değil, içinden ne geldiği önemli. Bak senin kadar bu dünyada çok çok güzel ama yalnız kızlar var. Kendini yerden yere vurmak için bahane arama. Kendin olursan sevilirsin.
00 YorumlaSpor yap, kendine yeni uğraşlar bul. Eğer erkekler seni tamamen dış görünüşüne göre yargılıyorsa zaten onları kale almamalısın. Seni sen olduğun için beğenmeli insanlar. Becerilerin, hobilerin, fobilerin... zaten sevdiğin insanın dış görünüşünden tut sesine kadar hepsi güzelleşiyor. Ayrıca sen kendini neden çirkin olduğuna inandırdın? Özgüvenini kendin kırıyorsun. Yapma böyle şeyler unutma en değerli şey kendinsin. Mutlu günler 😊
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen cirkinsem belki çirkin gormemissindir
Belki daha büyük sıkıntılarin olmadığına sukretmelisin
Ne zaman tam olarak kabul ettin bu durumu o zaman çözülür
Hiç dusunmedigin o konu hakkında konuşulduğunda gulebildiginde kabul etmiş olursun
Bende cirkinim çokta umurumda
İyi yönden bakıyorum kadınlarda seviyor :)
Hayattan zevk almak için gorunsun değil ruhun güzel olması hayata gülümseyerek bakmak onemli00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı. İnsan hep içinde ki boşluğu sahip olmadığı şeyler de arar ve ona kavuşsa her şey çözülecek gibi hisseder. Ama bu koca bir yanılgıdır. Mutlu bir insan olmak için hayata ve olaylara karşı algını ve bakış açını değiştirerek (bu bir günde olmaz tabi) daha mutlu biri olabilirsin. Güzel ya da çirkin olmanın mutluluk üzerinde bir etkisi yok inan.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSizin şu kendinizi beğenmeme olayınıza ayrı ayarım bu denli insan kendini ezmek için uğraşmaz ki.
'çirkinim mutlu değilim çirkinim sevenim yok''
Hayır yani belki sen birileri için büyük güzelliksin.
Ezmeyin kendinizi rahat olun azıcık bakim yapıp spora gidin bu şekilde psikolojiniz bozulur00 Yorumla Seni bu düşünceye kim itti. Nasıl böyle düşünebilirsin. Her kadın güzeldir. Bu düşünceyi hemen at aklından. Sana böyle düşündüren ne varsa kim varsa uzaklaş o kişi ve düşüncelerden. Yapma. Hayat çok güzel. Tadını çıkar. Kendine güven. Lütfen.
10 Yorumla
+1 yılEğer bir kimse sizi dış görünüşünüze göre yargılıyor ve ona göre hareket ediyorsa ondan zaten uzaklaşın. Ayrıca bir kaç ufak dokunuşlar ile gayet çekici olabilirsiniz. Yeterki doğru hamleleri uygulayın.
10 YorumlaAllah herkes ayrı cur yaratir, mesela ben de o kadar guzel deyilim, amma kendime has bir tarzim var diye beni beyeniyorlar, bence sende kendine has bir tarz yarat
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu bir süreç geçecek geçecek. ayrıca kabullenmek mutluluktur. ayrıca neye göre çirkin kime göre. sizden başka diyen oldu mu
22 Yorumla- +1 yıl
Olmadi. Ama kimse kalbim kirilmasin diye yüzüme söylemez galiba
Cevap sahibi+1 yılsosyal medyada gayet de gömüyorlar güzelleri bile. özellikle erkekler nerde olurlarsa söylüyorlar ağız ishalleri. mesela sibel ünli intihar sbbi bu tip beyinsizler yüzünden
+1 yılÖncelikle kendini bu şekilde kabüllenip severek işe başlamalısın. Diğerleri gibi sana çirkin yoktur vsvs klişe tesellilerde bulunmayacağım. Mesela giyim tarzını, makyajını, saçını kısacası tüm fizğini değiştir. Spora başla güzel bir fiziğe sahip olduğun da her zaman mutlu olursun. Asla kendinden nefret etme.
00 Yorumla
+1 yılÇirkin olmadığını düşünüyorum. Bence sen büyütüyorsun ayriyetten çirkin olduğuna nasıl karar verdin yani çirkinlikten kastın nedir kilomu boymu vs?
23 Yorumla- +1 yıl
Yüzden
- +1 yıl
Sana belki saçma gelicek ama kişilik bozukluğu vs psikolojik sorunun varsa onunla alakalı olabilir. Kendini beğenemiyorsun büyük ihtimalle. Diğer bir yandan mutlu olmayı birşeye bağlama mutlu olmak için bir sebebin olması gerekmiyor mutlu hisset modunu yükseltmeyi öğren kendine yemeyi öğren. Eğer mutluluğu herhangi bir şeye baglarsan o elinden gidince mutluluk zannettiğin şeyde gider güzelliğemi bagladın yarın yüzünde sivilce çıkar dünyan yıkılır bir erkeğe bağladın senden ayrılır dünyan yıkılır nesneyemi bağladın çalınır keza aynı şekilde herzaman kendine güven nefes alman bile mutlu olman için en güzel sebep hobi felan edin. Nebiliyim yaparken mutlu hissettiğin şeylere yönel ama unutma mutluluğu birşeylerde bağlama
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kendinize hakaret etmeyin efendim... ALLAH sizi beğenmişde yaratmış başkaları beğense ne olur beğenmese ne olur.. Siz güzel insansınız.. Gerisi boş takmayın bunu kafanıza
10 Yorumla
+1 yılÇirkin şansı diye bir şey vardır be güzel kız. Hayatımdaki en büyük aşkı öyle bir çirkin kızda yaşadım ki, 8 sene geçti hala üzerine bir gül koklayamıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
@Lonelygirl0907 profiline resmini koysana
+1 yılGüzel olunca mutlu olunur mu? Ölülerde sanıyorki diriler her gün helva yiyor. Neden çirkin olduğunu düşünüyorsun çok büyük hata güzellik göreceli olduğu gibi kalıp dışı olan insanlar çirkin mi? Sence... katılmıyorum. Kişisel gelişimine önem vermelisin. Kendini sev be karşiiiim. İnsanın kalbi çirkin olmasın. Kendinle barış lütfen
Bugün dünden daha güzelsin İnan bana 🌹00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllahın yarattıgı hiç bişey çirkin olamaz önce bunu bir kabul edelim ki çirkinim demişşin bakımla herşey hal olur kiloluysan diyet var spor var yüzündeyse sorun makyajı var yüz bakımı var yani varda var kendinle barış
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDış görünüşünü hayatının merkezi konumuna getirmekten çıkar, ilgilenmeyi sevdiğin şeylerle ilgilen bir hayal belirle o hayale ulaşmak için çabala.
20 Yorumla
+1 yılKanka kafanı dağatacaksın her şeyi sorun etmeyeceksin ve üstelik dış görünüşü ne kadar kötü olursa olsun için güzelse bu seni hiçbir şeyden vazgeçiremez. Üstelik aynı durumda ben de varım ben de senin gibiyim hem yalnızım hem hiçbir şeyden mutlu olamıyorum yani seni anlayabiliyorum ama canını sıkma moralini bozma değmez
01 Yorumla- +1 yıl
dışın ne olursa olsun bence için çok güzel temiz ve şeffaf 🙈🙉🙊
Güzellik göreceli bir kavram. Başkasına dünya güzeli olabilirsin. :)
32 Yorumla
+1 yılolabildiğin kadar bakımlı ol saç kıyafet makyajla çirkin kalmaz kimse yani aşırı güzel olmasa bile çekici kesin olur
10 YorumlaCirkinlik degişkendir ve kime göre neye göre cirkinsin. Zaman geçtikce yüz yapın değişecektir. Kendini sev bakımlı ol herşeyden öte olgun bir kişilige sahip ol. Kendinle barışık olmalısın bu zor da olsa yapmalısın.
10 Yorumla
+1 yılmerak ettim seni benim bildiğim çirkin kız yok bakımsız kız var profil fotana koy ben sana ooneri soylicem
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılNeguzel çirkin şansın var işteverkekler çirkin srviyo artik guzellerden sıkldılar
20 Yorumla
+1 yılŞimdi ukalaca bulabilirsin ama ben çok güzel olduğumu düşünüyorum ama yinede hiç mutlu değilim bence bununla üzme kendini
10 Yorumla
+1 yılMutlu olmayı güzel veya çirkin olmaya bağlıyor isen bence sorun bundan öte birşey.
20 Yorumla
+1 yılBu şartlarda zor görünüyor ama ben çirkin olup da mutlu olan çok insan görüyorum
10 YorumlaKime göre neye göre çirkinsin? Önce bunu sorgula. Kendinle barışık olmazsan zaten mutlu olamazsın.
10 YorumlaGuzel oldugunda mutlu olacagini kim garanti ediyor ki?
10 Yorumla
+1 yılBende çirkinim bunun hakkında psikolog desteği bile aldım ama kafaya takmayı öğrettiler kendini başka islere ver resimdir karakalemdir vs yani beynini bu tarz aktivitelerle doldur çirkinliği düşünmeye vaktin kalmasın zamanla alışırsin ben gibi
00 Yorumla
+1 yılÇirkin değilsindir belki de? Buna karşındakinin karar vermesi gerekmez mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir rus atasözü derki
Çirkin kadın yoktur az votka vardır.
Ve
Tipsiz erkek yoktur az para vardır.20 Yorumla
+1 yılne kadar güzel olupta Dısı kötü insanlar karaktersizler var bence hayata barısık olmalısın üzülme gülüp eğlenmene bak bu senin elinde mutlu olmak 😉😉
10 Yorumla
+1 yılSeni seveni bulman gerek , vucud düşkünü veya vücut seveni değil
Sen ruhunu olgunlastirmaya bak
Ruhu olgun kişilerin güzelliğe ihtiyacı yok ve güzellik takıntısı da yok00 YorumlaÖncelikle güzellik ve çirkinlik göreceli şeyler, bunun dışında mutluluğun tek etkeni değil. Yanlış düşünüyorsunuz hedeflerinize odaklanın ve hayattan zevk almaya bakın.
00 YorumlaÇirkin olduğunu kabullendiysen çekici olduğunu da kabullen ve farkına var. Çekici yönlerini ön plana çıkar, o zaman aşırı güzelliğe ihtiyacın kalmaz. Erkrkler çekiciliğe bakar
00 YorumlaÖncelikle kendinle barışık olman güzel kendini kabullenmen ama çirkin olduğunu kabullenmen değil. Kendini olduğun gibi kabul et sonra kendini bedenini tanı ona göre ilerisi gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini sevmekle başla işe çirkin bulduğun yerleri de görmezden gel, kendini kabullenmelisin.
00 Yorumla
+1 yılSiz bu dış görünüme neden bu kadar önem veriyosunuz dis görünüme verdiğiniz önemi kişiliğinize de veriyorsunuzdur umarim
10 YorumlaSen kendini cirkin görürsen cirkin olursun insanlıgı cirkin ya da güzel diye iki kavrama ayırmak doğru bişey değil sende de aynı kalp var bir başkasında da aynı kalp var 😉
00 Yorumla
+1 yılÇirkinlik ve güzellik dereceli ve hallolacak şeyler. Karakterin güzel olsun insanlığın en çok buna ihtiyacı var
13 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar tipe bakiyo karaktere baksalar su ana kadar sevgilim olurdu 😅
- +1 yıl
Nasip işleri bunlar 😅
- +1 yıl
Değil yok ben 5 yildir denemedigim sey kalmadi hep red yedim tipim kotu cunku yakinda medyyma gitcem kismetim kapali oldugunu dusunuyorum 😒
+1 yılKendini öyle şartlandirma. Biraz kendine bak. Yeni ortamlara gir. Yeni arkadaşlıklar edin. Moralini düzgün tut.
10 Yorumla
+1 yılSen birileri için hayat yaşamıyorsun. Kendin için yaşıyorsun ve başkaları için değil kendin için hayattan zevk almalısın, mutlu olmalısın.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 913 cevap paylaştı. Şöyle duşün ozaman. Çirkinsin kimse seninle ilgilenmez dikkat etmez. Özgürce yaşayabilirsin. İstediğin çılgınlıkları yapabilirsin
10 YorumlaHiçbir insan çirkin değildir kendini gereksiz yargılamayı bırak ve güzelliğini farket
10 YorumlaValla ben insan içine çıkmıyorum o yüzden mutluyum insan içine çıkınca daha da çirkin olduğumu hatırlayıp moralim bozuluyor
00 YorumlaBunu yazan parmakların varsa mutlu olabilirsin bazı insanların o da yok...
10 Yorumla- Devamını Gör (99)
Devamını Gör(144)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem