Ay sinir oldum ya gece gece çocuğun biri ergen gibi niye gülüyosun dedi canımı sıktı :( sizce rondom gülüş ergenlere özgü bir şey mi siz kullanıyor musunuz?
Cevabın nedir?
+1 yıloldum olası sevmedim şu random işini... ergenlik değil bana göre çocukluk ya da bebekliktir... Bebekler ve 2 - 3 yaşına kadar çocuklar tam konuşamaz ya onun gibi düşün gerisini sen anla... Gerçi dünya genelinde ergenliğin beyinsel yaşı bayağı yükseldiği için senin 23 yaşında ergence random atman normal...
25 Yorumla- +1 yıl
@Cosutrake normal bir durum ki... bizimkiler her zaman her şeyin cılkını çıkartmakta da birinci sırada.. ...
- +1 yıl
Ben devletin başında olsam hiç bunlarla uğraşmazdım para aklardım, zerre kadar da içim acımazdı. Erkekleri kız gibi yılışık olmuş, kızları erkek gibi küfürlü konuşur, hareketleri 5 yaşındaki Avrupalı çocuktan daha çocuktur ama sorsan kahramandır. Bu dünyada çok milletten insanla tanıştım Tofaş ile Ferrari'ye egzos patlatacak kafadaki tek zihniyet Türkler. Bu özgüven, büyüklere saygısızlık, dedikodu, iftira, yüzsüzlük, şerefsizlik nereden geliyor anlamıyorum. Bir de düğün adetleriymiş, nişan elbiseleriymiş, bohçalarmış falan 14. yüzyıl köylü kafası. Sonra dolar niçin 6 TL oldu diye ağlarlar.
- 1 yıl
18 yaş ve altı olanlar için random gülmek samimi geliyor bencede. 19 ve üstü ise bende samimi bulmam
- 1 yıl
Fakat ne kadar 19 yaş ve üstü olanlara random gülmek meselesinde sıcak bakmasamda şu sarı suratlı yuvarlak yüz emojilerini hiç hiç sevmiyorum bana çok yapmacık geliyor.
En İyi Cevaplar
37 yaşımdayım, ben de random atıyorum arada
38 Yorumla- +1 yıl
atsana sdfsd
- +1 yıl
keşke her erkek senin gibi düşünse ya
- +1 yıl
beyler dinleyin abinizi bak ne diyor sdfsfsd
Kullanırım, "sjssjs" yazanlara gıcık olurum bir tek. Canlı canlı jdksndlejdjhshd falan yazılsa okey. Ergenlik, iticilik kişiye göre değişir. Çok kaliteli bulduğum insanlar da atıyor çok aptal bulduğum insanlar da. Her bir takı yargılama peşinde bazı dingiller takma he yarrrsjslkslsjdjs de geç.
10 Yorumla
Ndjsn daha neler msmd
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
102
Cevap
113Cevap
Yoo ergenlik olarak görmüyorum ben babamda atıyor ajdksl
Dermişim :D Evet random gülüş atanların hepsinin ergen olduğunu çok kolay bir şekilde görebilirsiniz. Daha orta yaştaki insanlar direk olarak emoji atıyor. Ya da ': D' kullananlar falanda var. Neyse yav güldüğünü anlayalım da ne attığı önemsiz :D10 Yorumla
+1 yılNe alakasi var yahu ergenligi ljksljk gibi harf kombinasyonlarinda ariyorsaniz diyecek lafim yok. Bunu ergenlik olarak gorenlere yazilan o kadar cumle veya konusulan muhabbetler bosa gitmis belli ki.
Sığ olan insanlar karsilarindaki insani da bu sığlıkta degerlendirirler. Kendilerine o sığlıkta mutluluklar diliyorum. Ben ljksljk yazarkenki ergenligimi seviyorum.00 Yorumla
+1 yıl"ergen" 12-17 yaş arasındakılara genelleyen bir sözdür. Bunu aşağılayıcı bir ifadeye dönüştürmeyi keselim. ergen olmak aslında hayatımızın en saf en iyi dönemi diye biliriz. Bu arada duygusal olmak, toy olmak, saf olmak ve yahut herhamgi bir akıma katılmak kişiyı ergenleştirmez. ergen olmak için sadece 12-17 yaş aralığında olman lazım. Kafa yapısına ergen denmez.
00 Yorumlabir kere bu soruyu sormak ergenlik alameti zaten. Yetişkin ve olgun düşünce yapısı böyle şeylere güler geçer hatta onu diyen çocukla dalga geçer. Çocuk ergen belli ama dediği de belli ki boş değil ergenlik hala damarlarında akıyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Ateş eder gibi rondom atılırsa gülmeyi aşar bence o yüzden dayanamamış söylemiş olabilir zjsnzj
+1 yılBana göre evet.
Sevmiyorum ama ortama ayak uydurmak için atıyoruz anasını satayım.
Ama random atmak ergenliktir.
Ben 15 17 yaşımdayken bile random atmadım.
Hep :) ;) gibi ifadeler kullanıyorum. Veya emoji00 Yorumla
+1 yılRandom gülüş nedir ya :/ ? Onca belgesel film izle, kitap oku kultur gezileri yap söyleşilere katil sonra gel KS gibi gereksiz bir sanal platformda random gülüşü bileme.. Ah ben !! Kendimden utandım resmen. .
00 YorumlaNe saçma bir ifade. yeri gelince ben de öyle gülüyorum. insanları inatla bir kalıba sokanlar asıl ergen ve zavallıdır.
30 Yorumla
+1 yılYo 26 yaşındayım 76 ya da gelsem yine atarım işi komediye vurmak için çok ideal. Şahsen şu ":D" bir tık daha resmiyete kaçıyor soguk olduklarımla böyleyim
30 Yorumla
+1 yıl100 yaşıma geldim hala random arıyorum bence çok sevimli ahajskdlg
31 Yorumla- +1 yıl
büyükanneyy sfddf
Kullanmayı sevmiyorum ama bazen ister istemez oluyor. Ergenlik mi değil mi bilemedim şimdi 🤔
00 Yorumla
+1 yılŞu sekilde randomlar ergence "sjsjsjsjsj"
"Asdsfgg"
Asıl random dediğin böyle olur
"Jdjfkdlgldjfkskff"12 Yorumla- +1 yıl
fdgdfhgagdsg bu nasıl sdfdsfsd
- +1 yıl
O da iyi yani "sjsjsj" bana çok itici ve ergence gelir. Random atılacaksa hakkını vereceksin jdjfjdkfkkd Bir de "D:AHDHSJDKD" böyle random atanlar var büyük harflerle. Bu ekstra ergence.
Takma şunları bende kullaniyorum randomu yok ya ne yapaydık büyük harflerle yapmacık bir ahahaha mı yazsaydık? Canım bence random daha samimi , duyguları daha fazla -elinden geldiğince - yansıtıyor. Takma sen onu içinden random geliyorsa random at
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ergenligin nirvanasi. Bide isim koymuşlar o sacmaliga bence buna gulunur😂
40 YorumlaErgenlere özgü birşeydir. Random atanlarla ve samimiyet olmadan sürekli smiley koyanlara arama mesafe koyar, zorunlu haller dışında iletişim kurmazdım.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılHayatında hiç random atmamış olgun kişilere selam olsun
50 Yorumla
+1 yılRandom gülüş ergenliktir ben de severim shhdjf ama adamın teki üşenmemiş randomu sevene 👎🏼 atmis sevmeyene de 👍🏼 begenilrr şelale, #randomguluseozgurluk
00 Yorumla
+1 yılHiçbir zaman random atmayı tercih etmedim ama random kullananlarla da bir derdim yok, isteyen istediği gibi takılabilir. Bazıları çok abartıyor ama, 2 sayfa random atanlar var
00 Yorumla
+1 yıle öyle yani asdhkjjd falan ne bunlar ya saçma sapan telefonu düşürüyomuşta tutmaya çalışıyomuş gibi... normal hahaha kahkaha atıyosan ahahaha kafi yani.
00 YorumlaKime ne be? Istersem ahahah diye gülerim istersem sjdjsjdksj diye. Ve şu an böyle güleceğim kdidjsosjdidi
04 Yorumla- +1 yıl
ay moralim düzeldi knk sdfsfsd
- +1 yıl
canımsın ya 💕💕
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevmiyorum
Çok sık sık atanlara da gicik oluyorum30 Yorumla Evet biraz daha fazla kullanır ergenler. Eskiden öyleydi şimdi hiç bir ergenle iletişimim olmadığı için haberim yok.
10 YorumlaSaçmalama random her şeye gider babam bile atıyor dmkdös
12 Yorumla- +1 yıl
oha sdfsdfsd
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bazen kullanıyorum. Ergenliğin tanımı random gülüşe kadar gelmiş mi asdasf
20 Yorumla
+1 yılBenim bildiğim rondoya portakal atılır limon atılır sen gülüş attığına göre bir tatile çıkma vaktin gelmiş be ablam :)
03 Yorumla- +1 yıl
Bizim dediğimiz random
- +1 yıl
@kalamamarkadaş72
- +1 yıl
Random nerenin köyüdür? :)
+1 yıl[̲̅$̲̅(̲̅ ͡ಠ_ಠ)̲̅$̲̅] (눈‸눈) (ノಠ益ಠ) ノ ಠಿヮಠ ಠ ೧ ಠ ミ●﹏☉ミ (^~^;) ゞ
¯\_(ツ)_/¯ bu tarz şeyleri kullanırım ben.00 Yorumla
+1 yılergenlik 21de biter sende 23-sün ergenlikten yeni çıkmış sayılırsın yani ergen gibi random atman normal.
evet ergenliktir.00 Yorumla
+1 yılNefret edilesidir. Atan, seven, kendisine atılmasını uman er veya hatun kişisi lütfen olabildiğince benden uzakta dursun.
00 Yorumla
+1 yıl23 yaşındayım eşek kadar oldum ama hala random gülüyorum ve bana ne xjdndn
03 Yorumla- +1 yıl
en çıtır yaş sdfsdf
- +1 yıl
Emekli olup dövmeci olucam her yaşımda çıtırım kdndnd
- +1 yıl
ay bende yaptıracamda korkuyorum sdfdsf
+1 yılBencede öyle bana da biri random gülüş atsa bende aynı şeyi derdim 😄
10 Yorumla
+1 yılRONDOM nedir?
sanırım RANDOM olacak o yoksa RONDOM olsa duramaz herkes gülerdi10 Yorumla":D sjsjsj ahaha." Şimdi bu sana ergence mi geldi? Gelmediyse karşında ki andaval ne dersin boş ver
10 Yorumla
+1 yılErkeğin maskülen yapısını kırdığı gibi bazı kadınların da aşırıya kaçması sonucu itici olabiliyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı. Zamanında gördüğümde klavyeye mi oturdun sen dediğim ne ara meşhur olduğu bilinmeyen bir eylem.
10 Yorumla
+1 yılBen kullanıyorum daha sempatik duruyor hayvan gibi gülmüyor gibi hissediyorum sjsjsjsjsjsjs
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yoo, değildir. Asıl bu düşünce yapısındaki insanlar bana ergen gibi geliyor. Herkesin kendi tercihi, isteyen kullanır istemeyen kullanmaz. 🙄
00 Yorumla
+1 yılBende kullanıyorum randomu ama güzel değil ergen gibi gerçekten
10 Yorumla
+1 yılBu bir gülüş imgesi bunun ergenlikle bir alakası yok emoji kullananlar da samimiyetsiz sosyal medya dilinden anlamayan insanlar bana göre ozaman
10 YorumlaNiye ya samimi bence güzel kardeşim gülüşü gibi atmaktansa şu şekil gülüşler itici 😊 :d :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk zamanlar cok cocukca geliyodu sonra bir baktim ben de oyle guluyorum skjshfjskfsjdjdj
bazen emoji kullanmaya usenince sjdj falan yazip birakiyorum ya ugrasmamak icin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenellikle benden büyük 28 Li yaşlardaki flörtler öyle konuşuyor yaşıtlarım da konuşan öyle gördüm. Bence bunu söyleyen random atmayı yeni bırakmış bir ergen. Onun yaşı kaç ki?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. bir rahat gülemeyeceğiz artık
Rondom da ergenliğe bağladılar00 YorumlaHayır, ben de bazen yapıyorum. Takılma bu kadar jshdssv
00 Yorumlayeni nesle ait bir gülüş şekli ben çok seviyorum :D
00 Yorumla
+1 yılTercih meselesi deyip konuyu geçiştirsem mi acaba dedim şu an :D
00 YorumlaÇok samimi olduğum insanlara karşı ara sıra kullanıyorum
00 Yorumla
+1 yılHayır şu gözünden yaş gelen emojiye kıyasla çok daha samimidir. Random gülüş ailedendir bizdendir 💙
00 YorumlaBen de bir kaç defa aynı tepkiyi aldım karşı taraf atmadan atmıyorum artık
00 YorumlaSürekli kullaniyorum ergenlikte alakasi yok ya elxnwlsnsksk
01 Yorumla- +1 yıl
irtaş
- Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılgayt normal eglrnce amacli atiorm ergenlkle alksi yok
00 Yorumla
+1 yılErgenlik değil, atmayan da olgun değil. Her şeyde ayrım yapılıyor yeter ama aaa
00 Yorumla
+1 yılEvet maalesef bu ara öyle gülenleri engel atıyorum emoji diye bir şey çıkardılar
210 Yorumla- +1 yıl
@sacclina işte ergen mode on :D :D
- +1 yıl
@sacclina benim cevabıma cevap verdiğin için teşekkür ederim ama bu konuda fikrini aldığını düşünmüyorum :D
- +1 yıl
@sacclina bilmiyorum daha önce kullanmadıığım platform üzgünüm.. ben burada duymuştum ondan söyledim uyardığn için sağol söylemem öyle... :/
- +1 yıl
@sacclina atarlı hatun :D tamam sakin ol.. teşekkür ederim..
- +1 yıl
asdfdssgs
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOsruk atmanın İngilizcesi

Vikvikvikkk 10 Yorumla
+1 yılNiye ergenlik olsun yav çok tatlı bir keresi jshdjsj 🥳
00 Yorumla
+1 yılRandoma kurban olsun o jsjsn
11 Yorumla- +1 yıl
rondom aşktır sdfsd
Ergenlikmi bilmem ama hiç random gbi gulmuyoruz hahaha diye guleriz aman kim nasil isterse ole yapsın.. herkesin hayati kendine 😂 shsbbshd
10 Yorumla
+1 yılBunu sana yazan ergen 😂😂😂 bak ben atıyorum yaşı olsa bile o labada yaprağı ergen poz yapmanın ne gereği var değil mi?
00 Yorumla
+1 yılDeğil de atmayı pek sevmem. Ha ha ha daha cazip geliyor çünkü öyle kahkaha atıyorum. Cins bir yaratık olup da ğlsşzğzşağaşğslrpsppsşapö diye gülmüyorum. Bana cins geliyor.
00 Yorumla
+1 yılKoca koca adamlar da yapıyor bunu yapmayın gözünüzü seveyim
00 Yorumla
+1 yılEvet bana da söylüyorlar fakat ben kimin ne dediğini umursamıyorum umrumda değil ajsuzjzjshhs
10 Yorumla
+1 yılNe var bunda olabilir ben yapmam ama yapanıda çok gördüm hiçbiri de ergen değildi
00 Yorumla- Devamını Gör (155)
Devamını Gör(200)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem