Kişilik & Karakter Diğer insanlardan farklı olarak ne yapıyorsunuz? Bele06 Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şimdiden teşekkürler..Ben gerçekten farklı birisimiyim diyor musunuz kendinize farklı bir hobiniz fobiniz varmı? Diğer insanlardan farklı olarak ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ready_Rookie Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Hayır hiç fark yok hatta onlar benden daha farklı sıradan biriyim ben kendi halinde takılıyorum.. 1 0 Yorumla
Sensational Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aşırı çay içiyorum. 😄 1 7 Yorumla Bele06 +1 yıl Bende fazla kahve içiyorum reis valla şimdi gidiyim bir tane daha koyuyum iyi oldu söylediğin :D Yorumla Sensational +1 yıl Ben de ısıtıyorum kanka şimdi çayımı içmedi mi sinirleniyorum. Yorumla Bele06 +1 yıl Koyalım reis geceler bitmez daha var sabaha :D Yorumla Sensational +1 yıl Az önce uyandım valla 😄 Yorumla Bele06 +1 yıl Bende 1 2 saate anca uyurum daha :D Yorumla Sensational +1 yıl Sağol kanka eig için Yorumla Bele06 +1 yıl Ne demek reis yabancıya gitmesin 7 xper :D Yorumla
Merve1907777 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Her insan farkildir zaten bence. 1 5 Yorumla Bele06 +1 yıl Ve her insan kötüdür :D Yorumla Merve1907777 +1 yıl Yok insanlar kotu degildir, hic bir insanin kotu oldugunu dusunmuyorum acikcasi Yorumla Bele06 +1 yıl Ben öyle düşünüyorum her insanin içinde vardır bir parça kötülük ne kadar iyi olursan ol hayat buna zorluyor insanlari Yorumla Merve1907777 +1 yıl Iste zorladigi icin insanlar isteyerek yapmadigi icin kotu degildir. 😊 Yorumla Bele06 +1 yıl Olabilir, ama insan şeytan ile nefsi arasında kayboluyor en azından dışarıdan baktığında öyle gözüküyor kimse gelip sana durduk yere iyisin veya kötüsün de demez çünkü neler yaşadığını bilmez Yorumla
sevgilipanda Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 37% +1 yıl Hiçbir şey düz insanım 0 6 Yorumla Bele06 +1 yıl Üzdün be panpa :D Yorumla Bele06 +1 yıl En azından farklı düşüncelere sahipsin olabilir mi :D Yorumla sevgilipanda +1 yıl Evet öyle belkide buna böyle yorum yapayım dedim 🤣 Yorumla Bele06 +1 yıl Bir çok insandan farklısındır ben öyle düşünüyorum sende öyle düşün 🤣🤣🤣 Yorumla Bele06 +1 yıl Mesela benim farklı yanım hiç konuşmamam hep sessiz sakin birisiyim tanıyan 10 kişiden 8si benim nasıl birisi olduğumu bilmez hemen Yorumla sevgilipanda +1 yıl Dur bekle bir mesaj atıyorum bunun için Yorumla
En İyi Cevaplar