Bu hayatta hepimiz farklı sınavlarla karşılaşırız ve bu uğurda vereceğimiz savaş ve sonucu da bizim nasıl bir insan olduğumuzun esas göstergesi olacaktır. Bu süreç zarfında evet düşeceğiz, kalkacağız, emekleyeceğiz veya koşacağız. Ama pes etmemeliyiz.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kesinlikle vardır şahsen her düştüğümde daha güçlü kalktım
O iyi insanlar yüzünden umutsuz ve yıkılmış haldeyim, kimse bana iyi insandan söz etmesin, hepsini gördük, nasıl değiştiklerini gördüm, artık iyi insan diye bir kavram yok hayatımda, yalnızlık bile daha az can yakıyor, iyi insnalara kıyasla
Ben de seninle aynı haldeydim hatta daha kötü ölmek istiyordum ama sonra karşıma biri çıktı resmen beni çukurdan çekti çıkardı o yüzden diyorum karamsar olma
Aynı hal mi vldhcks güldürmeyin beni... Ben sayısız insanı çukurdan çıkarttım, lakin ne zaman düşsem, bırak çukuru düz zeminde düşsem ve birisinden destek alsam, kısacık süre sonra o destek olan beni bir çukura attı, neyse boşver anlayamazsın
Ya anlatamıyor muyum... Yıllardır KS kullanıyorum, Benim mesaj atmam için senin takip etmen gerekiyor, çünkğ mesajlara kapalısın, bu yüzden takip atmanı istedim
En İyi Cevaplar