Şans faktörü hepimizin hayatında çok önemli bir rol oynar ve herkesin şanslı olduğu konular ise çok farklıdır. Astrolojik açılardan dolayı her burcun şanslı olduğu alanlar ve olaylar farklı farklı olurken bazıları aşkta bazıları ise para da çok şanslıdır. Peki sizce hangi burç hangi konuda daha şanslıdır?
Herkesin şanslı olduğu konular ve olaylar farklıdır. Peki sizce hangi burç hangi konuda şanslıdır?
Aslan, boğa, yay maddiyat ve fırsatlar konusunda şanslı. Yönetici gezegenleri sayesinde. Terazi, İkizler, Kova aşkta şanslıdır. Çünkü albenileri yüksek ve havalı burçlar. Koç istediğini elde etmede şanslı. Oğlak, Başak, Yengeç ve Akrep iş hayatında şanslıdır çünkü gözü her daim yükseklerde olan, seçici, dikkatli, işini severek yapabilen burç kategorisinde.
Şanslıyım çünkü akrebim eninde sonunda intikamımı alırım umutmam. Lafımla döverim rezil ederim milletin içinde 🤗 ama bir o kadar da efendi bir insanım. Beni seveni Allahta sevsin derim. Sevmeyenide 🙄 sevmezse sevmesin ne yapim yani 😂
Bir başak olarak, kıymet bilmeyen her insanla sıcak ilişkiler kurup aramı iyi tutma çabama hayranım. Yahu adam soğuksa soğuk insanla muhatap olma, kimseye hak etmediği değeri verme, bunu anlatamıyorum kendime. Şanslıyım, hak etmeyen insanları göre göre kendime büyük örnekler çıkartıyorum her insanı tanıyışımda.
En İyi Cevaplar