Türkçe'ye çevirince "yumuşak oğlan" olsa da asıl anlamı ; kızlarla birlikte olmak için biraz feminen tarzlarıyla ve kibar davranışlarıyla dikkatlerini çeken fakat aslında dikkatli bakıldığında yapmacık olduğu anlaşılan, çapkın erkek tiplemesi.
Fuckboy'lar ile amaçları aynıdır. Duygusal devamlılığı olmayan bir birliktelik. Yöntemleri farklıdır.
Son zamanlarda çok popüler olmuş bir terim.
En iyi örnekleri:Timothée ChalametNoen EubanksCole Sprouse
Bildiğimiz yav*ak diyebileceğimiz bazıları hiç sevmem öyle tipleri. Amaçları cinsellik üzerine olduğu için ne evlenme ne helallik hiçbir şey aranmaz birçok düşüncem var aslında ama hepsi için geçerli değil direk o düşündüğüm kişilerle ilgili.
Bana göre herhangi bir şeyi elde etmek için, -şeyden kasıt burada para, şöhret, güç, zeka, bilim, bilgi, sanatsal bir öğe vb. her şey olabilir- kendini düşüren insanlar zavallıdır. Eğer bu insanlar da böyle ise, bunlarda zavallıdır.
timothee nin ne suçu var yaaa ben seviyorum onu gözlerinin yeşiline kurban olurum tek bir hayalim var timothee yi dizlerime yatırıp kaşlarının ortasını almak<3
Ya ben boyle feminen erkekleri erkeklerle daha cok yakistiriyorum cunku tamtli oluyolar gay olunca daha da tatli ama kizlari seversede sevsin kimae de karisamaz
Bu konu hakkında benden fazla bilgi sahibi olabilirsin ben uzmanı olduğumu idda etmedim ki sadece androjenler daha çekici görünüyorlar bunu söyledim ya da güzel bunu beceren CD 'ler hepsi bu
En İyi Cevaplar