Mecnunsuz Leyla olmayacağı gibi, yağmurlu bir günde yağmurda yürüyememek beni çok üzer. Evet kız arkadaşımla yağmurda yürümek, mum ışığında oturmak, rüzgarlı havalarda birbirimize sarılmak, soğuk bir havada el ele tutuşmak, sevdiğim şeylerden bazılarıdır. Yağmurlu havada yürümenin romantizme artı + etkisi olduğunu düşünüyorum. Evet, bu durum beni pozitif etkilerdi.
Yağmurda yürümek kimine göre romantizm kimine göre aptallık vs , aptallık diyen o kesim yağmurda ıslanmak için yürüdüğümüzü sanıyor bu yüzden onlara aptalca geliyor , halbuki biz yağmuru hissetmek için yürürüz bilmedikleri çok şey var 😉 bana göre de onlar salak mesela bilmedikleri şeyler hakkında yorum yapan salaktir
Yağmur candır 🖤 kendini her hücrenle ona teslim edebilirsen, ruhunu temizler, her damlası kalbini arındırır.. özellikle yalnızken, deniz kenarında, yağan o yağmurun iliklerine kadar isleyip, içini urpertmesine ve sonrasinda kalbine yayılan o huzura bir kez nail olduktan sonra... 😍
Hahaha bu yagmurda romantikligi bir ben mi anlamıyorum yaa insan islaniyor orda şahsen benim saçının bir teli bile islansa çok sinif oluyorum başlıyorum moduranmaya bajannsmdkdiskns
Yağmur bana romantiklikten çok depresifliği ve karanlığı yaşatıyormuş gibi geliyor, bu sebeple yalnız yürümek daha mantıklı. Sevgilimle yağmur altında yürümem asla, yürürsem eğer bir sorun vardır.
Kim demis yagmurda sevgiliyle yurumek romantik🤦♀️ yalan o yalan soguk havalar da bir yere oturup bir kahve icmek elerinden tutup uuuuy usudunmu sen deyip avuclariina uflemesi 🎉🎊
Sarılınca ısıtacak biri varsa yürünür, olmasada yürünür...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Onun hasta olmasını istemeyecek kadar romantiğim. Düşüncesiz de değilim ormantikte. Romantiklik olacak diye sevgilimin yağmur altında durup göz göre göre hasta olmasına göz yumamam. @Yigit555555
En İyi Cevaplar