hoşgörüdür, osmanlı hoşgörülü bir millet o yüzden coklu toplulukları cpgrafyasında kaldırdı fakat bize algı operasyonu ile hoşgörünün kötü oldugunu menfaatlerin calıstıgını dünyanın para üzerinr kurulu oldugunı batılı devletler hatırlattıgı için kendi içimizde üremiş 80.000.000 lik kendimizden olan millete hoşgöremüx kalmadı hepimiz türk olsakta tabi farklı ırklar da vardır hoşgörü'yü cok güzel bitirdiler, altan almak gibi gösterdiler acizlikmiş gibi önümüze sundular. Hosgörü suydu misal olarak anlatayım siz karsıya istemeyecegi sekilde bir tepki verdiniz mesela o size nazik ol dedi, sende alt'tan almadın ilişki erir, onun yeri hoşgör sen dese biticek, en basit ornegi bu üste cıkma en cok ben haklıyımcılıklar ben'likler ene'likler yani bencillikler almış basını gitmiş herseye acizlik demişisiz en cokta insan ilişkilerine ama yazık etmişisiz kendimize hoşgörü bitmiş.
Neden acizlik olsun.. iyi niyet hoşgörülü olmak ve bunu karşı tarafa aksettirememek.. karşı tarafın anlamada sıkıntı olması bu onun acizliği bence.. anlamak ta istememesi bu seni kaile almıyorum anlamı taşır bence..🤷🏻♀️
Laf anlatamamak karşındakinin seni anlamaması bence bir sorun , sürekli üzülmesin diyerek alttan alırsan aciz durumunada bir süre sonra düşebilirsin. İlişkiler karşılıklı oranlarda olmalıdır ya da yakın. Bir taraf sürekli alttan alırsa sonunda ezilir, üzülür. İnsanların sınırları olmalıdır iki tarafta bunu bilmelidir bilinmemesi sorundur. Lütfen kendinizede değer veriniz hatta en çok kendinize.
Laf geçirecek, laf dalaşına girecek kadar low olmadığını gösterir. Ancak en azından onun seviyesine inipde onunla laf dalaşına girmeyeceğini söylemek lazım.
Afedersin laf dalaşı gibi bir duruma burnunun dikine gider gibi girip işin içinden çıkamıyorsa o kişi, beceriksizdir net. Alttan alma gibi erdemliğin ardına saklanmasın boş yere.
Akıllılıktır zekililtir çünkü cümle kurarak anlaşamayacağın bir çomarla karşı karşıya gelince hiç polemiğe girmeden tamam evet aynen filan deyip geçmelisin
Görüş atan herif buraya yazmıştı değil mi? Şimdi oldu. Ayrıca her görüşe bakmıyorum, hepsini okuyamam da sabahtan beri kaçıncı bildirim bu hepsine baksam ohoo..
En İyi Cevaplar