Bende işte kendimi geliştirmeye çalışıyorum asdfjhksnf

hakliyken kendimi hakli cikaramiyorum. haksizken nasil cikarayim? hakli mucadelemin ornegidir bu baslik: Okuldaki kendini bir sey sanan bolum arkadaslarimdan intikam alma cabamin suya dusmesi. ne yapmaliyim? ↗
😂😂
@Sensiblity gulecegine yardim etsene. okuldakiler de guluyor zaten. okulda olsan sen de onlardansin ya gerci.
Komik ama
@Sensiblity okudun mu o baslikta yazdiklarimi? o basliktan once actigim baslikta yazilanlari? nesini komik bulluyorsun? butun amfi benimle afedersin... geciyor. tahtaya cikmam icin tezahurat yaptilar resmen. sen de orada olsan sen de mi guleceksin? bu mudur yani?
Ben oraya tıklamadim
Şimdi baktim ben oraya üzgünüm
@Sensiblity burada uzgunum dersin, cunku ben seninle bire bir konusuyorum. bire birde herkes kuzu olur. topluluk icinde hepinizin icindeki kir ortaya cikiyor. ben orada tek kisiyken birbirinizden guc aliyorsunuz, yuz kisi benim ustume cullaniyorsunuz. burada sempati yapanlarin da toplum icinde farkli davranacagini dusunmuyorum.
Başkalarını bilmem ama beni o topluluğa dahil etme
@Sensiblity anladim, onerin var mi peki? bu basligi cok isgal ettik. istersen oradan yaz.
Sen takip at
Gözlerim bozuk, karakterim değil.
Aynen katılıyorum asdjdsjfj
Valla katılıp katılmaman bana bir şey katmaz. Ya da inanıp inanmaman. Birinin hamuru bozuk diye herkesin hamuru bozuk değildir. Çok şükür mayam sağlam.
İnsan değilsen okey lafım yok fakat öyleysen inkar etmen komik asdfksjf
Bunu farkında olmadan yapanlar da var ben küçükken farkında olmadan yapardım farzı misal büyüyünce karaktersiz dedim senin tabirinle kendime sdfkskf
Yapsam yapıyorum derim, eğriyse eğri doğruysa doğru. Haksizsam haksızım, haklıysam haklıyımdır. Tutup da başkasına kakalamam. Asıl böyle olmak insanlık, diğeri şeytanlık. Noterden tasdik mi getiriyim?
Aşkım gönül isterdi sevdiklerimiz melek kalpli olsunlar ashjandsk
İster istemez öyle oluyoruz
Misal sen konuşurken birini manipüle ediyorsun fakat yaptığının manipülasyon olduğunu bilmiyorsun sonra KizlarSoruyor sitesinde masum melek rolü oynuyorsun gibi birşey ASDJSKDJF
Neyi konuştuğunu bilirsen sıkıntı olmaz. Dalkavukluğa ya da manipülasyona gerek kalmaz. Hak edene hak ettiğini ver keyfine bak.
"Hak edene hak ettiğini ver keyfine bak." işte bu ikimizi de biraz haklı çıkarıyor
Diyip orta yolu bulalım sjdjsjf
Teşekkürler asffjd
Haklı çıkmaya çalışmam hakliysam haklıyımdir susuyorsam kirkmamak adınadir haklı olmak için konuşursam zaten konuşamaz karşımdaki en iyisi susmak 😌
Çok kolay aslında ama ben haksızsam haksızlığımı kabul ederim. Boşu boşuna insanları kendimden soğutmanın anlamı yok.
Cevap
25Cevap
Erkek erkege munasebetlerde bu pek yaşanmaz ama kadınlar da bu bir saplantı ya da hastalık
Cinsiyetçilik yapmiyorum ballarım
Dibine kadar haklısın yine fakat yine de insan olarak baz alalım 🖤
Kadınları insandan saydığım için gorusumu yaptım
Bı kadınla tartışma çünkü haklı olma lüxün yok
Cinsiyetçilik yapmadım bebeklerim
Kadınların %99'u bu hastalığa tutulmuştur. İşin kötü tarafı hastalıkla mücadele edilmeyecektir. :D
Hemcinslerim fena keşke onları savunmaya yüzüm olsa asdfjsjf
İnsan olarak düşünelim ama şimdi öhom xd
İç görüsü olan hastalar için aslında daha vahim bir durum söz konusudur. İç görüsü olmayanlar sorgudan muaf olduklarından mıdır nedir; hasta olduklarından bir haber oldukları için hiç de acı çekmezler sürekli bir haklılıktan! ignorance is bliss 😅
Var 😂 annem şey der: boynuna yılan dolasam yoo benim boynumda birşey yok dersin 😂😂
Uha asddjsj
He valla😂😂
Arkadaş güzel özetlemiş iyi biliyor e tabi skdld
Pek beceremiyorum ben.
Sen asdksjf
Ahahahaha iki yüzlü olduğum için kendimden utanıom :( aklsdfjklsdf
Hepimiz iki yüzlüyüz aslında 🖤asddjsjf
Evet en çokta öyle olmadığını iddia edenler alkjsdfkljsd
Kesinlikle katti asdfdj
Birçok kez yapmisimdir. Hatta yüz, yüze konuştuğum bir kişiyi taş olduğuna ikna edebilirim.😀
Vay anasını. Herkes de iyilik meleği kesilmiş teşekkürler dürüstlük için asdjsjd 🖤
Bence de
haklıyken bile kendimi haksız çıkarma yeteneğim var :(((
Güldüm ASDJSJDJ
😂😂
Haksizsan haksizsndr abi doğru bir tanedir çünkü haksizsam hiç bir zaman kendimi haklı çıkarmak için asla uğraşmadım ugrasmam haksizsam kabul etmesini bilirim karşımdaki beş yaşında çocukta olsa özür dilemesinide biliriz
Profların alanı o, benlik değil...
Ben haklıyken bile haksız çıkıyorum 😔 yeteneğim olsaydı böyle olmazdı 🤷♀️
Haksızsam kabul ederim, aciz insan gibi eziklenip kendimi kendimce haklı durumuna getirtmem.
Haksızken haklı çıkmaya çalışmak yaptığım en iyi şeylerden biri. 😏
Bu yetenek kızların hepsinde var :D Bende yok
He yoktur sdfksmf
Yok bir süre sonra bırakıyorum şeyimde bile olmuyor insanlar haksız bilirseler de bilsinler
Hiç beceremiyorum. Belkide tartışmalardan yorulduğumdan olabilir. Ardıma dönüp gitmeyi tercih ediyorum.
İllaki olmustur ama haklı olduğumu düşündüğümden olmuştur. Haksiz olduğum konularda genelde sessiz kalıyorum
Var ama kullanmıyorum, hehe
Tebrik ediyorum sndjsjf
Tenks
Kendimce hep haklıyımdır..
Yalan yok cok iyi yaparim 😅
Dürüst olun canımı yiyin sdfjsjf
AaHerzaman dürüstüm 😏 😄
Hayır oyle bşey yapmam etik olarak bana ters
Hıhı
Ne hıhı haksızsam direk kabul ederim bence olması gerekende bu bayanşizovski😒
Cidden
Hıhı
İnanın bana çevrenizde bu yeteneği kullanan en iyi kişi olabilirim.
Yok aşkım. Aşırı üşengecim tamam haklısın sus derim ve giderim ajhsjsjsjs
Öyle bir yetenek yok onun adı yalan söylemek 😏
Biliyoruz asdjdsk
Bir erkeğin bir kadına karşı her ne olursa olsun zaten haklı çıkabileceğine inanmıyorum
Valla yok öyle bir huyum
Hııı
Hı hı
Hayır haksızsam kabul ederim
haksızsam hiçbişey söyleyemem
Haksızlık etmem haksızlığı sevmem 😋
Kız kardeşim bu konuda tez yazar
Öyle insanları çok bozmuşumdur :D
Haksızsam haksızımdır yapacak bir şey yok.
Ben her zaman haklıyım 😀
Millette mal zaten
Hemde nasıl mal asdfkdkf
Ne diyim Allah akıl fikir versin herkese
Karaktersiz değilim aksini inkar etmem
Niye uğraşıyım
Aynen aynen sdfjsmf
Hemde nasıl
Bu tipleri hiç sevmem
Haksızsam özür dilerim haklı çıkmak için çabalamam
Yok, zeytinyağ değilim...
Şerefsiz değilim.