okumanın yetmediği iyinin iyisinin iş bulduğu bir dönemdeyiz. bir yerlere varmak için kendimizi geliştirmeliyiz. ne tip kurslara seminerlere katıldınız ?
Cevabın nedir?
İnsanlarla olan iletişimimin daha kuvvetli olması ve kendimi kolay ifade edebilmek adına diksiyon kursuna gitmiştim. Tabii o da fazla sürmedi yalnızca derdimi anlatabilecek kadar konuşabiliyorum. Onun dışında zaten dilim iyi laf yapıyor. Peki kendimi geliştirdim mi? Aslında hayır, yalnızca arkadaş edindim. İyiler, hoşlar. Severim onları, saygılar efenim.
06 Yorumla- +1 yıl
Kötü günlerimde kimseyi bulaştırmam, üstesinden geliyorum genel de. Dediğim gibi sorunlarımı kendim çözmeyi seviyorum, destek olmak isteyen insanlar oluyor elbette ama ben kendimi geliştirmeyi istediğim için buna tam anlamıyla izin vermiyorum. Biraz alışılmışın dışında bir kişiliğe sahibim de :)
En İyi Cevaplar
ingilizce
tenis
kayak
6 sigma142 Yorumla- +1 yıl
6 sigma, operasyonlarda mükemmelliğin sağlanması amacıyla işletmelerde süreçlerin tanımlanması, ölçülmesi, analiz edilmesi, iyileştirilmesi ve kontrolü için kolay ve etkili istatistik araçlarının kullanıldığı bir yönetim stratejisidir.kimi istatistik yöntemleri uygulanarak şirketlerde etkinlik verimlilik büyük tasarruflar sağlıyor ayrıca minumum hata sağlıyor.
ben ekonometri okudum benim temel dersimdi ayrıca tez konum bir de üstüne seminere katıldım.
kurslara, seminerlere katılmadım ama çok kitap okurum :) Bende seminerlerden çok daha etkili. Semineri veren kişi anlatır, ardından bir katılım belgesi verir gider. Kitabı okuyup anlamazsan bir daha okursun bir daha bir daha :)
00 Yorumla
Hiçbir zaman böyle bir şey yapma gereği duymadım, yapmamda.. Ne zaman nasıl olmam gerekiyorsa öyle oluyorum. Bu tür şeyleri yapmaya o kadar gerek yok insan birinin yardımı olmadan da kendi kedini geliştirebiliyor.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
24Cevap
- Kültür & Sanat konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÜniversitede iken seramikle alakalı uluslararası bir seminere katılmıştım...
Kışın bilgisayar kursuna gittim...
Geçen ay Etkili Konuşma Beden Dili ile ilgili bir kursa gittim...
Şimdiki isteğim Yazarlık/Senaryo Yazarlığı kursu almak...
Dil için de düşünüyorum bir şeyler...
Seneye YGS'ye girmek istiyorum... Halkla İlişkiler okumak istiyorum... Açıköğretim de olsa...
ALES'i de zorlayabilirim...
Belli olmaz...18 Yorumla- +1 yıl
Benim uğraştığım bir iş bu zaten... Kendimi geliştirmek istiyorum... Var tabii ki araştırırsanız çok iyi yerler var...
- +1 yıl
Sizin bakış açınız biraz uçuk... Farklı algılamışız kursun içeriğini...
- +1 yıl
Uzayacak konu... Bu kursa gidince Senarist olunmadığı kanaatindeyim... Bunun okulu var insanlar yıllarca okuyor... Haksızlık etmiş oluruz...
- +1 yıl
Rica ederim...
+1 yılBen orta okul 1deyken takı kursuna gitmiştim yaptıklarımı okulda satıyordum ya =) cebime baya katkısı olmuştu . Ne günlerdi ya =)
Geliştirmkek için ingilizce kursu ve diksiyon kursuna gitmiştim.
Zaman geçsin diye ise gitar , bilgisayar (öyle açıp kapama değilmiş bilgisayar google falan değil neler varmış bilmediğimiz) birde el sanatlarına gitmiştim.09 Yorumla- +1 yıl
o var zaten muhasebe okumadan önce giyim üretim okuyordum zaten onuda becerim var .:)
- +1 yıl
annem sağolsun aratmıyor aşçılık kursunu =)
- +1 yıl
Pastayı çok güzel yaparım kendi doğum günü pastamı bile yapmıştım .. herkes her konuda iyi olacak diye bişey yok. =))
- +1 yıl
:D:D:D:D:D ahaha koptum ya annenin ellerinden öperim saygılar , sevgiler :)
+1 yılkursları çok sevmiyorum uzun süreli olduğu için öğrenmek istediğim şeyi online kurslarla halletmeye çalışıyorum o şekilde öğrendiğim çok şey var
ama seminer, konferans, açık oturum, söyleşi ne buldum giderim herşeyi bilmem gereken bi iş yapıyorum ve okuyup araştırmak evet iyi ama zaman alıyor bu şekilde tek günlük etkinlikler daha avantajlı oluyor.00 Yorumla
+1 yılHızlı okuma kursu, psikolojik yardım, gitar kursu almıştım bir dönem ve sahne danslarina gitmiştim (= okul bitince fransızcami geliştirmek içinde gitmeyi düşünüyorum
11 Yorumla
+1 yılİtalyanca ve Rusçaya gittim.
Şu anda da Grafik Tasarıma gidiyorum.
Bu bitince de Gitar ve dans istiyorum...
Bakalım...02 Yorumla- +1 yıl
Geldim ama maalesef kurs yerinin değişmesi sonucu bırakmak zorunda kaldım.
Kişisel gelişim
Çocuk gelişimi ve eğitimi -
İletişim
Psikoloji
üzerine bir çok seminere / eğitime katıldım.05 Yorumla- +1 yıl
merhaba çocuk gelişimi ve eğitim ikursuna ben de gi,tmek istiyorum tavsiye ediyor musunuz ?bu kurstan aldığım sertifikayla rahatlıkla iş bulabilir miyim?Beni bilgilendirirseniz cok mutlu olurum.Teşekkürler
- +1 yıl
Ne işi aradığına bağlı hayatım. Elindeki sertifika ile bakıcı olursun sadece. Ben zaten öğretmenim. Bu sebeple katıldım ama elinde bir kurs sertifikası ile herhangi bir okulda çalışman i imkansıza yakın. Okullarda bu branşta Çocuk Gelişimi ya da Okul Öncesi öğretmenliği mezunları işe alınıyor.
+1 yılbana kur bittiğinde iş imkanı verebilcek kurslar tercihim olur, yani bitirdiğim zaman işe yarasın, ondan ekmek kazanabileyim :)
011 Yorumla- +1 yıl
ek iş olabilir evet :)
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
ya ne parası sende yaa üç beş kuruş kazansak kardır :))
- +1 yıl
amin cümlemize, yettiği kadar versin, fazlası zarar :)
- +1 yıl
oyy ne güzel yaa :) Allah sana da bereketli bol kazanç versin o zaman :)
Havacılıkla ilgili her türlü seminere katılırım.Allahtan bi aksilik çıkmadık.a ! Hatta yarın saah bir tane daha var.Eskişehirde bulunan varsa yardımcı olabilirim
00 Yorumla
+1 yılanlayarak hızlı okuma;
toplum önünde söz söyleme;
satış-pazarlama;
Avrupa birliği hukuku;
ve ismini sayamayacağım bir sürü seminer ve konferans ve program20 YorumlaKültür & Sanat konusunda 457 cevap paylaştı. Zamanında ingilizce kursuna gittim,özel güvenlik kursuna pc kursuna iki kere kişisel gelişim seminerine katıldım.
00 YorumlaKültür & Sanat konusunda 457 cevap paylaştı. İngilizce ve bilgisayar kursuna gittim. Okuldaki seminerlere de katılıyorum o.O simdilik bu kadar.. Toefl falan girmeyi dusunuyorum
00 Yorumlabeden dilini kullanmayla ilgili bir seminer vardı mülakatlarda çok işe yarayacak bilgiler var.
10 YorumlaKültür & Sanat konusunda 1,8b cevap paylaştı. endüstriyel bakım onarım elektrikçiliği kursuna gittim :)
00 Yorumla
+1 yılkendimi geliştirmek için kitap okurum internette arge yaparım. henüz seminere katılmış biri değilim.
00 YorumlaKültür & Sanat konusunda 582 cevap paylaştı. Turist rehberi oldum yeter mi :) Hizmet içi eğitim seminerlerine katılıyorum.
00 Yorumlainsanın kendi kendine pratik yaparak ogrenmesinin hemen hemen zor yada imkansız oldugu kurslar,ornegin erp yazılım kurslarına gitmek gibi
00 Yorumla
+1 yılbılgısayarlı muhasebe kursuna gıttım sekreterlık kursuna el becerısıyle ılgılı nakıs kursuna gıttım.guzel oluyo.ccocuk gelısımı kursuna da katıldım.
01 Yorumla- +1 yıl
ben bilgisayarlı muhasebe okudum hatta şuan stajdayım iş falan ararsan muhasebe arama sakın :D
resim kursu
biligisayar kursu
piyano kursu
boyama kursu
ingilizce kursu25 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİngilizce kursuna gidiyorum şu anda geliştirmek için yakın zamanda sertifikamı alıcam umarım.
07 Yorumla- +1 yıl
aynen böyle pek bir işe yaramıyor öğrenilenler daha iyi konuşup anlamak için yurtdışı şart ama imkanlar böyle malesef.
- +1 yıl
hadi ya ne güzel işte bende geliştirme aşamasındayım henüz.
- +1 yıl
yok o amaçla demediğin belli :)
endüstri mühendisliği ile ilgili bir çok seminere ve programa katıldım katılm belgesi ve sertifikalar aldım.total quality management,project management,ERP systems,implementation of kaizen methos to safety ergonomics vs.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılingilizce ve diksiyon kursuna gittim arkadaşım iş bulabilmek için inan çok geniş bir yelpazede bilgi birikimine sahip olmalıyız birincisi iyi bir yabancı dil ikincisi düzgün konuşma üç bilgisayar müzik aleti ehliyete kadar olsa iyi olcak şeyler var
01 Yorumla
+1 yılmesleğim ile alakalı olan kurslara katıldım.hidrolik-pnömatik ve auta cad
00 Yorumlaalmanyada drupa fuarına gitmek istiyorum ama maddi imkanlar yeterli değil onun haricinde boş bi adamım o tür aktivitlere hiç katılmadım
00 Yorumlahangi birini sayayım ? bir yanım keşke gitmeseydin diyor diğer yanım iyiki gittin
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılah be canım nerde haftasonu da çalışıyorum .. ama haklısın her gün 3 kelime ezberlesem yine kafi hiç yoktan iyidir.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfırsatım olsa ilk işim ing kursuna gitmek ama çalıştığım için zamanım da yok çok da yorgun oluyorum .
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılylede zaten 18 :30 a kadar çalışıyorum eve 7 de gidiyorum sonrada kalkamıyosun zaten yorgunluktan . ama inş gidebilirim ya .
Fransızca
Garsonluk
Fotğrafçılık
Halk oyunu
Iso 900100 YorumlaToplam Kalite Yönetimi
Netsis
Nebim
Mikro
İleri Muhasebe01 Yorumla
+1 yılBu yaşıma kadar hep okudum okudum okudum
artık yeter yaa :)00 YorumlaResim kursu
inglizce kursu
Fransızca kursu
Arapça Kursu
12 yıllık bir tekvando-boks hayatı :))00 Yorumla-3boyutlu modelleme.
-ingilizce.03 Yorumlacilt bakım ingilizce bilgisayar kpss
01 Yorumlabiçok yere gittim :) etlülde ney kursuna başlicam
01 Yorumla
+1 yılhızlı okuma
fotoğrafçılık03 Yorumla- +1 yıl
daha anlamlı
ve daha hızlı okumanı sağlıyor
+1 yılBilgisayar
İngilizce
Tıbbi sekretrlik00 YorumlaNLp sertifakası almıştım geçen yıllarda
00 Yorumla
+1 yıltaekwando kursuna girmistim sayilir mi
02 Yorumla- +1 yıl
yani katkisi oldu tabi
+1 yılmuzik kursu alıyorum bateri çalmaya baslıcam
12 Yorumla- +1 yıl
tesekürler
Rusça kursuna gidiyorum şuanda.
10 YorumlaYazılım uzmanlığı egitimi aldım
00 Yorumlakurum içi seminerlere katıldım faydası oldu
00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılYüzmeye gittim.
03 Yorumla- +1 yıl
evet öğrendim.
+1 yılAzure
00 Yorumlarusca kursuna
10 Yorumla
+1 yılDil kursları :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltenis oynuyorum
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Kendinizi geliştirmek için ne tip kurslara, seminerlere katıldınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler