Ya da onu daha az sevmek isterdim, en azından bu kadar üzülmezdim.
Size bir değiştirme hakkı verilseydi, neyi değiştirirdiniz?
Ya da onu daha az sevmek isterdim, en azından bu kadar üzülmezdim.
eğer birşey değiştirmek isteseydim son on yılımı değiştirirdim. bir insan kendisini terkedende israr ederse yok olmadı bu yaptığın bana illa zarar ver demiş olur. bunu anladım. çünkü eğer siz seviyorsanız ve de karşınızdaki sizi seviyorsa terketmek gündemde olmaz. sevginin halledemeyeceği sorun yoktur. tabi bu karşılıklı sevgi varsa. yok bir taraf her şeyi ayrılma sebebi haline getiriyorsa bunu anlamak lazım. seviyorsan bile kabul etmek ve bitirmek lazım. aksi halde benden ayrılma bana zarar ver demekle eş değer. bana göre seven birini karşısındaki de seviyorsa terketmez. ben tamamen yanlış yaptım ve beni terkedenin bahanelerini ortadan kaldırmak için uğraştım uzun yıllar. bugün bu kadar çabaya pişmanım. sadece karşınızdakini daha çok sizi üzecek hale getiriyorsunuz. ve sizi çok dayanıklı zannetmesine yol açıyorsunuz..
ailemin katili olmazdim, o direksiyona gecmesem yeterdi, bunun disinda herhangi bir seyi degistirmek istemiyorum hayatimda
ona katil olmak denmez
sonuçta sen istemedin
kendini suçlamayı bırak
tamam iyi o zaman <3
1.Afrika'daki acligi durdurmak isterdim
2.Insanlari degistirmek isterdim
3.Tastan bir kalbim olsun isterdim
4.Daha aptal ve daha saf olmak isterdim
5.Baska bir zamanda dogmak isterdim
6.Daha guclu,daha zengin olmak isterdim
7.Cok acimasiz olmak isterdim
8.Daha yetenekli olmak isterdim
9.Daha zor guvenmek isterdim
10.Dunyayi,insanlari,hayati daha cok sevmek isterdim
11.Bu kadar deli olmamak isterdim
12.Mukemmelci olmamak isterdim
13.Daha uzun olmak isterdim
Ben kişiligimde degişklik yapmak isterdim çok hırslıyım her konuda ve sahiplenme duygum cok buyuk bana biri bişey ypsa fazla takmam ama sevdigim (aile arkdas vb.)Birine yapılınca çılgına dönüyorum malsef o kişiyede ben zarar verip öcümü alıyorm işte bunu degiştrmek isterdim.
Cevap
10Cevap
Üçüncü kez aynı tandanstaki bir soru ile karşılaşıyorum; aynı cevabı veriyorum efem:
Atatürk'ün hastalanmamasını sağlardım.
üzgünüm ,ben daha önce karşılaşmamıştım bu soru ile.
4-5 yaşlarındaki hâlime el atıp, "ya ben bale yapmak istemiyorum, parmaklarım acıyıooo" diye şımarıklık eden veledi sustururdum.
Küçük sophia, seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım...
Birkaç şey var ama, ben ta en başa gideceğim, kökten çözüm: Bir İskandinav ülkesinde doğmak isterdim.
İnsanların evrimleşmesini engellerdim. Böylece hepimiz mutlu maymunlar olarak yaşardık.
lise 2'de okuldan kaçmıştım o günü değiştirmek istiyorum
lise 2'de çarşamba günü keşke okuldan kaçmasaydım :(
Bir iki insanı hayatımdan zamanında çıkartmak isterdim o kadar
hayatımı, değiştirmek isterdim.
başka bir hayata merhaba diyiyor olmak..
hmmm du bi düşüniyim. Evet arabamı değiştirmek isterdim bi s2000 iyi giderdi şimdi :))
bence alma cok benzin yakiyor calistirp kapatmak 5lira yaa 2000 motor azdaha iflas edecektim :))
Sevgilimin sevgiyle bakan gözlerini eski gözleriyle değiştirmek isterdim..
yani sevgisizlik gibi mi ?
o zaman
"Sevgilimin sevgisizlikle bakan gözlerini eski gözleriyle değiştirmek isterdim.."
doğru cümle bu.
aşkın cehrini değiştirirdim aşkı tadanlar birdaha hiç ayrılmasınnn...
kendimi değiştirirdim yapamadıklarımı yapmak adına,
geçmişteki hataları değiştirmek isterdimgeçmişteki hataları değiştirmek isterdim
çocukluğa dönerdim. Herşeye sıfırdan başlamak için.
Böyle soruları sevmıyorum nedense ,bırak dağınık kalsın
ampullerin hayatımıza hiç girmemesini isterdim.
? edison amca duymasin
dunyada olup biten butun kahpeligi
Kaderimi :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar