Reddedildiği halde hala arayan Yengeç erkeği ..

8 ay önce ayrıldık ama tam olarak hiç ayrılamadık hep aradı iletişimde oldu çünkü .. en sonunda söyledi reddettim aradı tersledim aslında ben onu kaybettim hep .. öyle birini asla bulamıyıcağımı bile bile her seferinde daha da vurdum .. ama o yine de aramaktan vazgeçmedi .. ve on sonunda söyledi ben reddettim .. yalvardı ama nafile işte .. aramaz diyordum bidaha ama aradı bi bahaneyle :) ama bu sefer terslemedim en azından bidaa ararmı bilmiyorum ama hala onca şeye rağmen niye arar bir erkek ve bir yengeç erkeği ? laylaylom biri diil bana karşı bi hatası olmadı benden sonra da kimse olmadı hayatında biliyorum ama biz uzağız ve onca zaman sonra bence imkansız .. bunu o da görüyor olmalı bence .. hiç yanyana gelemedik bile ama o hala bir şans derdinde ve yine de arıyor gururunu hep hiçse saydı bu ilişkide ve hala öyle devam ediyor ama bunun sonu yok ve ben onu hep hırpaladım ayrılmak istemelerimle direndi hep ama sonra kabul etmek zorunda kaldı sonra dayanadı yine geldi ve ben yine ayrıldım ama bu sefer o da istemişti ayrılığı bunalmıştı benden .. şimdi 8 aydır mutlu huzurlu işte hala niye arıyor ki beni ?
Reddedildiği halde hala arayan Yengeç erkeği ..