Sevgilinizden... Arkadaşınızdan... Dostunuzdan... Ailenizden...
Hayatta yediğiniz en büyük "kazık" nedir?
Kimden, kimlerden ne kazık yediniz?
Hayatta yediğiniz en büyük "kazık" nedir?
Kimden, kimlerden ne kazık yediniz?
Şu ana kadar en büyük kazığı öğrenci iken, ev arkadaşlarımdan biri sayesinde yedim.
Konu: çamaşır makinesi. Ve maalesef ki tek başıma ödemek zorunda bırakıldım. Lafla peynir gemisinin yürümeyeceğini o gün o an, en zor zamanımda ödediğim liralar gulp gulp diye boğazımdan geçerken öğrendim
En yakin arkadasimin beni sirtimdan vurmasi sevgilimi kendisine ayarlamaya cabaladigi ama basaramadi tabi, sonrada mutlulugumuzu kiskanip türlü türlü oyunlarla bizi ayirmaya calisti! Arkadas degil Kardes diyoz biz, bakin kardes kardese napiomus.. Bu dünyada babana bile güvenmiceksin!
Üvey baba olmasına rağmen kendisine baba dediğim adamın, kumar borcunu üzerimize yıkıp, annem ve beni yalnız bırakması, eve haciz gelmesi, yıllarca borç ödememiz...
kardeşim dediğim insandan yedim
konusu bende kalsın
Cevap
3Cevap
Dost kazığı sevgili kazığı.
6 yıllık sevgilimi kendine ayarattı. sevgilim onunla aldatması, arkadaşımın kazığı kadar koymadı. sevgilim benim inadıma ona gittiğini söyledi ama benim çok fazla fikrim değişmedi, çünkü bunu bilir bunu söylerim: "dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek gelmez" İstemiyorum diyebilirdi, arkadaşıma ihanet edemem diyebilirdi.. O adamın yaptığıysa hangi şerefe sığardı ki..
Allaha bin şükür hayatımda dostum/arkadaşlarım/tanıdıklarım diye kategoriler yaptığımıcın dostlarımdan hiç kazık yemedim ailemdende öyle..hayatımda yediğim iki kazık demeyimde benim için süper bir tecrübe olan iki şey var biri enim gözüm başkasını görmezken bdoğumgünümde ihanete uğradığımı öğrenmem,ikincisi 7 ay bekleyip 7 aydan sonra sevgilimin sen benim hayalimdeki kız değilsin demesiydi ama ikisinede tek bi bedduam yok çok şey öğrettiler bana en azından hayati öğrettiler
Acaba hangisini pardon hangilerini sıralasam?:) Evet çok kazık yedim, dostumdan, arkadaşımdan, yeri geldi ağladım, yeri geldi güldüm geçtim. Ama tüm o yediğim kazıklardan ve aldatılmalardan sonra öğrendim ki insanlar göründükleri gibi olmuyorlar. Ama yine de beni ben yaptıkları içinde tüm o kazık atanlara minnettarım:)
Dostum dediğim insan, eski sevgilimle çıkıyo şuan ve aramızı o yapmıştı. Çocuk onun kankasıydı. Ve sanki ihanet eden benmişim gibi gördüğü zaman suratıma bakmıyor. Allah akıl fikir versin..
anne den yaptıklarını saymıycam ben onu gömdüm hortlamasını istemiyorum
arkadastan olsun ailem dedigim kisilerini kazigini yedim bu yüzden ne arkadas edinirim nede ailemle akrabamla görüsürüm ama bunu unuttmamak gerek NE EKERSE ONU BICERSIN :) hallerini duydukca bana yaptiklari aklima gelir sen büyüksün allahim !
amcamdan yedim, saolsun para icin tum ailemi gozden cikardi bir zamanlar
Bu kızlar ne çok çekmiş be dost dedikleri arabuluculardan :)
ilk sevgilimle can dostumu aynı yatakta yakalamak
wooooow ?
damak tadıma uymuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar