Mahalle kültürü ile büyüdüm. Yolun asagısından yukarısına çıkana kadar en az 30 kişiyle de selamlaşırım öyle de severler saolsunlar. Üniversite mezunuyum. Ama yerine göre değişiyor. Eğer repüptasyon yüksekse salon erkeğini düşükse senin ağzını yüzünü s... im diyecek kadar ağzı pis semt cocugunu oynuyorum 😂
Elit falan değilim villada falan yaşamıyorum. Klasik müzik her ne kadar ruhuma işlese de yok. Semt çocuğu da değilim. Sessiz sakin kasaba çocuğuyum ben.
Semt mi artık elit mi bilmiyorum yerine göre kibarlığım asiliğimi isyankar ergenliğim dışa vuruyor arada 🤣🤣🤣 En güzelide ne biliyor musun karınca gibiyiz birinr bir şey oldu mu ordu topluyoruz yeminlen
hepsi birbirine güvenir kendine güvenen yok. işte taşaklı ailesi, akrabası vs. olmayan gençlerin sığınağı. bunları kazanmak lazım. sonra bozdurmak lazım. nasıl? pek ala profesyonel askerlik olabilir.
Deli yanlarım çoktur iş saham zaten malum. Elimden geldigince basit ve kucuk seylerden mutluluk duyarım. Sokak pilavcisindan da yerim, salaş bir mekan da çay icmeyi de severim. Sokakta pamuk sekeri de yerim. Kisacası siradan mutevazi yasarım hayati.
Londra’nın semt çocuğuyum. Türkiyeye geldiğimde elitler bana burnunu kıvırır, nerden geldiğimi söylediğimdede ağızları düşer. Ben aslında elitleri biraz görgüsüz olarak görüyorum
Çok elit bir kişiliğim izmirliyim atatürkçüyum. Rakiyi tek buzla içerim. Elitligim kolumdaki mustafa kemal atatürk dövmesi ve nutuk kitabı okumamdan geliyor. Saygılarımla..
@azaerbayjan tam tersi onun sayesinde rahatsızım. Onun yüzünden dinimi yaşayamıyor, dilimi konuşamıyor ve kendi ülkemde Müslüman olarak zulüm görüyorum.
En İyi Cevaplar