İçten içe birinin ölmesini hiç istediniz mi? Sizi bu derece nefret ettiren şey neydi? Sahi birinin çlmesini ölmesini isteyecek kadar nefret ettiğiniz oldu mu?
Hiç birinin ölmesini isteyecek kadar nefret ettiniz mi?
Evet oldu, gerçekten birisinin ölmesi için dualar ettim. Biliyorum bu çok insanlık dışı gelebilir ama inkar edemem. Lise sonda iken platonik olarak bana aşık olan bir genç vardı ve bütün bir yılını bana ve aileme zehir etti. Ne yaşadığımı bir ben Bir Allah biliyor. Ozaman çok dua ettim. Sonrada böyle şeyler yaşamamak için de evlenme kararı aldım. Üniversiteye geçince evlendim hemen. Şimdi hala etrafımda ama ben o küçük kız değilim.
Kimseden o kadar nefret etmedim ben nefretin insan hayatini zehirledigini dusunuyorum Birisinden nefret etmek yerine hayatimdan cikarmak daja saglikli geliyor ve daha iyi
Nefret sevgiden gelir. İçten içe hala bir şeylerin olabileceğine ikna olmanın dürtüsüne içinde ki medcezir halleri.
Geneli olarak bakarsak kimseyi bu kadar yargılamamak gerekir sonucta ölüm başka bir boyut. Yaşamı ölülere verilir misiniz? Acele etmeyin ölüm konusunda hüküm için.. Madalyonun diğer tarafında ise hala değer vermenin net açık halidir ölmesini istemek. Yaşasın kendi halinde spontane şekilde şu akar yolunu bulur..
Eskiden çok sevdiğim bir kız arkadaşım vardı ona sırf laf attı diye yaklaşık 1.30 saat boğuştuğum çocuk onun ölmesini çok istiyorum tipini gozrunce böyle yüzünü paramparça edeskm geliyor
En İyi Cevaplar