aslinda onemli dusunurler elmasin aciga ciktigini soylemisler
bir hedefim var zor ama mumkun
nasilki canim surekli satranc cekiyor ve gunde 50 60 mac atiyorum
ayni etkiyi kitaplar uzerinde olusucakmi
gorsel zeka kitaplar uzerinde nasil kullanilabilir
bagimlisi olduhumda muhtemelen cok fazla okuyacagim acaba ondan sonra kitaplari algilayis bicimin nasil olucak
en kritik soruysa beynimi nasil sekillendirecekler
satranc da benzer sorularim vardi analitik dusunmeye en onemlisiyse kaybetmeye alistim daha dogrusu beynim basarinin yuzlerce kayip sonrasinda alinabildigini kavradi haliyle kufretseler alay etseler guluyorum istemsizce
baslarda hatirlarim hirsima yenik dusup cok yipratirdim kendimi ama o kadar cok yeniliyorsunuz ki
ne kadar iyi olursan ol mutlaka seni mat eden cikar
elon musk acaba hangi tecrubelerden sonra risk bazli ilerleyisin daha dogru oldugunu kavradi
diger merak ettigim soruysa hafiza tekniklerini ne kadar etkin kullananilirim
acaba onemli seyleri kolayca depolamak ve kitaplar sayesinde bilgiye acligim olusursa yaptigim planlarin basariya ulasma yuzdesi ne kadar olur?
kendi beyninizi yonetmeye calismanin kaygi ve korkularla mucadeleyide gerektiriyor ve zihinsel savasi kazanmanin yegane sartlarindan 2si bilgi ve hayal gucu
yoksa beynin gizemli gucude aciga cikamiyor
depresyonda olmadigim zamanlarda tutkumu alevlendirmenin pesindeydim
einsteinin kisilere baglanmayin sozunu cignemenin bedelini agir odedim umarim depresyondan cikabilirim hicbirseye istek duymazken icinizdeki sesi dinlenek zorlasiyor
geriye sadece bu sorularin cevabina duydugum merak kaliyor ona tutundum yoksa gercekten yuzme bilmiyorum
ayrica kendimide su konuda takdir ediyorum cevre ve hayat baskisina asagilanmalara korkulara ragmen yolculugu surduruyorum fazla rahatim ya da sagir olmayi ogrendim😅😅
kitaplar kitaplar kafami cok kurcaliyorlar...
bir hedefim var zor ama mumkun
nasilki canim surekli satranc cekiyor ve gunde 50 60 mac atiyorum
ayni etkiyi kitaplar uzerinde olusucakmi
gorsel zeka kitaplar uzerinde nasil kullanilabilir
bagimlisi olduhumda muhtemelen cok fazla okuyacagim acaba ondan sonra kitaplari algilayis bicimin nasil olucak
en kritik soruysa beynimi nasil sekillendirecekler
satranc da benzer sorularim vardi analitik dusunmeye en onemlisiyse kaybetmeye alistim daha dogrusu beynim basarinin yuzlerce kayip sonrasinda alinabildigini kavradi haliyle kufretseler alay etseler guluyorum istemsizce
baslarda hatirlarim hirsima yenik dusup cok yipratirdim kendimi ama o kadar cok yeniliyorsunuz ki
ne kadar iyi olursan ol mutlaka seni mat eden cikar
elon musk acaba hangi tecrubelerden sonra risk bazli ilerleyisin daha dogru oldugunu kavradi
diger merak ettigim soruysa hafiza tekniklerini ne kadar etkin kullananilirim
acaba onemli seyleri kolayca depolamak ve kitaplar sayesinde bilgiye acligim olusursa yaptigim planlarin basariya ulasma yuzdesi ne kadar olur?
kendi beyninizi yonetmeye calismanin kaygi ve korkularla mucadeleyide gerektiriyor ve zihinsel savasi kazanmanin yegane sartlarindan 2si bilgi ve hayal gucu
yoksa beynin gizemli gucude aciga cikamiyor
depresyonda olmadigim zamanlarda tutkumu alevlendirmenin pesindeydim
einsteinin kisilere baglanmayin sozunu cignemenin bedelini agir odedim umarim depresyondan cikabilirim hicbirseye istek duymazken icinizdeki sesi dinlenek zorlasiyor
geriye sadece bu sorularin cevabina duydugum merak kaliyor ona tutundum yoksa gercekten yuzme bilmiyorum
ayrica kendimide su konuda takdir ediyorum cevre ve hayat baskisina asagilanmalara korkulara ragmen yolculugu surduruyorum fazla rahatim ya da sagir olmayi ogrendim😅😅
kitaplar kitaplar kafami cok kurcaliyorlar...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya senin gibi birisi daha doğrusu böyle düşünen birisi nasıl olduda şu anki hale geldi inanamıyorum.. ama tahmin edebiliyorum eskiden nasıl böyle bir kafa yapısıyla bunları düşünmüşsen şimdi de yine aynı kafa yapısıyla ama bunları reddederek tam tersi şekilde düşünüyorsun şimdi aklıma geldide acabamı.. her insanın bir kafa yapısı yani düşünce şekli, zihin yapısı var ve eğer birileri veya kendiliğinden kendiliğinden de diyorum çünkü aynı zihin, kafa yapısı bu düşündüğü şeyleri veya inandıkları şeyleri aynı kafa yapısıyla tam tersi şeklini görürse bundan vazgeçip bunu kabul edip inanabilir mi acaba? Evet bence.. çünkü tam tersini kabul etmesi de yine bir şekil aynı kafa yapısıyla bakması sayesinde kabul etti tersini işte bu eğer birinin kafa yapısı, zihin ve düşünce yapısını çözer, anlayabilirsek ona göre bir şeyin tam tersine veya farklı şeylerede inandırabiliriz umarım anlatabilmişimdir.
Bunu nasıl düşündüm lan 😄 ama iyi ki düşünmüşüm artık buna göre kendimi bir şeylere karşı inanma vs. İle ilgili kendim bunu bilerek yanlışa düşmeyeceğim yanlışı doğru olarak görmeyeceğim ama şöyle bir şey çıkıyor şimdi ortaya madem insanın düşünce o kafa yapısı doğru bildiği şeyin tam tersini yine aynı kafa yapısıyla görüp kabul edebiliyorsa o zaman ya gerçekten kafa yapımızın hangisini doğru veya yanlış kabul ettiğini nasıl anlayacağız?
Şöyle geliyor bana herkesin bir kafa yapısı, zihin dünyası, düşünce şekli var artık hangisini diyorsanız deyin işte ve aslında kafa yapımızın bir şeyi doğru veya yanlış kabul etmesi diye bir şey yok sadece kafa yapımıza göre ona uygun olup olmaması var Ee.. bu şeye benziyor aynı bir ada düşünün bu adada halk yaşıyor adada ki halk sizin kafa yapınız olsun ve bu halk dünyadan bir haber hiç bir şey bilmiyorlar hatta sadece sadece bu koskocaman okyanusların içinde yaşadıkları adadan başka bir ada olmadığını sanıyorlar ve sadece kendilerinden başka insanların olmadığını sanıyorlar şimdi birileri bunları bu ıssız adada bulsa ve dese ki başka insanlar da var ve başka yaşam yerleride var diyor ve devamında diyor ki yaşadığımız yerlerde halkı kimse yönetemez böyle bir şey uygun değil diyor ve adada ki halk aa demek öyleymiş diyorlar kendi kendilerine ve bunu kabul ediyorlar adam tam tersini deseydi diğer insanlardan bir yönetici seçiliyor ve bizi o yönetiyor deseydi bu seferde bunu kabul edeceklerdi
Bu karmaşık şeyi anlatabilmem için bu örnek oldumu acaba? 😄
Dur.. şimdi evet ya da hayır diyeceksin demi? Ben dademin ne dedim :d
Ama şimdi yine düşündüm de hani ben dedim ya size şimdi evet ya da hayır diyeceksin demi? Diye sordum ya yine..
Tamam tamam beyninizi yakmıycam:d
Evet arkadaşlar geriye şu sorular kalıyor
Doğru ya da yanlış diye bir şey var mı?
Özgür bilinç, irade var mı?
Özgür irade diye bir şey yokmuş galiba bunla ilgili çok ilginç bir adamın makalesi vardı ona bakıcam
Mükemmel ni etkisi var
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!