Olmayacak duaya amin der gibi hayalperest mi yaşarsın, zorda olsa hayatı bütün acı gerçekleriyle mi yaşarsın? Karakteri zayıf insanların avuntusudur hayallerle yaşamak, bazı insanlarda olmayacak hayaller kurmaz. Bazıları da duygusuz dur, ruhsuz gibi yaşarlar..
Öyle bir dünya da yaşıyoruz ki sayın sürekli soru sorup beni cevaplamaya mecbur bırakan, cevaplamazsam da içimi rahat ettiremeyen hanım efendi, Insanların insanlıktan cıktıgı, saygı ve sevginin eski kafalı olarak nitelendirildiği bir dünyada sanırım artık en ütopik davranış gercekçi olmaktır. En güzeli bir daha yasamayacagımız, sadece tek hakkımızın oldugu bu hayatı dert ve tasalarla kirletmeden hayaller aleminden uzaklaşmadan mutluuk ve refah içeriisnde tamamlamaktır..
Olmayacak hayaller kurmak zayıf insanlığın göstergesi değildir. Her insan hayal kurmayı sever, hayallerimize sınır getirmenin mantığı nedir ki? zaten gerçek hayatı hep sınırlar içinde yaşıyoruz. Önemli olan o hayallere kapılıp yanlış seçimler yapmamak. Çok hayal kurarım ama hayatımı gerçekçi yaşarım. Bu ütopik hayaller kurmama engel değil.
Hayalperestim. Gerçek hayata dönemedik bir türlü. Dönsek de ne olacak sanki? Hayal kırıklıkları yakamızı bırakmıyor. O ruhsal yorgunluğun üzerine de koltuğa uzanıp hayal kurmak öyle iyi geliyor ki tarifi yok.
Hayal kurarım saatlerce fakat dış dünyaya döndüğüm ana her şeyi kabullenir ve hayallerimi sadece ben bilirim ben hayallerimi yönetirim saatlerce kursam da
Eskiden aşırı hayalperest tim bu kadar uçuk deli hayal nerden geliyor diye kendime ben bile şaşırıyorumdum; sonra farketimki hayaler karın doyurmuyor gerçeklerle yetinmeye başladım
Tam anlamı ile gerçekçiyim ancak hayalperestliğimin yarattığı gerçek içinde.. Çünkü Japonlar hayalleri gerçeğe taşıya bilenler başarının sahipleridir diyorlar..
Gerçekci hayalleri doğru insanlarla gerçekleştirebilmektir önemli olan.. Boş hayalleri yanlış insanlarla harcayıp tüketmek ise zayıf karakterlilerin kaderidir..
En İyi Cevaplar