Boyu 165 ve aşağısı olan beyler için ana babasının yapmayacağı bir iyilik yapıyor ve onlara kılavuz hazırlamak istiyorum. Diyelim boyu 160 bir bey var ama güzel de bir kızla flört etmenin hakkı olduğunu düşünüyor. O zaman sahip olması gereken 3 özelliği ne olmalı?kısa boylu erkek nasıl ortam erkeği olur?- Eğitimli - Centılboy - Kariyerli.
Benim üçlüm böyle. Sizinki nasıl?
Kısa boylu erkeğin güzel kızı tavlaması için sahip olması gereken üç özellik nedir?
bir o kadar da yerin altında varsa 😃 benim var 😃 Bu eğitim sisteminde eğitim kalsın kpss de hile var dediler millet hala işinde gücünde, belediye de çalışan abi var 5 bin alıyor okulda memur pc kullanamıyor 3-4 de o alıyor
Romantikboy maalesef, Sohbet ettiğim bayanlarda bunu dile getiriyor sen romantik misin ya diye 😂
1 paragraf da yazdığım gibi kariyer de sistemin insanı köleleştirip üst sınıf alt sınıf ayrımının tonlaşmış yatırımının şekillendirilmiş vede küçümseme gücüne sahipleşmiş bir dal
Adama diyorum ailesi yanında bey fendi ben size yardımcı olayım, adam diyor bombalamayacağım ben falanım filanım, ben sanki sana falan filan mısın diye sordum
1) kültür ağzımdan kültür püskürtücek kız da doğal olarak ( yaa bu çok kültürlü boşver boyu der slpfşfmdleldlfld) 2) Boyu hakkında yorumları takmıcak takarsa cevap verirse komik duruma o düşer 3) nasıl biri onun boyuyla dalga geçmesini sevmiyorsa o da susacak ki darbe yemesin
Benim eski en yakın arkadaşım olur kendisi ve garip bir şekilde hoşlanıyordum da uzun boylu erkekleri tercih etmeme rağmen. Çok hazır cevap, komik ve cidden çekici gelen bir havası vardı ama beni etkileyen özelliği sanırım gizemli olmasıydı. Sorduğun bir şeye net bir cevap vermezdi genellikle geçiştirirdi. İnsan öyle daha çok merak ediyor.
Yav boy önemli değil o kadar senden uzun olmayan kızları çok rahat tavlarsın adam ol yeter Uzun kızlar önyargılı onlara hiç yeltenme kötü duruyor diye dert ederler ilişki süresi boyunca
En İyi Cevaplar