Ölüm güzel şey, budur perde ardından haber... Hiç güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber? Öleceğiz müjdeler olsun, müjdeler olsun ! Ölümüde öldüren Rabbe secdeler olsun!
Kapı kapı, yolun son kapısı ölümse; Her kapıda ağlayıp o kapıda gülümse! O demdeki, perdeler kalkar, perdeler iner, Azraile hoşgeldin, diyebilmekte hüner...
O dem çocuklar gibi sevinçten zıplar mısın? Toprağın altındaki saklambaçta varmısın? Ölüm ölene bayram, bayrama sevinmek var; Oh ne güzel, bayramda tahta ata binmek var...
Ufka bakarlar;ölüm uzaktamı uzakta... Ve tabut bekler, suya inmek için kızakta... Sultan olmak dilersen, tacı, sorgucu, unut ! Zafer araban senin, gıcırtılı bir tabut!
Dün kabus gördüm Rüyadaki onsekiz bacaklı cadı kazanı kaynatan ve malzeme için beni atmaya çalışan kazanlı Nasrettin hocanın akrabası cadı 4 bacaklı üç memeli kaynanadan da koruyabilir mi😂😂🤣🤣
Senin ruhun adına bir konuşma yaparım olur biter seslendirme sanatçısı tüm😂😂🤣🤣 Sesini kopyalariz sonra kullanırim😂😂 Asa yapılış aşaması Kullanılan maddeler Kaç kez ne için kullandığın Tüm cevapları halk bekliyor😂🤣
Ooowww çok iddialı aslında pek bir havası yok yıllar önce atalarımı düşmandan koruyan sakoya ağacının dalından yapılmış odun yani ama o gece ben doğduğumda bir büyücü bizi kutsamış ve bağlanmışız ne acı bir hikaye 😂😂😂
Sakoya ağacı Skoda arabasının ve yer altı sürüngen ejderlerin babası olan skodanin anası olan ağaçtır. Kutsal buvet ağaçlarının dokuzuncu kuşaktan akrabasıdır. Demek oluyor ki sen kutsal bir varliksin 😂😂gizli kimliğinden çık ve bana kim olduğunu söyle 😅😂😂😂🤣
Oww en sevdiğim arabanın skoda süperb olması ondan demekki nasıl aydınlandım şu an 🙂🙂😃 ve been sakoya prensesi asanın sahibiyim önümde saygıyla eğilin faniler 🧚♀️🧚♀️👑👑👑
Limit yoksa bu benim için bir lutuftur Hunharca kullanırız 😂😂 Şimdi dışarıda çalışmalar var ve elektrikler gitti şarjım çok az sarjimi fullesin asa ilk dileğim bu😂😂 Dilek mektubumu da yazıp posta gazetesinden postalayacgim elektronik posta olmazsa sadece postada atarım imkansızlığı imkanlı hale getiririz o dilekler gercejlesecek😂😂😂
En İyi Cevaplar