Evdeki televizyonu nasıl bozabilirim? Alaya almayın ciddi bir soru?

Evet arkadaşlar yanlış duymadınız. Kendi evimdeki televizyonu (plazma bizimkisi) bozmak istiyorum. Cidden yeter bunu yapmazsam çıldıracam. Evde ders çalışamıyorum insan gibi ortam yok. Geçen yıl sırf bu yüzden üniversite sınavında istediğim puanı elde edemedim. Çalışmak istiyorum çalışamıyorum bütün moralim alt üst oluyor sonra çalışma hevesim de kaçıyor. Ama bu yıl istediğim bölümü (psikoloji) kazanmak zorundayım. Kütüphane diyeceksiniz ama yakın yer yok ve olan yerlerde de internet yok. Ki sık sık ders için lazım oluyor. Bizimkileri sessiz olmaları için her defasında uyarmaktan bitap düştüm. Maliyeti umrumda değil. Zaten 24 saat televizyon ve internet başında durmaktan başka hiçbir şey yaptıkları olmuyor. En azından uzun bir süre evdeki teknolojiyi ortadan kaldırsam birbirimizin varlığını fark edeceğimizi düşünüyorum. Şimdi şu aptal kutusunu bozmaya gelecek olursak antenlerle oynayıp bozabilir miyim yoksa dışarıdan anlaşılmayacak şekilde televizyonun fişini mi inciteyim? Ne yapsam bozulur dışardan bakıldığında anlaşılmamalı ama?
Evdeki televizyonu nasıl bozabilirim? Alaya almayın ciddi bir soru?