Bence kültürlüdür. Çünkü tiyatronun iyice popülerliğini kaybettiği şu zamanlarda, tiyatroya giden, izleyen insan kültürlüdür. Siz tiyatro sever misiniz? Sinemadansa tiyatroyu tercih ediyorum. Çünkü tiyatrodaki emek daha fazladır.
Gitmeyi düşündüm ama tiyatroya hiç gitmedim, daha doğrusu sinemaya gitmekten sıra gelmedi, şimdi sinemayı da bıraktım, bana bu gibi kurgusal oyunlar yapay geliyor, gerçeklikle olmak varken neden bir tür hayal ürünüyle zaman harcayacağım ki, yaşam yeteri kadar öğretici, bunun bilincindeyim.
Kültürlü olmakla zerre alakası yok bence sinema ve triyato hiç biri ilgimi çekmiyor. kitaplar, belgeseller, gezmek ve görmek iyi bir analizciyse şâyet bunlar kişiyi oldukça kültürü yapacağına inanıyorum. Diğerleri ıvır zıvır benim gözümde.
Kültürlü olup olmadığı hususu mukayeseye açık olduğu için kesinlik arz etmiyor. Ancak hızlı tüketimin her alanda empoze edildiği bir toplumda giderek daha az rağbet görmeye başlayan mefhumlara, popüler kültürün akışına kapılmadan sevgi ve eğilim göstermenin değerli olduğunu düşünüyorum
En İyi Cevaplar