Kişilik & Karakter ✩ Size arada bir yazan insanlara tepkiniz ne oluyor? elifguccix Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Bu durumu fazla mı abartıyorum bilmiyorum ama biri bana sürekli yazmıyorsa hiç yazmasın, “Ya hep ya hiç” mantığı var sürekli. Durumu en mantıklı şekilde değerlendirmeye çalıştığımda da bir sonuca varamıyorum. Sizce olması gereken ne?#elifguccix ✩ Size arada bir yazan insanlara tepkiniz ne oluyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
_BraveHeart_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 71% +1 yıl Çıkarı varsa ben yokum görmem gördüğüm kişiye yazarım çıkarcılar belli oluyor zaten bu hayat yolunda. 1 0 Yorumla
kutsal_ornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Sessize alırım, artık bir hafta sonra mı yazarım, öldükten sonra mı yazarım rappim bilir 1 0 Yorumla
hazretipai Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 70% +1 yıl Canı sıkılınca yazana canın isteyince cevap ver olsun bitsiin 1 0 Yorumla
GooDDamnBitch Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bence daha zevkli o insanlar. 7 24 konuşursam sıkılırım 1 0 Yorumla
mehmet0234 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı. Bende oldum olası sinir oluyorum o tiplere Anlıyorum seni 0 0 Yorumla
kafalargokyuzu Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl arada bir bile cevap vermiyorum jdjdjdjf 1 0 Yorumla
OdunsuVarLık2 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 49% +1 yıl cevap vermiyorum ya da engelliyorum direk. 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Arada bir olması daha iyi sürekli sıkıyor insanı 1 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. sansürlü olan yerde ne yazıyor 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar