Bazı figürler vardır hemen hemen hepimizin çevresinde olan. Sadece işi düştüğünde sana ulaşan, çıkar ilişkileri üzerine hayatını kurgulamış olan, çakal tipli alttan girip üstten çıkmayı beceri haline getirmiş tiplerdir bunlar. Terslediğinizde ise ağzında şu cümle vardır "insan insana her zaman lazım". Bence de insan insana her zaman lazım ama İNSAN insana.. Sizin görüşünüz ve duruşunuz nedir bu insan görünümlüler hakkında, lazım mı bunlar bize?Lazım değilsiniz..#revolution #ozgunsorular
Aslında lazım biliyor musun? Böyle insanları gördükçe açıkcası kendi kişiliğimin, kendi karakterimin öneminin ve güzelliğinin farkına varıyorum. Yardım etmekten, onlara karşı iyimser davranmaktan çekinmem hiç bir zaman. Alttan alır yoluma bakarım. Çünkü bu bana bir şeyler kazandırırken karşı taraf hep kaybedecektir. Bunu bilmek bile güçlenmeme ve bazı şeyleri göz ardı etmeme yetecektir.
Lazım değildir. Birey olabilmişseniz eğer her zorluğu tek basına aşmanın verdiği keyifi hayatta hiçbirşeyde bulamıyorsunuz. Tabii önce kendi kendinize mutlu olmayı öğrenmeniz gerekmektedir.
En İyi Cevaplar