Abim evlenecek kız şimdiden onu bizden uzaklaştırdı sürekli bize karşı dolduruyor iç güvey aldılar ve her türlü kullanıyorlar resmen abimde kılıbık deli oluyorum yaa çözümü yok mu bunun ailemin üzülmesine dayanamıyorum? 😔
Sinsi kadınlar kocalarını nasıl kandıracağını cok iyi bilir oyuzden tek çare var , abine daha güzel bir kız gösterecen aklını karıştıracan. Yuva yıkacaksın ama başka çaren yok
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Denedim de olmadı o hem orta da yuva yok evlenmediler henüz
Ayy çok üzücü ya. Bnmde erkek kardeşim var korkuyorum gelin kötü olursa diye. Gelinle anlaşmaya bakın bnce hep huyuna gidin
2
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen bizimde korktuğumuz başımıza geldi maalesef 😔 Karaktersiz bir insana neden anlayış gösterelim ki onun büyüklerinin huyuna gidip anlaşmaya çalışması gerekmiyor mu sence de?
Aynen bizimde korktuğumuz başımıza geldi maalesef 😔 Karaktersiz bir insana neden anlayış gösterelim ki onun büyüklerinin huyuna gidip anlaşmaya çalışması gerekmiyor mu sence de?
Ayıp ama ne demek kızıyor bunca yaşına kadar anası büyüttü onu sizin evde kaldı o kızın ailesi onun için yeni nasıl karşı gelir benim bile şalter atmak üzere benim abim olsa döverdim bile galiba anneme ve büyüklerine saygısızlık edemez.
Yani anlamıyorum o kızda bir insan onunda ailesi annesi var. Nasıl yapabiliyor başka aileye ki yakınlaşacağı aileye karşı anneye karşı evlatı soğutuyor ki. Olmadı lütfen bir de kızla uygun bir dille konuşun. Kardeşinizle konuşur gibi konuşun hissetsin içtenliğinizi belki düzelir inşallah.
Bunları bende sorguluyorum demekki vicdan yok kendisinde.. Konuştuk canım hatta hepimiz onu kardeşimiz gibi gördük annem kızlarımdan farkın yok dedi ya ama çok sinsi ikiliyi oynuyor sürekli ters şeyler yapıyor garip bir insan ferhunde gibi işte :(
Konuştuk canım hatta hepimiz onu kardeşimiz gibi gördük annem kızlarımdan farkın yok dedi ya ama çok sinsi ikiliyi oynuyor sürekli ters şeyler yapıyor garip bir insan ferhunde gibi işte :(
Ferhundeyi sevmezdim bende. Abin anlamalı artık ailesine annesine ve sana yazık ediyor. Bir tokatı hak etti ama bu tokatı gerçkleri diyip öyle atacaksınız. Yani sevgi aileden ayırmamalı ya sevgi emek olmalı özgür bırakmak olmalı o abinizi kendine bağlıyoe aileye off. Abinin gözü açılmalı o yanlış kişi aileye bunu yapan yanlıltır ya sizde anlattınız düzelmemiş veya sizi sevmemiş abin anlamalı hayırlısı olsun hakkında.
O kızla açıkça konuş doğru yöne çekmeye çalışın lütfen yargılamakla çözülmez ki yargı Allah ın işi. Biz böyle yanlışa yakınları bir müslüman kardeşleri olarak doğruya yönlendirmeye çalışmalıyız hoşgörüyle. Zorlamayla olmamalı 😊
Çok güzel ve doğru konuşuyorsun keşke yargılanmış yanlış anlamış olsak 😔 abimle defalarca konuştuk karışmayın bize diyor kızda siz umrumda değilsiniz benim için oğlunuz önemli sadece diyor. Babam ve annem de en son sildiler oğullarını ama çok üzüldüler onları öyle görünce kahroldum.. Neyse yapacak bişey yok abimimde bazı şeyleri yaşaması gerekiyor demekki.. Çok teşekkür ederim derdimi dinleyip yardımcı olmaya çalıştın umarım herşey gönlünce olur 🙏❤
En İyi Cevaplar