insan olarak bakarsak sevdiğimden sıkılmam ortam olarak bakarsak ortamda sevdiğim varsa ortam kötüde olsa ona odaklandığım için sıkılmam yemek olarak bakarsak işte bunu değiştirmek elimde olan bir şey aynı yemektense değiştiririm hem çeşit hemde mekan olarak ama olduya allah o gün kuru soğan kuru ekmek vermişse yerim beğenmeyen kendi bilir aşk sevgi olarak bakarsak sıkılacağım bir ilişkiye başlamam iş olarak bakarsak bir yere bağlıysam değiştirme şansım varsa değiştiririm sonuçta herkes ekmeğinin peşinde dimi ama yoksa daha iyisi bulana kadar en iyi iş yaptığın iştir ( diyor ve mektubumu sonlandırıyorum :) )
Çabuk sıkılırım, bir yerde uzunca süre çalışamam, uzunca süre dostluk kuramam, uzunca süre bir arada kalamam, kendim dışında kalan her şeyden bir yerde sıkılırım ben, bu kaçınılmazlık beni kendi hakimiyeti altında tutar, kaçarım ve bir başıma kalırım bir süre, böylece yeniden insanlar arasına dönmek için nedenler ve gerekçeler doğabilmiş olurlar.
sevdiğim insanlardan değil ama aynı yerde bulunup aynı şeyleri yapmaktan sıkılırım. sevmediğim insandan zaten bir dakika geçmeden sıkılırım ama mecbur kalmadıkça da yanlarında bulunmam. sırf yalnız kalmamak için insan kalabalığı yaratanlardan değilim.
Evet sıkılırım. Özellikle aynı insanlar dan bu yüzden bol bol yurtdışına seyahat ediyorum. İş ortamım kendi yerim olduğundan sorun yok. Aşk tan şuana kadar ayakları mı yerden kesecek birine denk gelmedim😀 bu zamana kadar olanlar eğlenmelik zaman geçirelik.
Günaydın Değişiklik şart ve gerekli bu hayatta. Sevgili tam uyuşma varsa daim olabilir Yemek devamlı değişiklikle süslenmeli Mekan kesinlikle gezi olarak çok değişiklik göstermeli. İş ortamı ise hayatta en az 3-4 kez değişmeli.
Aşk, sevgi, arkadaşlık ilişkileri başka onların belli bir değeri olduğu için konumu da farklıdır ve öyle sıkıldım falan gibi davranışlar olmaz diye düşünüyorum. Diğer hepm aynı yemek, ortam ve iş kavramları zaman zaman sıkıcı oluyor elbette.
Genelde görüşmekten zevk aldığım insanlarla beraberim sevdiğim işi yapıyorum bu sebeple çok da sıkılmıyorum Bazen oluyor sevmediğim zevk almadığın insanlarla görüşmem gerekebiliyor bunları da sıktığı için kısa tutup bir an önce ayrılmanın yollarını arıyorum
Sevince misal nasıl sıkılacak insan. Aynı insanlardan nasıl sıkılacak insan gidin sıkıldım mı diceksin. Tabiki insan oğlu sıkılıyoruz ama her zaman değil
sıkılmam şahsen kendi kendine yetebiliyorsa insan sorun yok. en ufak sekilde ota boka , en olumsuz durumda, sorunda sıkılıyorsa kendini sorgulamalı bence. ama söz konusu , aptal, hoşgörüsüz, bencil insanlardan kurulu bir ortamda yasama zorunluluğu oldumu oldumu bir dakika bile katlanılması zor
Kolay sıkılman birisi değilim. Sabırlı, sebaatkâr dirayetliyim. Bunun nedeni ağır kanlı tombik, kıpraşmakta zorlanan birisi olduğum için olabilebilüüğğ😊
Sıkılmam.. çünkü yapılması gereken her şeyin içi her türlü şekilde ve tam olarak doldurularak yapılması gerektigine inanip bunu. hayatima uygulayan birisiyim.
En İyi Cevaplar