Hani bazen bir şey olur bir anda vücudunuzda ki bütün kan akışı beyninize akar , bütün beyin hücreleri nöron yapar başka birşey düşünemessiniz. Bu durum da neler yapar, nasıl sakinleşir siniz?
Kan beyninize fazlaca çıktığı zamanlarda neler yapıyorsunuz?
Hala kendimi kontrol etmek istediğim bir noktadaysam ip atlama, koşu bandında koşu kick-box ve en son yüzme ya da direk dansıyla kendimi yorup duş alıyorum ve 1 kupa rezene/papatya çayı/bebek çayı içip sakinleşiyorum. O noktayı geçeli çok olduysa sakinleşmek için bir şey yapmayıp karşı binadan duyulacak kadar yüksek bir sesle bağırıp kırıp döküyorum.
Kanın , zaten yaradılışı dik olan spiral kaslara , ulaşması ve bilumum aksonları kendi akış ve basınç şekliyle tehdit ederek istemsiz veye istemli oluşumlara neden olan zorlammayı ve bunu takiben oluşacak her hangi bir duvara yapıştırılarak flu bir gölge şeklinde çizilecek bedenin kekremsi yansımasını saymazsak eğer... Hiç bir şey.
Tansiyon yükseldiği zaman ne yapıyorsunuz demek yani oluyor.. Tansiyon yükselince insan baygınlık geçirir, kontrol yitimi yaşar , bazen beyin kanaması bile ola bilir.. Onun için fazla sinirlenip tansiyonu yükseltmemek gerekir..
Spectra sakin zamanlarını düşünür. Aklına çok komik bişey getirir ve sakinleşir. İşte bu yüzden şöyle bir atasözü vardır : " Spectrasız kalkan zararla oturur".
biz boğalar saman alevi gibi poff der ama :)) o pof oanda yıkar geçer :D :D 10 dk sonra birseymiz kalmaz :D :D o pof anında ben :D arabama binip yüksek sesde müzik :D
Ortam değiştiririm... Oturuyorsam kalkarım, ayaktaysam otururum. Temiz bol oksijenli ortama ćıkarım... Yüzümü yıkarım...😎
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Sinemadayken olmuştu. yanımda tanımadığım bir kız ince parlak bir çorap ve mini etek giymişti. bacaklarını arada ayırarak sallarken baldırlarıma sürttüğünü hissettim.
En İyi Cevaplar