Üvey annem'in babama yaptığı büyü?

Büyülerin sadece masallarda olduğunu sanardım ta ki 13 yaşına kadar.
13 yasımda öz annemin Musluman varliklari olduğunu öğrendim. Banada özgüven eksikliğinden vermişti. Şu an dozunda özgüvenliyim.

Neyse asıl konu annem ve babamın ben 2 yasındayken ayrılması ve annemin hemen evlenip erkek çocuk sahibi olması. Ben sadece babaannemde (babamin olduğu ev) de kalıp hafta sonları anneme gidiyordum.
Üvey babam gayet iyi biriydi. Üveylik yapmıyordu.

Babam görüntülü aramalarla bir kadınla konuşuyordu, siyah saçlıydı. Kadın bize hediyeler vermişti hatta babam ismini saklamaya çalışıp hediyeyi vermişti. Fakat ben o ismi gördüm. Meriç'ti ismi. İyi biri olduğunu anladım.
Fakat bir kaç gün sonra babamın onla yolları ayırdığını öğrendim.

Babamı gerçekten çok seviyorum neyse şu an duygulanmanin sırası değil asıl konu nasıl bir anda bir cadıyla evlendiği.
Düğün gecelerinde bizi arkaya sakladılar biliyor musunuz? Biz derken, öz kız kardeşim ve ben.

O kadınla bir kere bile konuşmadım, hemde hiç. Hâla da konuşmuyorum 2 - 3 sene olmuş olabilir.
O gece çok gözyaşı döktüm hala da dokuyorum.
Babam o kadınla evlenince bize ters yapıp, uzaklaştığı oldu.
Bunun sebebi büyü.

büyü yapmış sinirim tepeme attı. canım karı mazosist gibi zaten neyse arkadaşlar sakinim.

Kek in icine bir şey koyup yedirmiş ve bunu annem uydurmadı. Annem dışındaki medyumlarda öyle söyledi.

Babam 2 haftada bir babaanneme geliyor ve 1 saat zor durup gidiyor.
Benim yaptigim tek şey gözyası dökmek.
Çünkü annem de dahil kızım dememiştir ve sevgi göstermemiştir. Psikolojim bozuldu.
Cinler, insanlar, ihanet.
İhanet ise kuzenimdendi neyse bunu boşverelim.

Sorum şu:

Babaannem oglunu koruyup gelinini savunuyor.
Babaannemnmi hakli, ben mi?
Üvey annem'in babama yaptığı büyü?