erkek elinden 25 laf tasimamaktan 10 primden 15 uyusturucu 10 sexting 20 aldatma 25 cinsel iliskiden 40 toplam 145 hepsinin toplami 385 yaniii yaklasik %30 iyi biriyim
85 aldım 😂😂😂😂 küfür, laf tasıma, prim, uyusturucu, sexting, tipe göre yargılama 😂😂 gıybet normalde yapmıyorum ama bir iki kere yapmıs olabilirim ona emin olamadım simdi
85 aldım küfür, laf tasıma, prim, uyusturucu, sexting, tipe göre yargılama gıybet normalde yapmıyorum ama bir iki kere yapmıs olabilirim ona emin olamadım simdi
Ben içmeyi cok seviyorum. Keyifli de olsam keyifsiz de olsam içiyorum. Su anda da içiyorum 😂 içmenin vakti yoktur bende mesai saatlerim içinde yemekten sonra içtiğimi bilirim 😂
😂😂😂 Ama dısarıda bir kimse beni böyle bilmez 😂😂 ne kadar efendi ne kadar hanım hanımcık ooo ne kadar kültürlü bir insan kariyeri de var 😂 tam evlenilecek kız😂 oysa bir bilseler ne pisliklerim var ne haltlar yemisim 😂😂😂😂😂😂
Yalan söylemeyi gerçekten beceremem. Her yalan söyleyişimde istemsizce dudaklarımı ısırırım ve arkadaşlarımda anlar dediğim lafın yalan olduğunu. Küfür etmeyi de edeni de sevmem (İstisnalar hariç). Üçüncüyü yapmayan bir avuç insan vardır😂. Laf taşımam. Giybet benden sorulur. Prim yapmam. Sadece onları değil hayatımda hiç öyle videolar izlemedim. Sigara lisede çok içtim.3 yıldır içmiyordum ama şimdi tekrar başladım. Uyuşturucu bir kez kullandım ama onu da ağrı kesici diye yutturdular😂. Alkol de aynı sigara gibi. Sexting yapmadım hiç. Sevgilimi aldatmadım aldatmam. Cinsel ilişki yaşadım. Söylemedim dersem yalan olur ama pembik yalan. Yakın arkadaşlarıma da aynı şekilde. Sonuncuyu yapmadım yapanı da görürsem affetmem. Sonuç olarak puanım 155☺
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Testi hakkını vererek yapmak diye buna derim 😂👍🏻 sana daha test yollayayım sen anlat dur ben okuyayım 😂
En İyi Cevaplar