Kişilik & Karakter Tereyağı olsan sadece kimin iskenderine erirdin? Minel-Ask Takip Et FenomenGuru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Tereyağı olsan, sadece kimin iskenderine erirdin?@gamzeisback sana erimek istiyorum mümkünse 😂😂Valla sacmalamak güzeldir.😂😂Güzel cumartesi ler akşamları lar.😂😂 Tereyağı olsan sadece kimin iskenderine erirdin? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
pentin Takip Et Master Yaş: 37 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayatımda bu kadar makul soru görmedim, bravo :) Valla iyi soru, kime erisem acaba. @bruja_blanca sana eriyeyim. 2 2 Yorumla Minel-Ask +1 yıl Ama saçma buluyorlar gerçi ben üzüldüm mu hayır ben sevdim dizinde sevmenizr sevindim kendim olmak çok güzel.😂😂😊😊 Yorumla Bruja_Blanca +1 yıl Yaz meyvesi tadinda dondurma gibisin. Birazcik yesem cok cabuk erir misin?Bu serefe beni layik gordugun icin balkon konusmasi yapasim geldi, gozlerim yaslarla dolu dolu oldu canparem ❤🍫 Yorumla
AfitapHatunn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl Çoluk çocuk var ablam ayıptır :/ kimseye erimem ben :/ 1 1 Yorumla Minel-Ask +1 yıl Hahahahahahha 😂😂 sesli güldüm 😂😂🤣😂😂 Yorumla
hazel_eyed_engineer Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 61% +1 yıl İskenderi tek geçerim, o yüzden bencil olacağım maalesef, kendi iskenderime bol tereyağ offf. 😜😄 1 0 Yorumla
ATeŞiN_VaRMı Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Bu ne biçim soru lan sümük olsan kimin burnunu tıkardın der gibi😒 1 2 Yorumla Minel-Ask +1 yıl Bak buda iğrenç olmasa sorulurmus 😂😂😂 Yorumla ATeŞiN_VaRMı +1 yıl Hahahaha😂😂😂 yav arkadaş nedir bir biri için bişey olma kafası başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin 😅 Yorumla
desperateevent_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl Siteden birinin iskenderine erimekte ne bileyim..Saçma olmuş. 1 0 Yorumla
Gamzeisback Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 58% +1 yıl Off eri bana, eriyim sana 😍😂Gel iskenderime tat kat bebiş 😛💋😂 1 0 Yorumla
Balzacc Takip Et Master Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl İskendere terayağ koydurmuyorum. Göl gibi vıcık vıcık yağ oluyor. 1 0 Yorumla
sessizlikprensi Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 32% +1 yıl O seviye de insan yok. Bakıyorsun bugün eridiğin insan yarın seni eritiyor. 1 0 Yorumla
tekrardancanan Takip Et Xper 7 Yaş: 52 , eic 33% +1 yıl Yahu demek siz de izlediniz programı bittim ben o espriye 1 0 Yorumla
EemeraldD Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Erisem erisem sana eririm @Masal_anlatan_peri 😂😂😂 0 0 Yorumla
bendeakrebim Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 735 cevap paylaştı. Ben İskenderin değil de künefenin tereyağı olsam olmamı😁 0 0 Yorumla
akımmayıss Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Rohitin yediği pastanın üstüne çiko sos olurum beah djdj ne iskenderü. 0 0 Yorumla
Sareofficiall Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 66% +1 yıl Nasıl bir soru mu ya 😂😂 1 2 Yorumla Sareofficiall +1 yıl Şaşkınlıktan cümle kuramamışım 😂 Yorumla Minel-Ask +1 yıl Hahahahhah 😂 aradabi yoklmaa yapıyorum ben 😂😂 Yorumla
mtz123 Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl II. MAHMUD. Hakkatten boş kalinca sacmalamakmi lazim,😂😂😂 1 0 Yorumla
AhRomeo Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl En yakışıklı üye kimse onun 😂 1 2 Yorumla Minel-Ask +1 yıl Çabuk çik ortaya KS nin en yakışıklısı 😂😂😂 Yorumla AhRomeo +1 yıl Evet seni bekliyoruz 😂 Yorumla
Yırtıkjeanlicool Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Tereyağı olsam iskendere erimezdim ekmeğe sürülürdüm 0 0 Yorumla
meloche Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı. Nimetle dalga geçmeyin 1 2 Yorumla Minel-Ask +1 yıl Dalga geçmiyorum ki bence sen biraz daha dikkatli bakmalısın. Yorumla meloche +1 yıl Aynen sonradan farkettim ama çok geçti skskdk Yorumla
mrt555 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Ben herkese yeterim 😂😂😂 1 1 Yorumla Minel-Ask +1 yıl Hahahhaha peki hocam 😂😂 Yorumla
_kirazçiçeği_ Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sen geldin aklima😂😜 @ lumos_01 2 2 Yorumla _kirazçiçeği_ +1 yıl @lumos_01 Yorumla lumos_01 +1 yıl Oyşş 😍😍😍😂😂😂Bana bana bana doğru 😂😂 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Kendi iskenderime erirdim. :)) 1 0 Yorumla
DenizinDili Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl @VeraEspiga.. Gel bak bizden bahsediyorlar. 1 0 Yorumla
CatKing Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hiçkimsenin erimezdim. Ekmeğe sürerlerdi beni. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Özel birine... 2 7 Yorumla ÜTOPYA-LI +1 yıl Ali beni takip et bir zahmet de özelden yaz Xperim düşük yazamadim , he sonrada sil bu mesajı😊 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl @ÜTOPYA-LI sen kimsin ki😂 Yorumla ÜTOPYA-LI +1 yıl He şimdi burada yazayım da her kes görsün. Boşa mı kapattım hesabımı. Ama seni en çok güldüren kişi kim? Diye sorardin hep😂😂 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl @ÜTOPYA-LI haaa hatırladım canoo ne oldu da geri dondun😂 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Bir de uyopyali😂😂😂😂Arkadaşım etrafımızı uzaylılar bastı 😂😂 Yorumla ÜTOPYA-LI +1 yıl 😂😂 fazlaliklardan kurtulmam gerekiyordu gözümü kararttim hesabı yenildim.😊 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl @ÜTOPYA-LI yenile bakalım bu iyi olmuş Yorumla
CehennemdekiVotka Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Oda bana kalsın 😜 1 2 Yorumla Minel-Ask +1 yıl Ayh kız kulağıma d kimseye demem 😂😂😊 Yorumla CehennemdekiVotka +1 yıl Duyarlar falan aman yokkk 😄 Yorumla
Haeso Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl @Müthişanne 😂😂😂 2 1 Yorumla Müthişanne +1 yıl Kuzum ya..🌸 Yorumla
birlikteyiz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Seniin😊 1 1 Yorumla Minel-Ask +1 yıl Gel kız hahahahah Yorumla
Esmaulhusna99 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 306 cevap paylaştı. Hatay İskender 1 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Mantıya 0 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kimseye erimezdim 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. sevdiklerim 1 0 Yorumla
Soulfly_ed Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Senin bebek 0 2 Yorumla cemil545r +1 yıl @Soulfly_ed iyi akşamlar Yorumla Soulfly_ed +1 yıl @cemil545r iyi aksamlar Yorumla
En İyi Cevaplar