Kişilik & Karakter Kırıldıkça Keskinleşir mi İnsan? Seşar Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her kırıldığında biraz daha akıllanıp uzaklaşıyorsun kişilerden, belirgin çizgilerin oluyor mesafeli bir insana dönüşüp değer vermiyorsun hiç kimseye kırıldıkça keskinleşip can yakmak tan korukmuyorsun doğru mudur? Kırıldıkça Keskinleşir mi İnsan? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Thenightbl Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Ben çok kırıldım. Ama öteki insanın kırdığını, düzeltmeye çalışan diğer insana hiçbir zaman yansıtmadım. Adamına göre muamele 2 0 Yorumla
Prenseschocolate Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Ne kadar keskinleşsemde , hala insanları kırmaktan kaçınıyorum 3 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. daha da olgunlaşır#emre00 1 0 Yorumla
şumu2 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Doğru , ama doğru olan bu değil. Kırıldıkca kırmamayı öğreniyorsun 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aynen öyle olur 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar